Search results

  1. abg_x

    Antara affiliate single tier dan affiliate multi-tiers

    Saya ingin membuat survey, antara affiliate single tier dan affiliate multi-tier, yang mana satukah anda lebih berminat. Sebagai contoh, jika anda ada sebuah affiliate dan ingin melakukan sebagai single tier, anda akan mendapat komisyen RM25. Namun, jika anda suka affiliate multi tier, anda...
  2. abg_x

    Kursus photoshop dan wordpress anjuran utm skudai

    Saya adalah salah seorang master student SKIT14 UTM (Sarjana Keusahawanan IT) dan rakan- rakan merancang untuk mengadakan Kursus Photoshop dan Kursus Wordpress + eMarketing di UTM Skudai, Johor kepada orang awam dalam masa sebulan lagi. Kursus adalah dibawah kelolaan UTM dan sijil juga akan...
  3. abg_x

    Preview percuma bina website wordpress

    Anda boleh download ebook ini www[dot]kursus-wordpress[dot]com Salam sejahtera, Pada hari Jumaat ini, akan diadakan preview untuk sesiapa yang berminat untuk mendalami ilmu perniagaan Internet. Anda boleh hadir ke sesi preview ini dengan menghubungi En. Ruslan ( 012-9027564) Tarikh: 2...
  4. abg_x

    Siapa ada account Alertpay?

    Salam, Boleh Abg_x tau siapa ada akaun Alertpay di sini? Thanks.
  5. abg_x

    Kenapa kita Gagal (Why we fail)? :- James Al-Oboudi

    James Al-Oboudi Let me tell you what I've learned about what it takes to succeed in anything in life, and trust me when I say I've had to learn these lessons the hard way, as I've wasted many opportunities in my youth to achieve great success in many fields. 90% of success is taking the first...
  6. abg_x

    Panduan Nak Activate Internet Transaction Maybank Debit Card

    Ini tips daripada Kharidun, dia ajar Abg_x tadi.. cara-cara nak activate internet transaction untuk Maybank Visa Debit Card..
  7. abg_x

    Scorpene of Malaysia

    Video: Scorpene of Malaysia PELABUHAN KLANG 3 Sept. — Ujian yang dilalui setiap minggu cukup getir hingga mencabar keupayaan mental dan fizikal, namun krew KD Tunku Abdul Rahman (KD TAR) bertekad untuk membawa pulang kapal selam pertama negara. Hari ini, kesemua 32 anak kapal KD TAR bangga...
  8. abg_x

    Mangsa menyaman syarikat skim cepat kaya

    Victims form panel to sue get-rich-quick scheme firm KUALA LUMPUR: A group of victims of a get-rich-quick scheme has set up an action committee to take legal action against the company allegedly involved in the scheme. The group, comprising 14 victims, including businessmen, clerks, and...
  9. abg_x

    Mari kita listkan affiliate USD yg recurrence di sini

    Abg_x list kan satu.. Aweber Kita cari affiliate international dan recurrence ni maksudnya, dia akan bayar selagi orang yang subscribe tu guna system tu.. ada lagi yang member lain tahu?
  10. abg_x

    Ada masalah nak buat artikel bahasa Inggeris Adsense

    Tak perlu gusar, tak perlu mengarang.. dapat free article dari: www.articlecity.com www.articlesbase.com www.findarticles.com www.amazines.com www.ezinearticles.com
  11. abg_x

    Berkenaan dengan bizzness Antarabangsa

    Mari kita discuss berkenaan perniagaan di peringkat Antarabangsa di sini. Ada tak perniagaan yang ada tahu dan boleh memberikan pulangan yang berbaloi?
  12. abg_x

    WC semakin tak best?

    Salam, kenapa kita rasa semakin lama semakin tak best WC ni ek? CG makin happening pulak... ada komen membina?
  13. abg_x

    Seoul FC (Korea) vs Man U

    Result skrg 2-1 , Seoul score dulu.. Rooney tanduk samakan kedudukan. Pastu, Seoul score lagi. Abg budget 3-2 Man U menang. Astro Supersport.
  14. abg_x

    Project Terbaru: Projek Menakluk Dunia

    Abg_x ingin mengetuai satu projek baru, iaitu projek untuk menakluk dunia dengan internet marketing. Sesiapa berminat, sila PM Abg_x. Kita akan membina satu barisan bertindak untuk projek terbaru ini.
  15. abg_x

    Memperkenalkan kepada anda... Niagadigital

    Niagadigital adalah En. Mohd Yusof yang berjaya memecahkan dominasi orang US di dalam perniagaan affiliate. Cubalah cari posting beliau di Wangcyber. Beliau baru sahaja register. En. Mohd Yusof, Welcome to Wangcyber!!!
  16. abg_x

    Mohon tips email marketing "mengayat" yg berkesan

    Saya ingin memohon tips email marketing dengan ayat- ayat power menyakinkan dan berkesan. di harap dapat berkongsi ilmu dengan saya. Thanks.
  17. abg_x

    Sales letter tak beretika

    sekarang ni ada disebutkan mengenai sales letter tak beretika. Ini termasuklah membuat claim yang begitu berlebih-lebihan. . Ada seorang agen memandai membuatkan claims yang tak sepatutnya. Sememangnya sales dia bagus mulanya namun selepas itu mendapat banyak customer complaints. Jadi...
  18. abg_x

    Siapa sini ada jual produk kesihatan seksual?

    Ada tak yang jual produk kesihatan seksual kat sini, nak MOU ni... proextender tu memang laku..
  19. abg_x

    Kata Hikmat Prof. Dr. Hamka

    "Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba....... datang tidak menentu masa...... datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan Seribu...
  20. abg_x

    Inilah cara paling mudah buat website

    Ada orang bertanya pada saya, apakah cara lagi mudah bina website daripada NVU? Ok, kalau nak cara lagi mudah, saya cadangkan anda menggunakan Microsoft Word. Saya pasti semua orang tahu menggunakan Word. Cara nak buat website guna doc senang sahaja: 1. Save as "web page", nama file adalah...
Top