Search results

  1. Han

    HostGator Diskaun 50% Untuk Hari Ini Sahaja! (Tinggal 17 Jam Lagi)

    Hi, Hari ni hostgator buat offer lagi 50%.. Hanya $2.48/month.. Memang susah nak dapat ni.. Untuk sesiapa yang nak buat web atau blog tu, cepat-cepat dapatkannya hari.. Kalau tak, peluang begini susah nak dapat dah.. Saya sarankan dapatkan baby plan.. Sebab boleh letak unlimited...
  2. Han

    HostGator Diskaun 80% Untuk Hari Ini Sahaja!

    Hi, Ada dengar tak hostgator diskaun sebanyak 80% pada hari ini? Ni ringkasan dari hostgator.. 50% OFF EVERYTHING From 12:00AM CST – 5AM CST 80% OFF EVERYTHING From 5AM – 9AM CST WHILE SUPPLIES LAST (first come, first receive; so definitely don't miss out!) This promotion gives our...
  3. Han

    Menulis Ebook Atau Report

    Hi Warga WC.. Lama saya tak post di WC ni.. Agak bz skrg ni.. hehe.. Oklah.. Saya nak tanya sikit. Siapa yang buat servis menulis ebook atau report? Tajuk saya bagi.. dan point juga saya bagi (atau anda yg buat pun boleh).. Maklumat mesti dirahsiakan.. :D Kalau berminat, sila PM...
  4. Han

    Cara masuk veoh.com

    hi, ada tak sapa2 tahu cara-cara yang membolehkan kita masuk veoh.com ? kalu ada, tunjukkan langkah-langkah ye... Thanks ;)
  5. Han

    Cara membuat signature di WC

    Saya tengok ada sesetengah warga WC tak tahu bagaimana nak buat signature di WC ni. So di bawah ni saya sediakan langkah2 mudah untuk buat signature di WC ni... Ini dia langkah2 buat signature 1. klik "User CP" di sebelah kiri 2. klik "Edit Signature" 3. Taip signature di kotak kosong tu...
  6. Han

    Cara membuat borang atau form menghantar ke email.

    Hi, Saya membuka thread ni sebab dapati masih ramai di WC ni tak tahu macam mana nak buat borang. Saya pun taknak ambil masa yang lama. Dibawah ni saya sediakan satu borang yang ringkas untuk warga WC. Apa yang perlu buat adalah 1. copy dan paste coding dibawah kedalam notepad 2. edit...
  7. Han

    Unlimited hosting murah?

    Ada tak sapa2 tahu dimana boleh dapat unlimited hosting? harap anda, boleh tinggalkan link hosting2 unlimited k... kalau ada yang murah lagi bagus... thanks ;)
  8. Han

    [F*R*E*E] Panduan CPA! Hanya untuk 511 orang sahaja lagi.

    Hi Warga-warga WC, Lama dah tak bukan thread...hehe... Oklah, Saya terus ke tujuan asal thread ni dibuka. Hari ni saya nak syer satu report p*ercuma dengan anda semua. Ia menceritakan tentang Program CPA dari apa itu CPA hingga dapat duit dari program CPA.(dari zero ke hero) Anda...
  9. Han

    Namsahaz Bermasalah!!

    Hi kawan-kawan, ramai tak yang menyewa hosting NAMSAHAZ? Adakah web anda juga tak boleh masuk? Saya dah cuba dari semalam lagi nk buka tapi tak boleh... Apa yang saya perasan, boleh katakan setiap minggu kurang-kurang pun saya menerima email dari INTERNETSEED menyatakan website error...
  10. Han

    Sistem percuma untuk anda!

    Hi, saya buka thread ni sebab saya skrg ni sem akhir dan perlu membuat satu sistem. Dan saya memilih untuk membuat sistem e-commerce. Di thread ni saya ingin meminta kawan2 di WC ni untuk memberi sistem apa yang anda mahu. Dan jika sistem ini diterima oleh lecture saya, saya akan hadiahkan...
  11. Han

    Sistem untuk buat jualan.

    Hi kawan2 di WC ni. saya nak tanya sikit, apakah sistem anda buat jualan? adakah hanya promote di signature forum? atau PM di forum? atau secara email? atau anda mempunyai minisite utk membuat jualan? atau sistem affiliate? atau apa2 saja??? boleh reply thread ni dengan cara anda guna? sistem...
  12. Han

    Software Dan Hardware Untuk Cyber Cafe...

    Hi, saya nak tanya ada sapa2 tahu software atau hardware apa yang biasa cyber cafe guna? saya nak tahu yang bila kita restart ia PC kita boleh kembali mcm asal dan ia akan uninstall program yang orang baru install tu... thanks
  13. Han

    Blog first page & PR1 utk dijual - tapi berapa harganya?

    Hi, warga WC... saya nak jual blogspot naruto saya... Ini blognya Naruto Shippuuden apa kelebihan blog ni? 1. Blog ni PageRank nya 1 = PR1 2. first page untuk keyword naruto shippuuden di google Results 1 - 10 of about 11,500,000 for naruto shippuuden saya nak tanya otai2 kat...
  14. Han

    N95 Percuma...

    hehe... slmt pg semua, tajuk tu saja je nak ambil perhatian warga WC ni... Sebenarnya saya nak tanya korang semua... kalau nak beli N95, mana yang anda pilih antara AP dengan Original??? tolong bagi padangan ek... thanks... Han
  15. Han

    Domain yang unavailble...

    ada sapa2 tahu mcm mana kita boleh beli domain yang telah digunakkan oleh orang lain? atau kena tunggu expire date kalau dia tak renew baru boleh ambil? dan apa maksud Forbidden You don't have permission to access / on this server ??? han
  16. Han

    Tolong Komen Blog.Hanrz.com!

    Hi, saya nak minta tolong kawan2 di WC ni tolong komen blog saya ni. Ni link dia Tip & Trik Perniagaan Internet, Perniagaan Bukan Internet Dan Strategi Perniagaan | Han | Blog.Hanrz.Com. tolong komen ye... browser apa yang tak sesuai? atau apa2 saja yang kurang menarik. tolong ye...
  17. Han

    Report Percuma lagi!

    Slmt pagi, saya baru je jumpa satu report percuma pula. report ni cerita tentang SEO... Kalau berminat boleh klik link di signature "Report SEO! Percuma!!" di bawah... Thanks
  18. Han

    Copyright Youtube!

    siapa tahu mcm mana kita boleh mengelak dari copyright youtube? saya tak copy video orang pun kena copyright... knp ek? mungkin ke ia hampir2 sama di kira copyright?
  19. Han

    google webmaster tools bermasalah!

    hehe... tajuk power juga kan... saya tulis thread ni sebenarnya nak tanya korang pasal google webmaster tools ni... kenapa saya dah verify tapi dia suruh verify pula? bila klik verify semula, dia dah tak dpt verify? dia kuar time "We were unable to verify your file due to a server...
  20. Han

    Rahsia Perniagaan Digital!

    selamat pagi warga2 WC, thread ni saya nak mencerita sedikit tentang perniagaan digital. Andakah anda tahu, ramai yang buat duit dengan produk digital saja...Tanpa satu sen pun yang mereka keluarkan untuk memiliki perniagaan produk digital... malah perniagaan produk digital amat...
Top