Search results

  1. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Thanks bro.. nasib baik buyer ni berhati mulia
  2. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Salam sahabat WC Nak tanya sikit camna nak suruh buyer revise balik feedback daripada -VE kepada +VE. Buyer ni dah tersilap tekan. Dia tanya aku camna nak buat. Aku pun xtau :confused: Kalau boleh bagaimanakah STEPnya? Mohon pencerahan
  3. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Alhamdullilah... thread ni memang terbukti berhasil kalau membaca dan praktis. Tahun ni bolehla renovate umah hasil ebay syukran2
  4. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    berguru dengan thread ni pun dah ok. Aku baca thread ni dari mula terus pakai spec mata. Usaha tangga kejayaan :) Memang MARVELOUS!!
  5. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Bubblewrap kalau di kedai pemborong alatulis semeter baru RM2.50. Boleh google keyword 'supplier bubble wrap mailer' Malaysia. Kilangnya kat Kepong xsilap aku. Boleh tempah macam2 saiz. Sibuk buat minit mesyuarat lagi ker hehehe
  6. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Owhh fair & lovely.. itu putih bangat sih :) Trimas krana pencerahannya
  7. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Nak tanya kawan2 WC.. ebay berbahasa inggeris EBAY USA, AUSTRALIA, IRELAND, UK, CANADA. Ada x kawan2 kat sini yang listing kat ebay SPAIN atau ebay lain yg xguna bahasa inggeris. :) klu ada tolong pencerahannya
  8. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Ya nadiasari, dah langgan SMP.. seperti yg bro successor kata klu tgk sendiri xjadi. Orang lain tgk jadi. So aku logout dan search balik compem appear more than 10 available. :) Thanks juga untuk jawapan diatas
  9. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Terima kasih bro.. atas penjelasan ini... hilang gatai pala :)
  10. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Dah letak 100 pun xjadik.. huhuhu :confused:
  11. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Aku dah ada store.. aku letak kuantiti 25 masih appear 25 available. Ni heran org lain more than 10 available. Eden buat xjadi
  12. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Salam.. nak tanya peniaga ebay disini.. bagaimana nak buat kuantiti menjadi MORE then 10 available please advise :)
  13. F

    salam bro.. Camna nak reset IP secara browser menggunakan modem LINKSYS. Harap gitau

    salam bro.. Camna nak reset IP secara browser menggunakan modem LINKSYS. Harap gitau
  14. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Owhh gitu.. kena backup besar gak ni.
  15. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Bro nak tanya sikitlah pasal dropshiper jual item mahal2 ni dan ada tracking ID lg. Katakan ada customer beli PSP3. Dia pun bayar pakai Paypal thruu account kita. PSP tahulah harga brapakan. Paypal plak HOLD payment untill 21 days. Jadi nak bayar dropshipper camna atau memang kena pakai duit...
  16. F

    salam... wah hebat boleh berguru ke

    salam... wah hebat boleh berguru ke
  17. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Inilah bestnya melayani barang barang fizikal. Barulah aku kenal dunia perniagaan ebay. Berbaloi baca tread ni sampai habis. Thanks pada semua
  18. F

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Salam... nak tanya otai2 kat sini camna nak buat shipping barang yang beratnya 40 kilo. Perkhidmatan penghantaran apa yang sesuai. Biasa aku guna pos malaysia untuk bawah 2 kilo sahaja. Kalau 40 kilo sekotak camna plak. Mohon pencerahan.
  19. F

    ada phone contact xbro

    ada phone contact xbro
  20. F

    Klu nak jadi pengedar bagaimana?

    Klu nak jadi pengedar bagaimana?
Top