Search results

  1. gooler

    [FREE] "Pelaris" Bomoh Muda

    Salams, for sharing….. Dato’ Dr. Fazilah Kamsah pernah berkata….. . ” setiap pagi sedekahkan al-fatihah kepada kedua ibu bapamu ( tak kira masih hidup @ telah tiada )”………. nescaya pintu rezekimu akan terbuka buat kamu… Berdasarkan Hadith Nabi : “Tidak akan terputus rezeki seseorang...
  2. gooler

    Tuhan tidak pernah 'tinggalkan' kita...

    "...pasti kamu sangka Allah membenci dirimu kerana menurunkan bermacam ujian." Kadang-kadang ujian silih berganti, pasang-surut tanpa henti membuatkan saya pernah bertanya apakah sebab dilahirkan ke dunia ini. Adakah untuk merasai kesakitan dan 1000 kepayahan mendatang? Kata-kata itu...
  3. gooler

    Clickbank suck !!!

    Cuba korang click link ni http://offto.net/howtoplayguitarlikeapro/ pastu klik link pembelian, bila sampai kat order form..cuba scroll ke bawah dan tengok link [affiliate = 2410961] akan bertukar kpd [affiliate = none] Kalau macam ni sampai terberak promosi pun tak akan dapat sale, celaka...
  4. gooler

    PORNO di Wangcyber !!!!!

    Dari semalam lagi aku tengok orang gila ni dok spam kat wangcyber, aku dah report kat Labanon..dah delete..ari ni dia spam lagi.. tengok sini.. Belajar Photoshop CS3 Dalam Masa 24 jam + Cari Duit - Page 4 - WangCyber.com - Komuniti Usahawan Internet Malaysia aku rasa admin kena lantik lebih...
  5. gooler

    ? Ready Boost has stopped working..

    Setiap kali saya on laptop (window vista), selalu keluar ayat ni, kemudian saya tutup dan boleh pakai macam biasa.. Ada sape yg tahu apa makna ayat kat atas tu ye ?
  6. gooler

    >>> Sb Buat Apa Kat Sini ???

    Aku dengar ada SB kat sini, betul ke? SB buat apa kat sini? dah x de kerja ke?
  7. gooler

    >>>Kerana RM10...

    Kawan-kawan boleh tolong tengok kat atas tu tak, betul ke dia dah transfer duit tu, sebab saya tengok kat bawah tarikh resit dia tak sama..8/27/2008 Terima kasih semua.
  8. gooler

    Salahguna Sticker WC!

    Sticker wangcyber telah disalahguna ! tengok sini Pergi duit
  9. gooler

    "Jangan BERANGAN Mendapat $10,000 Sebulan"

    Itu kata kawan saya, Ariff tentang ramai orang baru di internet hari ini, Saya juga setuju dengan pendapat beliau itu, saya sendiri kerap 'terberangan' mendapat puluhan ribu dari internet setiap bulan, bukan apa saja nak 'THINKS BIG' ;). Tapi betul la kata orang bukan senang nak senang, kalau...
  10. gooler

    Petrol Naik !!! 2.70 seliter

    Petrol naik 78 sen kepada RM2.70 seliter, diesel naik RM1 kepada RM2.50 seliter berkuat kuasa tengah malam ini... Utusan Malaysia Online - Terkini boleh isi petrol penuh2 sebelum pukul 12.00 mlm ni.
Top