Search results

  1. Yesin

    Teknologi Perbandingan Oppo F5, Huawei Nova 2i Dan Vivo V7+

    jgn la berbanding mcm ni... ini kebaikkan utk org x susah nak milih phone canggih2 ni... x perlu down payment mmg tolong kita jimat wang... jika anda x nak blh ambil lain plan juga... tapi semua akan cakap easyphone best sekali...
  2. Yesin

    Teknologi Perbandingan Oppo F5, Huawei Nova 2i Dan Vivo V7+

    x pernah dengar promosi ini ada tarikh... sekiranya ada lagi cepat2 beli dulu... x mahu sampai habis nanti x dpt rugi la... sebulan hanya buat seratus lebih dpt smartphone dan plan... ok kot...
  3. Yesin

    Teknologi Perbandingan Oppo F5, Huawei Nova 2i Dan Vivo V7+

    Kalau bimbang byk nanti promosi habis lagi geram... skrg murah2 tiada payah down payment mengapa bimbang lagi... aku terus ambil satu plan dulu x kesah byk dah
  4. Yesin

    Teknologi Perbandingan Oppo F5, Huawei Nova 2i Dan Vivo V7+

    Easyphone ni dari celcom, baru buat promosi awal bulan juanuary shj... mmg dpt buat ansuran secara bulanan jika anda dari telco lain... blh buat 12 bulan cepat habis kan…
  5. Yesin

    Gajet New Burung Hantu vs Magic Burung Hantu

    yonder ni sdh free dah lama kan... apa lagi free dlm xpax turbo tau x? tenggok atas comment baru fikir topup ni dpt 10% discount!! lama dah tukar xpax turbo ni pun x pernah dpt 10% discount kot... kacau nak downlaod 11streets apps tu baru dpt... aduiii... malas nak buat byk benda ni...+Aghh+
  6. Yesin

    Gajet New Burung Hantu vs Magic Burung Hantu

    Ada beza... name beza... satu "baru" burung hantu dan satu "lama" burung hantu!! hahahahaha... kalau x ada beza mengapa ada baru dan lama? aduiiii... kawan2 ada cakap xpax ni topup rm5 dpt tanpa limit 10gb data... ok kot... x perasan ni...
  7. Yesin

    Gajet New Burung Hantu vs Magic Burung Hantu

    Aku nak tahu mana satu pilihan anda utk baru burung hantu dgn lama burung hantu? pilihan bayar atau percuma anda akan subscribe? aku x dpt beza antara dua2 burung hantu ni...+Aghh+
  8. Yesin

    Classic Chocolate Chips Sedap

    mcm sedap ni... malam cube tenggok... kalau blh buat dan jual biscuit satu hari... hehehe
  9. Yesin

    Teknologi RoBattle 3 – Dron Tentera Dengan Rekaan Modular

    balik zaman war ke? ape guna buat mersin ini?? org jahat dpt mati dah... tiap2 rompak x berhenti...
  10. Yesin

    Luar Negara Orang terkaya dunia catat kerugian terkumpul USD196.2 bilion sejak Brexit

    Org kaya hidup best je... bila satu hri i pun nak kaya... butter dan kaya dpt shj... kekeke
  11. Yesin

    Dalam Negara Pengunjung pub cedera dibaling bom tangan di Puchong

    Petrol bom? betul ke? bahaya lah senang buat bom masa kini. Jgn lah buat malayisa bom mane2. susah betul ni
  12. Yesin

    Dalam Negara Pelajar sekolah patah tulang belakang ditendang rakan

    Ganas pelajar skrg ni... bila anak aku masa belajar x nak kena kes mcm ni blh x? sedih kanak2 skrg...
Top