Search results

  1. D

    Hai Alfa...nk tanye sikit pasal camne ko buat banyak akaun adsense. Aku nye akaun adsense dh...

    Hai Alfa...nk tanye sikit pasal camne ko buat banyak akaun adsense. Aku nye akaun adsense dh kena ban. Kire kepala tgh buntu la camne nk start balik. Harap2 ko boleh bg tips n tunjuk ajar. Thanks in advance...
  2. D

    Adsense - Kena Banned

    Hehehe... Hari ni akaun adsense aku lak kena ban. Kena start dari awal la jawabnye. Step² yg aku terpikir nk buat nye: 1- Register akaun gmail yg baru(guna nama adik beradik) 2- Buka akaun blogger guna akaun gmail yg kt atas tu. Buat posting baru or guna jer article dlm blog yg lama. 3- Apply...
  3. D

    Survey : Perisian Multimedia Yang Anda Ada

    Sy ade 3² software tu dlm pc...
  4. D

    Minta Pandangan Pasal Web Ni...

    Thanks adnin for ur info.
  5. D

    Minta Pandangan Pasal Web Ni...

    Sy ade surf 1 website ni. Ni url die Peluang Berniaga Melalui Internet :..: intrena.com. Sy nak minta pendapat kawan2 kat cni tentang website tersebut. Sy nak tahu sama ada website tersebut sah atau x. Lebih2 lg dengan produk yg ditawarkan. Thanks in advances
  6. D

    Clickbank dah terima pendaftaran dari Malaysia?

    Sy baru jer daftar siang tadi. Harap2 xde masalah la dengan clickbank nanti.
  7. D

    eBook sendiri.. macam mana nak buat??

    Ade kekurangan jgk kalau pakai PrimoPDF. Die just convert kan *.doc kepada *.pdf. Kalau saudara masukkan embeded link dlm ayat..link tu xkan jadi. Nak x nak kena letak complete url start ngan "http://www.yoursite.com/" dan sewaktu dengan nye. Kalau nk guna software yg free...just download...
  8. D

    Bisnes Ebook Dah Tak Relevan!

    Yups...just for sharing some useful info i've got in this forum.
  9. D

    blog di hack!!!

    Bagus la dah dpt recover balik. Good luck ecaros. Make this incident sbg pengalaman berharga.
  10. D

    Bisnes Ebook Dah Tak Relevan!

    Ape yg smartzul suarakan tu ade kebenarannye. Sy bersetuju dgn pendapat tu. eBook sampai bile² tetap relevan. Kekuatan eBook bergantung kepada isi kandungannye. Kalau isi nye baik...berguna..sesuai sepanjang masa...x mustahil ia tetap relevan. Kalau isi kandungan x berkualiti..permintaan...
  11. D

    Local web server

    Try AppServ...EasyPHP...JSAS...WAMP5... Yg sy paling suka guna AppServ.
  12. D

    Blogger diMalaysia Dikawal?

    Elok gak ade pemantauan. Sekurang2 nye ade gak rasa terbatas utk tabur fitnah. Faham² jer la. Nak blog pun biar la ikut etika. Jangan main hentam ikut perasaan jer. Kalau blog pasal diri sendiri xpe..tp kalau blog yg siap bg maklumat (yg xde fakta n bukti la) mmg patut kena monitor. Lgpun...
  13. D

    o2 2.0: Sleek & clean wordpress theme

    Cantek la themes ni. Sy lebih sukakan yg warna biru. Lebih2 lg cam candy blue. Thanks eches83. All dabest.
  14. D

    Anuar Zain: Mereka nak cium pipi atau duduk di riba pun saya benarkan

    Melayu sekarang kejar glamer @ nama... Hukum hakam tolak tepi.
  15. D

    Nak jadi jutawan, jadi la IMA

    IMA = Internet Marketing Advisor = Penasihat Pemasaran Internet Ok kot term in BM tuh..hehehe
  16. D

    eBook sendiri.. macam mana nak buat??

    Nak create ebook percuma leh guna OpenOffice Witer. Software ni percuma. Siap boleh convert to pdf n create password lg. Tips sy...buat eboook yg complete n divide content die kepada 2. 1'st part diberi secara percuma n 2'nd part yg berbayar. Kire cam strategi utk menjual la. Utk 1'st part...
  17. D

    Saya Bayar utk Anda Kritik..

    Xyah bg hadiah pun xpe. Sy just menolong ape yg termampu. Lgpun aaun paypal sy blum verify lg dr tahun lepas. Prob ngan debit card PB. Nk wat report hilang card...dpt card baru nanti. Tunggu habis study dulu kat UTM nih. Good luck with ur sales letter.
  18. D

    Saya Bayar utk Anda Kritik..

    Komen untuk panduaniklan.com : 1. " Saya ingin perkenalkan didalam ebook adalah tentang Strategi Hibrid Marketing yang mengabungkan media cetak, teknologi sms dan internet. Saya ada menghuraikan dengan lebih lanjut di dalam ebook ini. Saya guna menyediakan satu Aplikasi SMS untuk Anda!" - Sy x...
  19. D

    MAMPU Migrates to OpenOffice.org

    MS Word n OpenOffice Writer tu sama dr segi asas die. For writing purpose. Kelebihan OO ni..free of charge. Dr segi function pun ade kelebihan masing². Ape2 pun yg paling best psl OO ni...kite boleh convertkan terus ke pdf format tanpa guna program adobe utk create pdf documents...
Top