Search results

  1. Fatin Nabilah

    rawatan luar negara review

    kalau pki network 5G TM tentulah video call akan lbh lancar, signal tak akan putus2...
  2. Fatin Nabilah

    rawatan luar negara review

    bagus la tu...kita org blh dptkan treatment drpd pakar2 asing walaupun berjarak2 jauh dr mereka...
  3. Fatin Nabilah

    primada pressure cooker

    skrg ni byk home appliances dah jadi "smart"...senanglah hidup kita org nanti...
  4. Fatin Nabilah

    primada pressure cooker

    wanita yg perlu bekerja blh letak ingredient dlm pressure cooker sblm keluar kerja...slps kerja blh terus tekan butang cook kat smartphone dan blh makan bila tiba rumah....
  5. Fatin Nabilah

    primada pressure cooker

    Home Appliances semakin canggih...blh siapkan masakan dgn letak semua ingredients dan tekan butang masak jer...lepas tu blh nikmati masakan yg enak sgt...
  6. Fatin Nabilah

    rawatan luar negara review

    sbb alatan dan pakar kat luar ngr lebih canggih, jadi byk org keluar ngr buat treatment. mungkin tak kita org import alatan dan pakar tu dr luar ngr bagi Malaysian buat treatment kat sini?
  7. Fatin Nabilah

    smart hotel di China

    teknologi dah makin canggih ni...beban kerja semua org dah makin ringan...pengurus hotel blh control pekerja robot dgn pki internet tanpa mengira masa dan tempat...
  8. Fatin Nabilah

    remote ultrasound

    bagusnya robot jururawat ni...patient tak perlu lagi tunggu lama utk buat ultrasound lagi...hairan siapa yg kwl pergerakan robot jururawat tu?
  9. Fatin Nabilah

    Cara menghilangkan kepala gelap di bawah mata

    rawatan laser mata blh bantu kurangkan lingkaran gelap bawah mata ke? I biasa buat eye mask dgn pki hirisan timun shj...
  10. Fatin Nabilah

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    mcm mana nak pasang smart lock ni? blh kongsi cara2 tu tak?
  11. Fatin Nabilah

    Teknologi teknologi smart parking

    e wallet dah jadi semakin femes...korang pun blh bayar parking fee pki Boost...Jgn terkejut lah tiba2 aunty suruh korang byr pki Boost bila beli brg kat pasar malam nanti...
  12. Fatin Nabilah

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Iklan ni telah menggambarkan teknologi ni mmg blh mendekatkan kita dgn cara yg lebih ceria sikit
  13. Fatin Nabilah

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Iklan ni mmg menunjukkan reality masa kini, skrg ni, hari raya pasti sambut dgn cara yg berlainan, dulu duduk dan berbual je, skrg selfie la wefie la, semua pon pakai teknologi, jadi teknologi penting utk mendekatkan hbg silaturahim
  14. Fatin Nabilah

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Hahaha jgn sesekali ingat datuk nenek xtau guna phone, bagi mereka sikit masa pasti akan lebih pandai drpd kita, dlm era teknologi ni, x kira kat mana, x kira usia berapa, teknologi tu alat komunikasi yg sgt penting utk eratkan hbg antara ahli keluarga dan saudara mara
  15. Fatin Nabilah

    Tiket Flight Murah

    U blh try apply Kad Kredit AirAsia...Dgn guna kad kredit ni, u blh kumpul points dgn terus dan pantas...Points tu blh lagi guna utk menebus penerbangan...
  16. Fatin Nabilah

    Plup! Jatuh sudah handphone ku

    sy dah 3 kali berjaya nego price dgn seller...ada sekali berjaya nego price dari RM60 ke RM45...hehe...
  17. Fatin Nabilah

    Plup! Jatuh sudah handphone ku

    Ya, tulah sbb aq suka beli brg2 kat sini.
  18. Fatin Nabilah

    Plup! Jatuh sudah handphone ku

    bukan sahaja boleh chat dgn seller, u jugak pakai private chat tu utk nego harga dengan seller.
  19. Fatin Nabilah

    Petronas vs Shell vs Caltex vs BHP vs Petron: Mana satu petrol brand paling bagus bagi minyak petrol RON97?

    Hi, aku nak buat tinjauan sedikit ttg mana satu petrol brand paling bagus bagi minyak petrol RON97? Mana satu petrol brand beri penggunaan fuel yg paling baik?
  20. Fatin Nabilah

    Pencarian Pelan Internet Postpaid Terbaik di Malaysia

    Wohoo! Byk kuota internet yg diberi. Byk faedah lain yg ditawarkan juga. Nampaknya, memang berbaloi. Terima kasih atas cadanganmu ^^
Top