Search results

  1. budakbarubelajar

    Iklan Banner di s2u.my | Visitor 3k/day | RM 30 - Promosi 2010 Shj

    Banner Saiz 180 x 60 | Location : Sticky Sebelah Scroll Bar Statistik Available : Maksimum 8 sahaja..... Kekosongan : 7 Maksimum Langganan : sebulan Blog : s2u.my Contact email : mazuki.n404612 @ gmail.com tel : 019-7264612 facebook : http://fb.me/mazuki payment to...
  2. budakbarubelajar

    Cabaran Ucapan Raya Kreatif Edisi Ke 3

    Pertandingan ini telahpun masuk edisi ke – 3, dan tahun ini ada sedikit perubahan pada syarat pertandingan dan juga hadiah. Mudah sahaja nak sertai, buat satu ucapan yang sememangnya original dari anda sendiri dan mana yang menarik minat pihak juri akan dikira pemenang. Ucapan tidak...
  3. budakbarubelajar

    Ruangan Iklan Untuk Disewa Di Selangor2u Traffik 1.5 k - 2 k

    PERHATIAN : PENGIKLANAN DI SELANGOR2U ADALAH TERHAD MUNGKIN HANYA 10-12 BANNER SAHAJA MAKSIMUM PADA SIDEBAR. JADI "Abang Cepat Abang Dapat La" Hanya banner size 125 x 125 disediakan untuk bahagian side bar Harga RM 20 / Month Pembayaran : Maybank 114842017433 Mazuki Mustaffa...
  4. budakbarubelajar

    Iklan Selangor2u.com : Purata Trafik 1500-2000 sehari

    1. Saiz 300 x 100 Harga RM 50/month (biasa iklan akan extend 7 hari) Bilangan iklan 4 sahaja 2. Advertorial Harga RM 80 untuk setiap artikel #Sticky 1 minggu pada Headline (terpapar pada setiap page di s2u) # RM 15 untuk sticky pada minggu-minggu berikutnya. #Artikel kekal di s2u #Publish...
  5. budakbarubelajar

    Pertandingan-Ucapan Raya yang Kreatif SIRI 2-RM50 duit raya

    Tahun lepas saya telah pon membuat satu pertandingan mengenai ucapan raya yang kreatif... Jadi tahun ini saya akan lakukan lagi pertandingan yang sama dan hadiah untuk tahun ni minimum RM50 Jika penyertaan memberansangkan saya akan memberikan hadiah juga untuk tempat ke 2 dan ke 3...
  6. budakbarubelajar

    ::Percuma:: Theme Web Jualan Menggunakan Wordpress

    Saya ingin kongsikan kepada semua ahli wang cyber theme untuk membina web jualan dengan menggunakan wordress Saya tidak pasti kekurangannya berbanding menggunakan webjualan biasa kerana tiada pengalaman membina webjualan. Jadi dengan perkongsian percuma ini diharap dapat membantu...
  7. budakbarubelajar

    Mencari Penulis Blog untuk review Blog Selangor2u

    Saya nak upah orang buat review blog http://selangor2u.com Syarat : 1.tunjukkan jumlah pelawat blog anda sehari 2. berapa bayaran untuk buat review diblog anda. itu sahaja 2,3 blog saya akan pilih. Yang dah dipilih 1. titan 2. raja kamil Offer ditutup akan dibuka semula...
  8. budakbarubelajar

    Ada Sesiapa Tahu Kemana En Aku?

    sape tahu kemana en aku ni pergi? penting kerana nak renew domain nie... kalau sesiapa tahu no tel dia leh kasi la kat saya yea...
  9. budakbarubelajar

    Pihak Adverlets Memberi Komen mengenai Pembayaran Kepada Publisher

    ini lah merupakan komen yang diberi setelah satu artikel bertajuk "Masihkah Anda Menggunakan Si BIG SCAMMER Adsverlets?" http://selangor2u.com/blog/earn-money/scam-programme/masihkah-anda-menggunakan-si-big-scammer-adsverlets/ Jadi jika korang nak penjelasan mengenai pembayaran korang korang...
  10. budakbarubelajar

    Help::Problem Wordpress

    Aku ada masalah cket selepas aku install forum kat blog aku... aku pon xtau sama ada sebab aku install forum atau sebab aku change admin name kesanya dia kua camni WordPress database error: [Table 'selangor_wrdp1.wp_post2cat' doesn't exist] SELECT cat_ID AS ID, MAX(post_modified) AS...
  11. budakbarubelajar

    Saya Nak Subcribe Blog Korang

    Ramai yang susah nak kumpul subcriber... apa kata kita buat pertukaran.. saya subcribe blog korang setelah korang subcribe di blog saya... Saya akan menggunakan email ni mazuki.n404612@gmail.com untuk subcribe blog korang... mana la tahu kot2 korang xcaya plak... Subcribe disini...
  12. budakbarubelajar

    Scam Programe List

    Tak Tau la Betol ke letak kat thread nie...aku hanya nak listkan beberapa scam program yang aku tahu dari internet untuk rujukan semua. Memandangkan byk yang SPAM kat Ruangan nie... OK BERMULA DENGAN INI cash88 merupakan program yg Illegal dan boleh dikatakan sebagai SCAM. Ia dianjurkan...
  13. budakbarubelajar

    Buat Duit Dengan Associated Content- Dilemma si-Pencekik Darah

    Semua Sedia Maklum Harga ebook ini pada Masa ini RM40 tapi saya telah menurunkannya dengan Harga RM37 YA! RM37 setiap pembelian dari saya sahaja Semuanya mendapat kelulusan dari DILEMMA Click sini untuk lihat Harga semasa ebook ini Apa yang anda dapat dengan harga RM37 ni?? Apa yang anda...
  14. budakbarubelajar

    Siapa tahu ni pertandingan apa?

    Siapa tahu apa agaknya pertandingan yg RK buat ni, Saya Nak Hadiah Laptop Hari-hari dia ym aku promote pertandingan ni... Hadiah lumayan, nie yang membuat aku terasa nak tahu nie...jom kita korek!!!!
  15. budakbarubelajar

    Bagaimana Buat Duit dengan Associated Content- Payment Prove

    PAyMenT [Click to ZOOM] Mungkin ada yang dah tahu dan mungkin ramai jgk yang xtau kan...disini sekadar nak berkongsi apa yang aku tahu dan programe yang aku sendri ade prove payment walauppon cket kan...hehe Sebenarnya, associated content ini hanya memberi bayaran kepada rakyat US...
Top