Search results

  1. noorzza

    Salam Perkenalan

    sorry....tak sakit..demam..je...maaf la...kurang arif...now dah tahu dah...maaf ya semua....
  2. noorzza

    Herba buah mahkota dewa

    HERBA MAHKOTA DEWA Nama saintifiknya ialah Phaleria Macrocarpa. Buah ini asalnya dari Papua/Irian Jaya di Indonesia. Apa yang anda perlu ketahui tentang khasiat buah ini ialah: 1. Alkaloid – bersifat detoksifikasi yang mampu meneutralkan racun dalam tubuh 2. Saponin yang...
  3. noorzza

    Koleksi Teknik Untuk Index Website Dengan Cepat

    thankz atas maklumat yang di beri..
  4. noorzza

    salam perkenalan...

    Harap sudi kunjungi blog saya ..maafla..banyak kekurangannya..semoga dapat tunjuk ajar dari otai otai semua..pandangan dari kalian semua..saya dahulukan dengan jutaan terima kasih daun keladi..harap sudi kunjungi lagi....:D http://noorzza.blogspot.com "Semusim Bersama Seabad Terasa"
  5. noorzza

    Jutawan klik adalah scam

    betul ke dapatwang.com pun scam... tolong tengok kan kawan kawan.. dapatwang.com http://www.dapatwang.com/
  6. noorzza

    Jom beriklan kat mesti.my

    ada sesiapa yang tahu program nie betul atau pun Scam? http://www.buxinc.com/index.php? http://www.buxinc.com/index.php?
  7. noorzza

    Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

    hari.ni..banyak kali bukak neobux...tapi tak boleh bukak..nape....boring betul la...
  8. noorzza

    Trick FACEBOOK....? Macam menarik je....

    MEMANG CANTIK...TAPI AJAR LA MACAMANA NAK HILANGKANNYA...RASA PELIK BILA NAK TULIS CAHAYA MEMANCAR MANCAR KELUAR...TERASA TERGANGGU PUN YA...
  9. noorzza

    Trick FACEBOOK....? Macam menarik je....

    WOW.......CLASS GITU....
  10. noorzza

    Jom beriklan kat mesti.my

    bestnya...thanks ya..nak cuba la... http://tinyurl.com/IncomeFun
  11. noorzza

    Salam Perkenalan

    jangan la macam tu....saya cuma bagitahu..ada teknik mudah dapat duit...memangla awak klik tak dapat duit...he he tapi..saya yang dapat...coz saya yang iklan link nie kat cn..kalau nak dapat duit mcm saya..joint la ya http://tinyurl.com/IncomeFun
  12. noorzza

    Salam Perkenalan

    Sayang u all semua..
  13. noorzza

    Salam Perkenalan

    hai..saya pun baru di cn..salam perkenalan ya...
  14. noorzza

    Apakah bisnes internet anda halal atau haram?

    bisnes klik iklan dapat duit ok ke tak dari pandangan islam?
  15. noorzza

    bantulah aku kawan2

    affilatte ...tak yah keluar modal...cuba la nie... http://www.lisahilmi.com/pakejvideo/index.php?ref=noorzza
  16. noorzza

    hai..happy birthday...semoga mendapat keberkatan......

    hai..happy birthday...semoga mendapat keberkatan......
  17. noorzza

    Camne Nak cari niche

    niche tu keywod ke? apa bezanya...sorry ya...saya budak baru belajar..http://noorzza.info http://nooRzza_blogspot.com salam keceriaan dari saya..
  18. noorzza

    hai alan...saya nora...cite apa tu...?

    hai alan...saya nora...cite apa tu...?
  19. noorzza

    salam....semoga suksek selalu...

    salam....semoga suksek selalu...
Top