Search results

  1. N

    [SERVIS] Servis Tulis Artikel, Rewrite Artikel & Translate Artikel [TERMURAH!!]

    Salam boleh bagi sample artikel yang pernah ditulis? Kalau ok saya akan tempah dalam kuantiti banyak setiap bulan. Utk artikel bahasa melayu.
  2. N

    Servis Tingkatkan Facebook Pages Anda Dengan Harga Yang Super Murah

    Salam boleh pm rate untuk - 10k like - 20k like
  3. N

    Mencari Penulis Artikel Berbahasa Melayu

    Terima kasih fsyukri... Harap boleh email saya agar kita boleh bincang dengan lebih lanjut.
  4. N

    Mencari Penulis Artikel Berbahasa Melayu

    Assalamualaikum, Saya dalam proses untuk membangunkan dua blog berbahasa melayu dan saya ingin mencari penulis artikel berbahasa melayu yang boleh menulis dengan baik. Penulisan haruslah menggunakan bahasa melayu tinggi seperti artikel di majalah. Blog pertama target reader adalah lelaki. Jadi...
  5. N

    Akhirnya... topup PayPal guna RHB

    Good news! Berita yang ditunggu-tunggu oleh rakyat Malaysia.
  6. N

    Lembah kelang? Jom berjumpa!

    Berminat.. dari Shah Alam
  7. N

    Macmne nak tgk uefa champions league live kat internet?

    Google "sopcast" pastu download and install. List channel setiap game: www.myp2p.eu
  8. N

    nak tanyer nie...

    Cite JUMP terbaru dari stephen chow.
  9. N

    Wajah Wajah IM Kelate yang menggegar dunia cyber

    Saya anak jati Kelantan tapi family duk Shah Alam... Stahun skali time raya buleh la nak gathering kat Kelantan lagi :)
  10. N

    Perjumapaan IM Kelate di KB Mall

    First time gi gathering WC... tak brape kenal tapi semua friendly. Kalu tak kenal saya yang pakai baju hijau tadi. Nice to meet you all..
  11. N

    Perjumapaan IM Kelate di KB Mall

    ok insyaallah kita jmpa esok
  12. N

    Perjumapaan IM Kelate di KB Mall

    salam, cmne kita nak kenal antara satu sama lain? Sya first time nak jumpa im2 klate ni.
  13. N

    Perjumapaan IM Kelate di KB Mall

    Oh kat situ ada internet laju ka?? Bagus2 dekat jer.
  14. N

    Liverpool oh Liverpool, What a pity.....

    "This is our year" - Ayat biasa penyokong bindippers bila menang besar masa pre-season lawan team cap ayam. "Next year is our year" - Ayat biasa penyokong bindippers sebelum tiba Christmas.
  15. N

    Student UiTM Akan Meletopkan Dunia IM Malaysia

    Saya dari UiTM Shah Alam gak.. BM220.
  16. N

    Perjumapaan IM Kelate di KB Mall

    Nok join buleh? Kawe duk Shah Ale tapi kelik Klate rayo ni nok grebe.. seminggu tu hoho.. Rumah tok saye di PC dekat cabang tiga...
  17. N

    Program Affiliate IM-IM Di sini

    Nama Penuh Admin : Tengku Nuruddeen Bin Tengku Mohd Affandi Email Admin : xpertpublishing "@" gmail.com Facebook : www.facebook.com/nuruddeen URL Website : www.belajargitar.com URL Daftar Affiliate : http://www.belajargitar.com/affiliate/ Jumlah Komisyen : RM20 Tarikh Pembayaran Komisen ...
  18. N

    [Perkogsian] Cara Saya Dapat Jualan di Clickbank

    Banyak cara tak semestinya guna EZA jer.. ada guna hubpages, squidoo dan mcm2 lagi self publishing web 2.0 site dan blog percuma. Salah satu cara yang ramai guna adalah "link wheel"kan artikel2 yang tersebut. "Link wheel" ape? Google sendiri hehe...
  19. N

    Jangan Buat IM lagi!!

    Tahniah... Teringat saya masa mula2 dulu. Kat rumah takde internet. Bila ada gap jer, pergi computer lab fakulti saya (Civil Engineering UiTM Shah Alam). Berjam2 gak la kat dalam tu. Kat situlah saya mula belajar pasal dunia IM.
Top