Search results

  1. zaqzaq

    Rakyat Malaysia Perlu Berjaya Dlm Bisnes & Tukar Mentaliti Kita

    tp tula bantuan bukan semua dapat dan syarat2 tu sgt susah,diorg tapis btul..klu bank pulak cth mcm sy ni mmg kje gov,tapi kalau komitmen bulanan byk tak lepas jugak nk mintak dgn bank pon. ni sy baca website nye klu blacklist pon ada pluang utk dpat ,dgn syarat tertentu la. gji 1.5k pon dah...
  2. zaqzaq

    Rakyat Malaysia Perlu Berjaya Dlm Bisnes & Tukar Mentaliti Kita

    ye betul. . mcm abg tu mention yir tu pun mcm ok . saya baca kat forum lain ada bgi review bgus la.tp better kita tanye dulu kt tmpt berkenaan drpd just percaya ckp org lain.lg senang paham procedure dan syarat2 kan.
  3. zaqzaq

    Maintenance motor

    minyak hitam tu pun sama jgk kena tukar slalu jgk. kena pndi carik kedai yg ada minyak yg okey
  4. zaqzaq

    Maintenance motor

    motor harga murah je nk byr maintenance. maintenance kerap lagi btter at least boelh tau ada part rosak ke x..sometime tayar tu pun kena cek selalu
  5. zaqzaq

    Rakyat Malaysia Perlu Berjaya Dlm Bisnes & Tukar Mentaliti Kita

    lain org lain pndapt. saya setuju kalau kata org kita ni jenis yg suka komplen tapi memang betul pun sbb kdg2 dorng ni ckp jelebih tpi xde tindakan ape2. bila dah jadi baru nk menyesal. bila tngok org lain lebih brjaya baru nk sedar akan kesilpan sendiri.
  6. zaqzaq

    Mintak nasihat nak buat pin,jaman rumah.

    nk tahu details boleh tengok kat website www.yyp.com.my. Kena dgn syarat lah baru boleh mohon...cth kalau dokumen tak lengkap,bkn gov staff tu mmg kna reject awl2 la.. Boleh cover utk education, bisnes, renovation boleh, perbelanjaan perubatan. yg ni ramai kata ok.
  7. zaqzaq

    Mintak nasihat nak buat pin,jaman rumah.

    oh psal ni. yg saya ckp tu YYP (Yayasan Dewan Perniagaan Melayu Perlis). yg ni gaji 1.5k pon masih layak .yg blcklist pun boleh apply ,tp diorg akan check scoring dulu la okay ke tak.proses semua sama je mcm bank,cuma syarat je tak susah.lg pon ni utk org gov..xde nye nk nipu
  8. zaqzaq

    Mintak nasihat nak buat pin,jaman rumah.

    kat shah alam tu ada je rumah flet yg murah so jangan risaulah dgn budget mcm tu sbb rasanya area dkt dgn uitm shah alam tu ada apartmen kat situ. ramai student uni duk kat situ. rasanya sewa murah kot.
  9. zaqzaq

    Mintak nasihat nak buat pin,jaman rumah.

    80k? Murah sangat tu. Kat Shah Alam area mana tu? Kalau nk cpt dapat ada satu company ni hari tu ada terbaca kat satu forum pasal satu company ni. Review ok gak kalau nama kena blacklist pun masih ada pluang utk apply Cer try
  10. zaqzaq

    Kos kehidupan selepas PKP

    Nasib ada bantuan daripada gomen. Boleh la buat cover sikit - sikit. harap OP tabah ye. Sorry tanya, OP bayar apa sampai tak cukup nak tampung tu?
  11. zaqzaq

    Keluar dating dgn dato'

    mestilah dkt ********* app boss. Yang paling best dkt sini takda fake acc. Aku dah try jumpa semua girl yg chat dah keluar dating pun semua perempuan yg sama dengan profile pic dia
  12. zaqzaq

    Keluar dating dgn dato'

    perempuan melayu ramai sign up dkt ********* app sbb nak easy money ah. Sbb tu kita guna platform ni sbb ada kebaikan nya hehehe
  13. zaqzaq

    Buku masakan hologram

    Semuanya sebab tm tau kita dapat guna macam macam smart apps ni, kalau tak memang sampai bila tak akan jadi
  14. zaqzaq

    Buku masakan hologram

    Yela 5g tm confirm confirm laju, rakyat pun happy
  15. zaqzaq

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Telco lain nak buat infra 5g pun tak siap siap, tm buat stand alone sebab dah ada infra sedia ada
  16. zaqzaq

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    Lagipun 5g ni memang tujuan nak tolong petani kan.. petani bukannya duduk bandar
  17. zaqzaq

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Bakal ada sekarang ni tengah trial phase dulu
  18. zaqzaq

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Gps hanya tunjuk direction tapi takde ada information on the location
  19. zaqzaq

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Telco lain buat non stand alone, ambil masa sangat lama tu
  20. zaqzaq

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Yela sebab tu tm nak sangat invest duit dalam 5g memang banyak manfaatnya
Top