Search results

  1. madno

    [PERCUMA] Bukan Wordpress Landing Page yang biasa. One Template with Infinite Designs

    Salam sejahtera rakan-rakan Wang Cyber sekalian, Dapatkan Wordpress Landing Page Template yang saya berikan percuma kepada anda!. Template ini digelar sebagai MiniWp Theme. Sekarang anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk coding menggunakan HTML kerana semua sudah disediakan untuk...
  2. madno

    Ada sesiapa berpengalaman beli expired domain?

    salam, ada tak sesiapa dkat sini yang pernah beli expired domain terutama dari godaddy. berapa lama ya masa diambil untuk jadi hak milik kita? kena contact owner domain tu ker? harap dapat bantu.
  3. madno

    [Guaranteed!]Boost Search Engine Ranking with Blog Commenting Service!

    Tingkatkan PR dan Search Engine Ranking Laman Web Anda Sekarang! Servis kami ternyata akan menjimatkan masa anda untuk melakukan SEO yang sangat meletihkan! Kami menyediakan servis komen blog di mana setiap blog mempunyai PR1-4.Dan ini akan membantu menambah backlink pada laman web anda...
  4. madno

    Servis Blog Commenting adakah anda berminat?

    Salam rakan2 Im sekalian. Sedikit masa lagi saya akan melancarkan satu servis SEO iaitu blog commenting. Blog2 tersebut mempunyai PR1-4. Dan semuanya dofollow. Adakah anda berminat? Kalau minat servis comment macam mana yang anda mahukan?
  5. madno

    >>>[Terhangat!!!]Blog Jomreview kini menjadi milik anda!!<<<

    Joint Venture bersama Jomreview Dengan lafaz bismillah, saya merasmikan Joint Venture bersama Jomreview. Saya kini berminat untuk melakukan usaha sama dengan mana-mana pihak yang ingin membangunkan laman Jomreview ini menjadi laman komuniti dalam buat duit dan perniagaan internet. Kini...
  6. madno

    [PANTAS] Index Site Anda dalam masa 5 minit!

    Salam, Saya ada satu tips bagaimana anda boleh index site anda dalam masa yang sangat singkat. Baru tadi saya hasilkan satu post dan ia telah pun di index oleh google. Postkan site anda di sini. Daftar dulu baru boleh post. http://identi.ca
  7. madno

    [Cadangan] Rombak balik wangcyber punya thread

    Salam, Setelah berzaman saya tengok thread dlam category yang sama ja. So apa kata kali ini kita rombak balik category2 thread forum wc nih. Supaya ia jadi lebih berguna dan banyak value yang boleh ditambah. Jadikan forum sitepoint dan juga warrior forum sebagai contoh. Sediakan...
  8. madno

    Tutorial Install Wordpress ke dalam localhost anda.

    Salam sejahtera rakan-rakan Im sekalian. Hari ini saya berminat untuk kongsikan bagaimana untuk menginstall Wordpress ke dalam localhost ataupun dengan ayat mudahnya ialah macam mana nak install wordpress ke dalam local komputer anda. So apa kepentingan untuk install WP kedalam...
  9. madno

    Mntak tlong susun list ikut kategori

    Salam, Saya perlukan seseorang untuk susun list saya supaya jadi email@email.com,nama so sesiapa yang bley buat kerja ni secepat mungkin saya bagi Rm10.00 PM ye. Actually senang jer nak buat kerja nih. Tapi aku kureng pandai skit. So nak mntak tlong.
  10. madno

    [percuma!] Dapatkan Minisite theme untuk Wordpress secara percuma!

    Salam, Saya baru saja melancarkan program ppl Minisite theme untuk Wordpress ini. anda boleh layari di sini. http://www.wangcyber.com/forum/cabaran-wc/19452-hangat-cabaran-ppl-minisite-untuk-wordpress-sudah-bermula.html Dapatkan Minisite theme untuk Wordpress ini secara percuma di...
  11. madno

    [Hangat!!] Cabaran PPL Minisite untuk Wordpress sudah bermula!

    Salam sejahtera buat semua warga WC, Bismillahirrahmanirrahim, Saya dengan suka citanya melancarkan program PPL untuk Template Minisite Untuk Wordpress. Nilai PPL kali ini adalah bernilai RM0.50. Dan minima cashout adalah sebanyak Rm25.00 PPL kali ini adalah antara yang tertinggi setakat ini...
  12. madno

    Perlukan orang untuk design banner.

    Salam saya perlukan someone untuk design banner untuk program ppl yang akan dilancarkan tak lama lagi. Saya perlukan someone yang boleh siapkan banner yang berkualiti dalam masa 1 hari sahaja. PM me kalau berminat.
  13. madno

    Translator BI ke BM diperlukan

    Saya inginkan anda translate satu report dari BI ke BM. report tersebut hanya 30 muka surat. Harga anda boleh tentukan. Saya akan pilih berdasarkan tawaran harga yang terbaik. Report tersebut berkaitan perniagaan internet. Boleh pm saya jika berminat.
  14. madno

    Cabaran Siar dan Menang di Jomreview!

    Cabaran menulis artikel telah bermula! Baiklah, tak nak bercakap panjang kat sini. Ini merupakan langkah-langkah yang anda kena lakukan dalam pertandingan ini. Pertandingan ini sangat-sangatlah terhad. Apabila artikel yang dihantar cukup 60, pertandingan ini akan ditutup. So anda kena...
  15. madno

    Saya nak upah orang untuk buat artikel untuk blog saya

    Saya memerlukan sesiapa sahaja yang mempunyai pengetahuan dalam perniagaan internet untuk postkan artikel ke dalam blog saya. Syarat-syarat: 1.Tahu menulis artikel mengenai perniagaan internet, produk review dan teknik blogging. 2. Artikel mestilah original dan berkualiti 3. Artikel...
  16. madno

    pelik bin ajaib..!!

    tadi ader satu blog yang saya search thru google... pakai blogspot... post ader satu jer... tapi yang hebat tahap dewanyer, bila saya search pkai keyword "blog sihat" top ten 10 tu... sesaper yang hebat ngan seo leh gtau saya cemaner nih bley blaku? nih url dier...
Top