Search results

  1. zahid isa

    Prestasi SILVER lagi <<HOT>> dari emas

    Fuh... info lebat drp pengkaji Silver bro Ikran Adi... Thanks byk maklumat baru dapat dr post ni. Amat membantu! Ambil serius bagi mereka yg nak buat investment terutamanya SILVER!
  2. zahid isa

    7 Mentaliti Usahawan Internet

    Hebat Sdr. Amirul Hafiz... dah jd motivator skrg... Saya suka tips #2 & #3, halangan minda & belajar pantas, seterusnya diikuti dgn 'Take Action'... InsyaAllah Impian yg dikejar akan semakin dekat & dekat... bertindak dgn SEGERA jika ingin berjaya berada dipuncak jaya... Bravo sdr. Amirul, anda...
  3. zahid isa

    Kenapa Anda GAGAL Cipta Produk Pertama di Internet?

    Stuju tu sdr. JenamaOnline, 'Take Action' merupakan bab yg paling kritikal... nak buat apa yg diucap, nak kota apa yg dijanji, nak apply apa yg difikir, nak jalankan apa yg dirancang, nak capai apa yg di impi-impikan... NAK walk the talk! :D
  4. zahid isa

    Pakej Strategi Launch kini Launch!!!

    Tahniah Tuan Zahrul & Safuan atas pelancaran ebook mantap & hebat... dah lama saya tunggu... sekarang dah pun tiba... kena grab ni... :)
  5. zahid isa

    TPR - Tips Pemasaran Rasulullah..Sesuai Utk Peniaga Online & Offline..

    Zis pun kena juga berkongsi kat sini, utk manafaat semua. Saya yakin Zis bukan calang2 businessman ni... Jika ilmu yg dikongsikan di amalkan insyaAllah hidup akan lebih berkat... :)
  6. zahid isa

    Miskin BUKAN ALASAN untuk Menyerah Kalah! (TAKE ACTION!=RESULT!)

    Rakan-rakan wc semua, mari kita ikuti kisah kejayaan adik kita yg hebat ini... saya amat KAGUM dengan SEMANGAT & USAHA beliau... SEKALUNG TAHNIAH! buat Nurul Akmal Bt. Ngah. ANAK PENJAJA IKAN HARGAI PENGORBANAN BAPA. Kuala Terengganu, 24 Mac - Hampir saban hari seorang bapa, Ngah Othman...
  7. zahid isa

    11 Cara Top Membina Senarai Pelanggan anda

    Thanks bro Faizul, tips yg amat berguna... teruskan perkongsian demi manafaat bersama.
  8. zahid isa

    TPR - Tips Pemasaran Rasulullah..Sesuai Utk Peniaga Online & Offline..

    Asslaamualikum semua rakan-rkan wc... Ramai yang berniaga, tapi... berapa ramai yg mengambil Rasulullah S.A.W (Usahawan Unggul sepanjang zaman) sebagai panduan? Atau idola hebat orang putih yang dicanang-canag kononnya hebat... jom kita fikirkan sama-sama. Perkongsian & perbincangan...
  9. zahid isa

    Kenapa Anda GAGAL Cipta Produk Pertama di Internet?

    Thanks semua rakan-rakan yg dah vote... Kawan-kawan yg belum vote lahgi, jom vote poll di atas... InsyAllah ia akan bermanafaat utk semua... Thanks...
  10. zahid isa

    Soalan: Bro macam mana nak start biz internet nie ha pa perlu buat?

    Assalaamualaikum semua... sesiapa yang ingin berkongsikan pengalaman terlibat dalam pernigaan internet saya alu-alukan utk berkongsi... InsyaAllah ramai rakan wc dapat manafaatnya.
  11. zahid isa

    Jemputan JV Ebook Strategi Launch!!!

    Terbaik dr TeamPemikat... Bro Zahrul, akhirnya launch juga setelah sekian lama menunggu... Msh ingatkah lagi pada kelas itu... Produk ni mmg hebat! sudah trbongkar bbrapa bulan lepas... hehe... All the best bro Safuan Rakan baikku & bro Zahrul bekas guru salesletterku...
  12. zahid isa

    Service Spin Articles Berminat Tak ?

    Trima kasih byk2 atas penerangan trsebut... sy dah vote, yakin servis ni pasti dpt sambutan, Insyaallah...
  13. zahid isa

    Service Spin Articles Berminat Tak ?

    Menarik nampaknya ni... saya ada byk gak artikel dlm simpanan, blh try service kat sis imabiz rasanya. Tp saya xpaham sgt ttg 'spin' ni... blh xplain sket...??
  14. zahid isa

    Soalan: Bro macam mana nak start biz internet nie ha pa perlu buat?

    Thanks Tuan Azam97 atas vote & respon thread ini... Saya mmg banyak kkurangan... jawapan banyak dr pengalaman sendiri, nak ajar tak mampu lagi... Apapun sebenarnya pengalaman kita banyak mengajar kita utk terus berjaya... Kita kadang2 trlupa tg hal itu. Setiap org itu unik, krn ilmu yg...
  15. zahid isa

    Sejauhmana 'Take Action' penting utk 'success' dlm perniagaan internet?

    Thank Sdr Irham Dhani atas komen & vote di atas... Saya sokong, ramai yg nak buat tp takut & malas... itulah antara 2 faktor utama x dpt bertindak!
  16. zahid isa

    Sejauhmana 'Take Action' penting utk 'success' dlm perniagaan internet?

    Thanks Sdr Abg Internet coz vote & bg respon. Betul tu... kalau bab 'action' ni mmg susah sgt terutamanya dlm bisnes & suruhan agama... tp ada satu yg senang nak 'take action' iaitu bab makan & ambil barang free!.. :) Wbp, perkara yg susah itu nikmat jika kita buat & berjaya! Nikmat amat...
  17. zahid isa

    Soalan: Bro macam mana nak start biz internet nie ha pa perlu buat?

    Sama-sama Tuan Najib, ramai yg terperangkap dlm angan-angan & manklumat yg bertimbun-timbun... tak juga ambil 'ACTION'! Saya dulu pun macam tu... banyak peluang dalam hidup pergi mcm tu je, krn saya x ambil tindakan yg sepatutnya. Namun saja belajar dr kesilapan lalu, sehinggalah saya mendapat...
  18. zahid isa

    Case study 4 Angka dengan Affiliate..

    WOW! ilmu yg amat bermakna... Rahman Basri sememangnya tidak lokek ilmu, setakat ni pun dah mcm2 saya belajar dr thread ni, akan datang pastinya lagi POWER! Dah subscribe thread ni, agar tidak trlepas pelbagai ilmu PERCUMA yg amat berHARGA! siapa kata yg FREE xberqualiti? Thanks bro RB, saya...
  19. zahid isa

    Sejauhmana 'Take Action' penting utk 'success' dlm perniagaan internet?

    Thanks bg respon. Betul tu Cikgu Pok Loh... kita terlalu banyak berfikir & berfikir & terus berfikir... last-last xbuat apa2... akibatnya perasaan takut & xyakin datang menganggu... apa yg PENTING? ACT NOW! & buat adjustment ke arah yg lebih baik... InsyaAllah ada da perubahan & kejayaan...
  20. zahid isa

    Soalan: Bro macam mana nak start biz internet nie ha pa perlu buat?

    Syukran sdr. Rahman Basri atas respon yg diberikan.
Top