Search results

  1. qrodat

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    a'a sbb selsema drp semalam ahhaha
  2. qrodat

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    sejak bln 7 sesi TT dah sunyi. hidup segan mati x mau dh ke apa nie. ahahah
  3. qrodat

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    Pepandai jek boh nama aku. yer lah aku datang. Update latest: Sesi Teh Tarikh ebayer WC (berbuka puasa) Lokasi: Restoran NZ Tarikh: 20 Ogos 2011 waktu: kul 5.30 ptg Kehadiran: 1. Siti Nasrul (pengerusi dan penaja makan minum) 2. Kitakaya 3. Carlys 4. Waje 5. Qrodat 6. Bahaman 7. ismi Idham 8...
  4. qrodat

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    itu la.. klu x buat ditanya.. klu x announce kata x ajak.. bila dah announce + di anjurkan.. sunyi je.. ish.. ish.. ish
  5. qrodat

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    Sesi Teh Tarikh ebayer WC (berbuka puasa) Lokasi: Restoran NZ Tarikh: 20 Ogos 2011 waktu: kul 5.30 ptg Kehadiran: 1. Siti Nasrul (pengerusi) 2. Kitakaya 3. Carlys 4. Waje 5. Qrodat 6. Bahaman 7. ismi Idham sila smbg di bwh....
  6. qrodat

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    aku rs xde mslh. bole tick pd "sharing computer" masa nak masukkan code tu. so utk 2nd time ebay dh x mintak.. klu mintak pun xde mslh... sbb setakat aku kena 10 kali pun ok je.. tp xtau la sbb bernasib baik je kot.. sorry la newbie x reti sgt ebay nie.. demi suap nasi je..
  7. qrodat

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    kalau fakta tu berguna pd aku.. maka sy anggap ianya penting.. tapi kalau ianya x mendatangkan manfaat pd aku.. tp mungkin ianya berguna kepada org lain
  8. qrodat

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    ok aku vote kalis utk lead n buat TT kat NZ.. sy mesti pilih... cdgn ditutup.. wakkakak
  9. qrodat

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    klu xde gergaji.. tp ada mesin tebang pokok je.. so nk kena jual mesin beli gergaji gak ke sifu? wakkakakak
  10. qrodat

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    tumpang sore buleh? nk p mkn nan tandori kat putrajaya dah le.. hhuuhuhuh
  11. qrodat

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ko nk payung apa? pasar mlm punya pun ada.. uhuhh
  12. qrodat

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    bunga mangga nk sambut sifu awe9. tu klu2 dia dtg la. uhuhuuhuh.. awe9 bila nk edar kad nie..
  13. qrodat

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    nama ank cucunya sudah ada.. siap no ic + alamat tpt tinggal lg.. hp dah beli sorg 1.. wakkakaka
  14. qrodat

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    ahhaha nk kena buat invitation card ke? hehehhehe
  15. qrodat

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    byknya acc sifu.. pinjam 1.. 30% kasi komisyen.. ok?
  16. qrodat

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    klu tukar title skit xleh sifu?
  17. qrodat

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    lokasi kat mn tu?
  18. qrodat

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    *intropay @ entropay? klu entropay.. masih boleh guna lg.. xcaya tanya sifu successsor.. byk aku belajar dr dia..
  19. qrodat

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    ye la. mn tau nnt ko cabut nama aku utk cabutan CIMB. uhhuhu
  20. qrodat

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    satu usaha yg gigih.. lps nie buyer tu dah belajar drp kesilapan.. next time dia ckp item not as describe.. hehehe sj usik sifu..
Top