Search results

  1. Zoelhilmi

    FREE tapi POWER

    >> Apps FREE tapi POWER! << KHAS yang ada bisnes...JGN ABAIKAN. Bisnes MELETOP ikut cara PRO!!! >> BERSEDIA << Jualan biasa bakal bertukar jadi LUAR BIASA. Berdasarkan penggunaan sebenar owner-owner produk LAKU KERAS di Facebook. Beri 100% tumpuan anda.. Adakah anda salah seorang...
  2. Zoelhilmi

    saya da buat FB ADS tapi tidak berjaya menjual?

    Ini memang sangat membantu tuan...
  3. Zoelhilmi

    Sapa Boleh Buat Video Salesletter

    Salam... Bagus tu. TT boleh hubungi team PEMIKAT.
  4. Zoelhilmi

    Loading... ] 99% Teknik Simple Berniaga Di Facebook

    Saya baru nak beli ni tt, kat mana nak tengok detail?
  5. Zoelhilmi

    Perhatian!! : Servis SEO Lengkap hanya RM20 sebulan?!

    Nak bro...PM maybank account
  6. Zoelhilmi

    Masalah Username Facebook Fanpage

    Salam bos, kalau fan dah 25 orang dah tak boleh ubah :)
  7. Zoelhilmi

    COPYWRITING : Definasi dan Kepentingannya

    Tahniah TT. Terima kasih ya :)
  8. Zoelhilmi

    Squeeze Page pada fan pages anda?

    Salam TT, nak jugak :) Terima kasih
  9. Zoelhilmi

    Kita Perlu Memasarkan Bisnes di Facebook! Kenapa?

    Saya sangat bersetuju
  10. Zoelhilmi

    Facebook Ads USD 0.015625

    Terima kasih atas perkongsian TT. Selama ni saya tak fokus sangat pada budget per day sebab selalunya saya taget pada CTR. Saya akan pastikan ctr lebih dari 0.2++ sebab lama kelamaan ctr akan menurun. Macam yang TT suggest, bid saya pun diantara 0.01-0.5 takpun saya akan naikkan sedikit...
  11. Zoelhilmi

    saya da buat FB ADS tapi tidak berjaya menjual?

    Apa kata kita banyakkan perkongsian dan kemudian baru selitkan jualan.
  12. Zoelhilmi

    Tunjuk ajar ku sifu

    Terima kasih kepada semua :)
  13. Zoelhilmi

    Simpelnya facebook marketing

    Dulu saya upah orang, sekarang ni dah boleh buat sendiri. Kalau guna FB coupon lagi best :) Alhamdulillah
Top