Search results

  1. budakbarubelajar

    Tip Gandakan Wang Adf.ly Dengan Robot Adf.ly Secara Automatik

    bila selalu org buat trick ni.. kalau adf tak tangani... lingkup la bisnes adf... dulu aku selalu beriklan dengan adf... so bila dah ramai buat aktiviti gini nak buat apa lagi aku beriklan dengan adf.. sebb xreal human yang dtg
  2. budakbarubelajar

    Perkhidmatan Menulis Artikel Bahasa Melayu --- Bundle.

    boleh bagi saya review copy?? mahu tempah 100 artikel...
  3. budakbarubelajar

    Iklan Selangor2u.com : Purata Trafik 1500-2000 sehari

    Update terbaru di 1st page....saiz 125 x 125 tak offer lagi buat masa skrg....hanya saiz 300 x 100 dan advertorial sahaja
  4. budakbarubelajar

    Iklan Selangor2u.com : Purata Trafik 1500-2000 sehari

    bump untuk ruangan iklan... saiz iklan 300 x 100
  5. budakbarubelajar

    Iklan Selangor2u.com : Purata Trafik 1500-2000 sehari

    ada 1 slot iklan saiz 125 x 125 bahagian sidebar diblog.... kalau berminat boleh PM saya....Ada 1 aje....sebab nak limit iklan diblog...
  6. budakbarubelajar

    Iklan Banner di s2u.my | Visitor 3k/day | RM 30 - Promosi 2010 Shj

    bro kering saya pon tengah kering...sebab tu offer murah-murah...LOL tapi xleh la offer lama-lama nanti orang kata potong harga plak...so, saya offer sampai hujung bulan/tahun ini sahaja la...dapat 2,3 spot pon xpe...
  7. budakbarubelajar

    Experimen Adsense $1000 Sebulan (Halal)

    kalau benarla apa dikata kerugian besar la kepada ahli2 wangcyber yang nak belajar..... Dan kenyataan WC ramai kaki kerat tu mungkin betol la kot... Kadang-kadang harga jual produk pon xmasuk akal... Semoga TT kembali...hahaha
  8. budakbarubelajar

    Iklan Banner di s2u.my | Visitor 3k/day | RM 30 - Promosi 2010 Shj

    ad 4 lagi kosong... 3 dah diambil orang....
  9. budakbarubelajar

    Iklan Banner di s2u.my | Visitor 3k/day | RM 30 - Promosi 2010 Shj

    blog sama je...saje je guna domain lain...:P
  10. budakbarubelajar

    Iklan Banner di s2u.my | Visitor 3k/day | RM 30 - Promosi 2010 Shj

    ini saya ambil dari fan page selangor2u...so, anggaran saya juga lelaki dan perempuan adalah 50-50
  11. budakbarubelajar

    Iklan Banner di s2u.my | Visitor 3k/day | RM 30 - Promosi 2010 Shj

    Banner Saiz 180 x 60 | Location : Sticky Sebelah Scroll Bar Statistik Available : Maksimum 8 sahaja..... Kekosongan : 7 Maksimum Langganan : sebulan Blog : s2u.my Contact email : mazuki.n404612 @ gmail.com tel : 019-7264612 facebook : http://fb.me/mazuki payment to...
  12. budakbarubelajar

    Sapa ada akaun FB? Sapa ada kawan dari 1k ~ 5k? Nak duit tak?

    tapi kalau nak kena klik2 sorang2...mak ai...xnak la den...hahaha
  13. budakbarubelajar

    Sapa ada akaun FB? Sapa ada kawan dari 1k ~ 5k? Nak duit tak?

    en pingu...saya ad 4k lebih kawan difb.... xpayah bayar pon xpe...
  14. budakbarubelajar

    Cabaran Ucapan Raya Kreatif Edisi Ke 3

    Pertandingan ini telahpun masuk edisi ke – 3, dan tahun ini ada sedikit perubahan pada syarat pertandingan dan juga hadiah. Mudah sahaja nak sertai, buat satu ucapan yang sememangnya original dari anda sendiri dan mana yang menarik minat pihak juri akan dikira pemenang. Ucapan tidak...
  15. budakbarubelajar

    Ruangan Iklan Untuk Disewa Di Selangor2u Traffik 1.5 k - 2 k

    bump cket..harga pengiklanan masih kekal macam dulu
  16. budakbarubelajar

    Siapa Masih Lagi Student IPT 2010 ni ?

    aku pon nak nyibok gak la.... tahun akhir + 1 UTM skudai...hahaha
Top