Search results

  1. samdaddycool

    Wanted Agent DURIAN CREPE

    Masih ramai agen yang diperlukan untuk area KL, Klang, Bangi, JB
  2. samdaddycool

    Cara / tips berkesan untuk halau dan hindari lalat

    Ada sapa nak cuba?
  3. samdaddycool

    Wanted Agent DURIAN CREPE

    Salam Aidiladha
  4. samdaddycool

    Wanted Agent DURIAN CREPE

    Alhamdulillah, banyak respond positif yang kami terima, antaranya; -size durian crepe besar dan montel -isi durian banyak - dan yang paling penting, sedap
  5. samdaddycool

    Wanted Agent DURIAN CREPE

    Alhamdulillah, petang semalam stok durian crepe untuk Shah Alam / KL dah berjaya sampai kepada Encik Amir Syariffudin.
  6. samdaddycool

    Cara / tips berkesan untuk halau dan hindari lalat

    Boleh rujuk website rasmi di http://www.muhasabahtrading.com/spray-lalat/
  7. samdaddycool

    Cara / tips berkesan untuk halau dan hindari lalat

    Assalamualaikum. Saya memang mempunyai masalah dihurungi lalat pada musim-musim tertentu. Lalat-lalat tersebut menghurungi dan memenuhi setiap meja di kedai coconut shake saya. Kalau dah nama kedai makan / warung, dihurungi lalat memang satu situasi yang menjengkelkan kepada pelanggan yang...
  8. samdaddycool

    Wanted Agent DURIAN CREPE

    Agent / rakan niaga paling diperlukan di kawasan sekitar JB
  9. samdaddycool

    Wanted Agent DURIAN CREPE

    Durian crepe produk hangat, biasanya akan dapat repeat buyer..
  10. samdaddycool

    Wanted Agent DURIAN CREPE

    boleh klik link di atas
  11. samdaddycool

    Wanted Agent DURIAN CREPE

    Senarai rakan niaga
  12. samdaddycool

    Wanted Agent DURIAN CREPE

    Nak tester, sila datang Muar :)
  13. samdaddycool

    Wanted Agent DURIAN CREPE

    Durian crepe frozen selepas dibuka Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Kami mencari rakan niaga @ ejen yang berminat untuk memasarkan produk berasaskan durian keluaran kami. Durian Goreng Popia Durian Kami di MuhasabahTrading dot com ( http://MuhasabahTrading.com )...
  14. samdaddycool

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    SAYA NAK RM500 sehari!!
  15. samdaddycool

    RM 12K Pendapatan ADsense Dalam masa 3 Bulan...

    toooloong pm bos!!!
  16. samdaddycool

    RM1000 dengan Dropship..x sampai sebulan!!

    Book satu... nanti pm
  17. samdaddycool

    [BONUS PEREMPIT EBAY VERSION 2.0] Jangan Berani Klik Kalau Tak Berminat Dengan eBay!

    owh.. dah tak lama lagi due tu. My wife pon due dekat je.. 09/08/12.. ok, saya book satu. Nanti pm details. Saya pon tak tgk lagi details.. aritu tgk sekali imbas je dlm fb page..
  18. samdaddycool

    Jobdirumah.con ni scam or x?

    hmm baru try, dah boleh..
Top