Search results

  1. H

    Admin, moderator...sila bg penjelasan

    Tahniah dan terima kasih kerana membantu..
  2. H

    Admin, moderator...sila bg penjelasan

    kalo macam tu, tidak mengapalah... kita mula kan yang baru... aku lagi rasa heran sengat2... tapi apa2 pun aku ucapkan terima kasih banyak2, pada korang2 semua..
  3. H

    Admin, moderator...sila bg penjelasan

    saya ok je bro... cuma saya nak bagi pendapat... pepun terima kasih kepada MOD WC dan juga rakan2 WC yang lain...terima kasih..
  4. H

    Admin, moderator...sila bg penjelasan

    hm.. sabar jelah bro.. apa ada lagi pada sabar... cuma tindakan terlalu cepat, yang menjadikan ia boleh meletus begini... kalo tidak semuanya akan ok..
  5. H

    Admin, moderator...sila bg penjelasan

    hmmmm..malas??? xbaca rules?? yes mungkin silap pada kedua-dua pihak... cuma saya beritahu, setiap yg didelete itu perlu diberitahu, ini tidak semena-mena tengok2 tiada, bila saya hantar emel baru dibalas: jawapannya ada unsur promosi.. ok tidak mengapa.. namun dimana yang dikatakan "promosi"...
  6. H

    Admin, moderator...sila bg penjelasan

    betul, apa yg cakap tu betul... cuma saya minta setiap yang didelete itu diberitahu seberapa yang segera, dan atas sebab apa... dats y saya cakap ayat mempunyai 1001 maksud, bila saya rasakan ayat saya itu betul, tetapi orang cakap tidak.. so kene terus beri reason sebabnya apa... pepun benda...
  7. H

    Admin, moderator...sila bg penjelasan

    Thread saya pun kene lock, tanpa sebarang pemeberitahuan... bila saya tanya by emel baru dibalas.. agak mendukacitakan... walhal, text tersebut hanyalah untuk info bukannya promote.. dan saya juga mempunyai rancangan untuk mengiklankan banner kami disini, bagi tujuan promote.. sebab saya tahu...
  8. H

    Teh Tarik Session Bersama Admiral Markets

    Salam Sejahtera Dari "Admiral Markets" Kepada Seluruh Rakan-Rakan Dan Pedagang Sekalian. Adalah dengan ini, kami Admiral Markets menjemput dan mengalu-alukan kedatangan anda ke "Teh Tarik Session" bersama kami di: Tarikh: 10 Disember 2010 Tempat: :: Kayu Nasi Kandar @ SS2 Petaling...
Top