Search results

  1. slare04

    Nak lepaskan fanpage jual jersi bola segera

    Salam, saya dengan berat hati ingin lepaskan fanpage www.facebook.com/jersitakumi kerana agak rumit utk diuruskan memandangkan sy kerja kerajaan dan baru ni dah keluar surat larangan terlibat ngan online biz. sy boleh je nak hide supaya x dikesan tapi rasanya x elok dari segi keberkatan...
  2. slare04

    Sistem best sangat nak dapatkan likes percuma

    saya tahu nak dapatkan likers agak susah. kalau ada pun kita kena bayar kan?katakan rm70 per 1000 likes. bg yg biz kecik2 atau utk hobi parah juga. skang ambo baru jumpa fb likes exchange yang mana kerja korang kena likes kan fanpage orang lain dan akau akan diberi point yg mana point ni akan...
  3. slare04

    Mencari fanpage jersi bola untuk dibeli

    salam, saya sedang cari fanpage jersi bola dengan sekurangnya 5k likers. dok belek2 x perasan plak mana satu yg masih on atau dah sold. tq
  4. slare04

    Mencari fanpage jersi bola untuk dibeli

    salam, sy sedang mencari fp juak jersi yg dah sedia ada likes 5k keatas. sy dah biasa kendalikan fp jersi bola, malahan fp sy dah capai 24k likes tapi malangnya di tutup oleh fb atas alasan infringement rights. usaha sy utk naikkan semula fp jersi baru nampaknya x kemana kerana fb tetap dapat...
  5. slare04

    Mana Satu Autoresponder Terbaik?

    nak tanya otai2 kat sini. Boleh tak bagi pandangan mana satu terbaik dari segi semestinya harga, kualiti servis aduan dsbnya. Yang saya pernah terbaca di pasaran seperti emelmatik, aweber, verticalresponse, icontact dsbnya.:)
  6. slare04

    Siapa Tahu Nak Buat Landing Page Wordpress Macam ni?

    sy ni sikit2 tahulah wordpress utk tujuan syok sendiri. Tapi bila nak buat affiliate, kita perlukan landing page,squeeze dsbnya yg agak mesra SEO dsbnya. Sy adalah berguru ngan sorang yg saya anggap pakar affiliate tapi sebelum ambo pergi mengadap dia sebagai langkah terakhir, nak la buat...
  7. slare04

    Apa pandangan anda mengenai pakej bina minisite bro ni?

    terjumpa mengenai pakej software oleh : Daripada : Pakteh & Bearnerd Tarikh : 28 December 2012 Re : Membina Minisite Dengan Cara Paling Mudah website : http://www.pakarsoftwarepro.com/ apa pandangan bro semua?ok ke? sebab nampak senang dah ready made.:)
  8. slare04

    mencari mereka yang boleh bantu pasal ebook

    saya pernah hadir pasal kehebatan ebook ni tapi belum pernah memulakan lg. sekarang saya rasa dah ada bahan tapi tak tahu nak memulakan macamana. Saya nak seseorang yg boleh guide dan bantu saya buat ebook ni dari a hingga ebook itu dipublish. Bahan (softcopy) sudah ada, cuma sy perlukan penulis...
Top