Search results

  1. N

    Mencari Penulis Artikel Berbahasa Melayu

    Assalamualaikum, Saya dalam proses untuk membangunkan dua blog berbahasa melayu dan saya ingin mencari penulis artikel berbahasa melayu yang boleh menulis dengan baik. Penulisan haruslah menggunakan bahasa melayu tinggi seperti artikel di majalah. Blog pertama target reader adalah lelaki. Jadi...
  2. N

    [Perkogsian] Cara Saya Dapat Jualan di Clickbank

    Salam, sekadar ingin berkongsi, saya tengok banyak thread yang bertanya bagaimana nak dapat jualan di Clickbank. Jadi saya harap tulisan saya ni dapat membantu. Mengikut pengalaman saya, teknik yang terbukti berkesan yang telah saya buat adalah tulis article dan postkan ke EZA...
  3. N

    Akan Dilancarkan - Mencari 10 Testimoni Sahaja!

    Salam, Saya akan lancarkan ebook khusus untuk merka yang ingin belajar bermain g*tar tidak lama lagi. Ebook dan website pun dah siap, boleh lawati: hxxp://www.belajargitar.com Saya kini memerlukan 10 testimoni dari warga WangCyber untuk menjayakan projek ini. Ebook ini akan dijual pada...
  4. N

    Memerlukan Sesiapa Yang Pandai NBEpay

    Saya baru sahaja dapat account NBepay (dah seminggu). Saya dah try skit2 tapi memang saya tak pandai la nak masukkan ke laman web saya. Saya berminat nak buat form mcm stail sempoihosting.com bila masukkan maklumat contoh nama produk, jumlah, alamat dia akan automatic kira berapa harga dan...
  5. N

    Minta tolong berkenaan NBepay

    Assalamaualaikum, Saya baru sahaja dapat account NBepay (dah seminggu). Saya dah try skit2 tapi memang saya tak pandai la nak masukkan ke laman web saya. Saya berminat nak buat form mcm stail sempoihosting.com bila masukkan maklumat contoh nama produk, jumlah, alamat dia akan automatic...
  6. N

    Integrate nbepay dgn affiliate script?

    Asslamualaikum Saya nak tahu ada tak sesiapa yang pandai setupkan/integrate nbepay dengan affiliate script? Saya sanggup bayar untuk kerja ni. Siapa boleh tolong?
  7. N

    Tingkatkan jumlah pelawat ke laman web anda - 15 hari percuma!

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Saya ingin menawarkan peluang kepada anda untuk meningkatkan jumlah visitor ke laman web anda melalui pengiklanan di laman web www.mykord.com. Berikut merupakan statistik visitor di laman web mykord.com Pelawat mykord kebanyakkan adalah daripada...
  8. N

    400 visitor setiap hari. Camne nak monetize?

    Saya ada website MyKord | Kord Gitar Lagu Melayu Dan Indonesia - Laman Utama feymes jugak tapi sampai sekarang tak pernah memberi saya sesen pun duit saku apa tah lagi durian runtuh memang jauh sekali la. Saya pernah jugak letak adense tapi nampaknya bahasa melayu memang tak sesuai untuk...
  9. N

    Blog yang menawarkan advertising space?

    Akum, Sya sedang mencari blog yang menawarkan advertising space. Ada sape2 yang ada maklumat mengenai blog yang feymes yang boleh saya iklankan produk saya? Jom kita senaraikan blog-blog yang ada, blog sendiri pun takpe...:)
  10. N

    Tempat pengiklanan online

    Akum, Ada sesiapa yang tahu tak tempat pengiklanan yang bagus untuk kasi exposure product (secara online) selain kat sini ngan harakah online? Saya taknak la yang free2 mcm classified tu.. Thanks.
  11. N

    Macam mane nak embed video dari camtasia

    Assalamualaikum, Website baru saya hampir nak siap tapi ade satu masalah. Saya tak pandai mcm mane nak embed video daripada camtasia :confused: Kalau boleh mintak tolong sgt2 sape-sape yang ade pengalaman letak video pada website guna camtasia. p/s. sya taknak letak kat youtube sebab...
  12. N

    Nak cari orang pandai edit video

    Saya nak cari orang yang pandai edit video dari flv. ke .avi. Pastu letak subtitile pada video dalam bahasa inggeris. Video dalam 2-4 minit jer. Kalau ada sesiapa yang pandai bolehla reply atau PM saya. TQ.
  13. N

    Sape kenal dengan owner cheapest-design.com?

    Saya nak nak pakai service die tapi website die tukar hosting pulak. Saya rasa dia pun member wc gak kot. Sapa kenal boleh la bagi email melalui pm. Thanks.
  14. N

    Nak beli link blogger malaysia

    Assalamualaikum, Ada tak warga WC yang ada blog and nak jual link? Saya nak beli link daripada blogger malaysia kalau boleh blog dalam bahasa melayu untuk tempoh 1 bulan (kalau nampak bagus saya boleh extend). Lagi tinggi PR lagi bagus harga boleh di negotiate melalui PM. Bayaran melalui...
  15. N

    Siapa ada pengalaman jual produk physical ke oversea?

    Assalamualaikum, Saya nak sangat tahu bagaimana untuk menjimatkan kos penghantaran ke oversea. Courier service mana yang paling bagus (dan murah) untuk ke oversea? Pos Laju bagus tak? Selama ni saya hanya hantar produk saya dalam Malaysia sahaja dan sekarang rasanya masa dah tiba untuk...
  16. N

    Hantar physical product ke luar negara

    Assalamualaikum, Saya bukan ahli yang aktif and dah lama tak post kat sini. Saya ada satu pertanyaan kepa sesiapa yang pernah hantar physical product ke luar negara, Saya menjual produk kesihatan, kalau boleh saya nak tahu procedure untuk penghantaran ke luar negara. Boleh ke hantar dan mcm...
  17. N

    Pertanyaan Mengenai Maybank2u

    Asalamualaikum, Saya nak tanya mcm mana kita nak tengok statement transaksi melalui maybank2u? Saya lihat ada sesetengah pengusaha ebiz mintak maklumat transaksi seperti (tempat, jumlah, masa, tarikh dsb) dan saya pun minta benda yang sama untuk laman web saya. Tapi bila orang order dan...
  18. N

    Nak Tanya Pasal Courier

    Assalamualaikum Saya nak minta pendapat sahabat yang jual physical product tentang servis courier. Sekarang ni saya menggunakan courier CITY-LINK, sebab dekat dgn rumah saya di Shah Alam. Harga penghantaran untuk intercity rm5,semenanjung rm8, sbh & Srwak rm12. Saya tak tahu nak kata mahal ke...
  19. N

    Nak tanya pasal online banking dan pembayaran

    Assalamualaikum Saya baru sahaja habis siapkan website ecommerce saya dan belum buat marketing lagi. Kalau boleh saya nak tahu serba sedikit tentang online banking dan cara pembayaran. Berikut merupakan beberapa cara pembayaran yang saya sediakan untuk pelanggan: Healin Online: Kaedah...
Top