Search results

  1. fiziebiz

    ++++Games Angry Birds Versi PC++++

    siapa ada ipad? siapa ada iphone? smartphone? tentu korg pernah layan games ni kan... aku selalu main games ni dkat phone kawan aku last sekali dia jadi angry bob! (nama dia bob) hehe.. so sapa yg tak ada gajet2 canggih manggih ni.. boleh layan Angry Birds versi PC punya... download...
  2. fiziebiz

    Muzakarah JAKIM Berkenaan Hukum Forex Trading

    Saya baru membaca artikel ini dari zaharuddin.net mengenai isu ini.. http://www.zaharuddin.net/senarai-lengkap-artikel/3/993-muzakarah-jakim-berkenaan-hukum-forex-trading.html saya tak nak ulas cuma apa pandangan anda sekiranya perniagaan internet pula seperti jual beli website, domain...
  3. fiziebiz

    apa itu wordpress multisite? cecrita sikit..

    pakar2 wordpress cerita sikit kat saya apa itu wordpress multisite... macam mana kita nak buat wordpress multisite?
  4. fiziebiz

    Minta tolong daripada pakar wordpress dan buddypress!!!

    pakar2 wordpress dan buddypress minta tolong sikit... bagaimana nak buat bagi ahli register di blog wordpress kita? siap ada control panel utk ahli. saya sedang test guna buddypress jadi pada yg pandai minta ajar sikit... :D Jasamu amat dihargai...
  5. fiziebiz

    nak bina website macam sribd, apa cadangan anda?

    salam, pakar2 website sekalian. hehe saya nak minta candangan dan pendapat anda. saya nak bina website untuk share document macam sribd.com. boleh baca secara online pastu boleh download lagi. oleh itu; ada tak free cms yg boleh buat macam tu? guna wordpress ke joomla ke?
  6. fiziebiz

    || AWAS || Dapatkan Beratus-ratus Traffic Ke Website Anda Dengan hanya Satu Klik ||

    TAWARAN TERHAD UNTUK 20 ORANG SAHAJA FREE MASS TRAFFIC SOFTWARE (DISERTAKAN DENGAN VIDEO TUTORIAL) Mengapa Anda Perlu Trafik (bukan lalu lintas ye..)? Jawapannya mudah. trafik ibarat oksigen untuk perniagaan online anda. Bahkan jika website dan produk anda dibuat oleh mereka yang...
  7. fiziebiz

    buat email WC untuk ahli WC

    dengan segala hormatnya, saya sebagai ahli tegar WC ingin mencadangkan agar diwujudkan akaun email untul ahli WC... email_saya@wangcyber.com. buat macam facebook tu. email_saya@facebook.com (kalau korang perasan la...) :) sapa2 yg setuju sila angkat tangan macam saya... hehe \m/ p/s ...
  8. fiziebiz

    Senarai Lubuk Duit, Pasaran Antarabangsa untuk Produk Digital Anda

    Fikir Di Luar Kotak Inilah yg perlu dilakukan oleh anda. sebenarnya kalau kita rajin dan sentiasa kreatif, banyak peluang2 buat duit di pasaran antarabangsa tampa kita sedari. yelah.. orang jual ebook, kita pun nak jual ebook. orang jual melalui email, kita pun cuba jugak. sebenarnya banyak...
  9. fiziebiz

    ++ Custom Wordpress Fan Pages Theme, Produk Terlaris masa kini ++

    Siapa cakap orang putih je boleh buat wordpress theme, siapa cakap orang malaysia tak boleh.... kenapa anda masih membeli wordpress theme yang dijual dengan harga berpuluh-puluh hingga beratus-ratus ringgit di pasaran antarabangsa sedangkan anda boleh dapatkan harga yang murah. tahukah...
  10. fiziebiz

    Awok nak tanye... Berminat tak dengan servis membuat wordpress template utk Fan page?

    salam org kampung wangcyber.. agak2 la korg minat tak klu saya buat servis design wordpress template untuk fan pages facebook? sila komen.... ni salah satu contoh saya buat. bleh tengok kat fan pages ni klik sini
  11. fiziebiz

    Open-Source Platforms untuk membina Laman Web Sosial

    seperti tajuk di atas, saya nak mintak pakar2 website disini cadangkan apa Open-Source Platforms atau cms yg sesuai utk membina sebuah laman web sosial. Tapi tak nak lah klon macam facebook dan twiter. Harap2 dapat membantu. Trima kasih.
  12. fiziebiz

    +++macam mana nak jadi ejen streamyxxx?+++

    salam rakyat WC.. ada sesiapa yg tahu atau ada pengalaman jadi ejen streamyx tak? bleh bagitau macam mana nak mula? minta share skit.... :)
  13. fiziebiz

    The Social Network Movie - Kisah Tentang Facebook

    “Kebanyakan jalan cerita dalam filem itu adalah fiksyen dan saya pasti penerbit filem akan bersetuju dengan saya. Namun, mereka menghasilkan satu filem yang baik. Bukankah ia mengenai kehidupan saya?...tetapi hidup saya tidaklah begitu dramatik seperti dipaparkan filem itu,” kata Zuckerberg...
  14. fiziebiz

    Berapa harga domain ni kalau dijual?

    salam ramadhan WC. agak2 brapa la harga domain ni klu dijual? strategiemail.com masih baru lg, beli di netfirms Creation Date: 29-apr-2010 Expiration Date: 29-apr-2011
  15. fiziebiz

    Snipr - Advanced Internet Business Skills Workshop (Kuala Lumpur 2010)

    Assalamualaikum & Salam sejahtera Terbuka kepada sesiapa yg berminat menyertai bengkel percuma, Snipr - Advanced Internet Business Skills Workshop, merupakan sebuah bengkel berkaitan perniagaan internet yang akan dikendalikan oleh seorang Pakar Pemasaran Internet terkenal dari Australia, Shaun...
  16. fiziebiz

    Siapa mahu komisen RM8.8 juta setahun?

    Hari ni pagi2 macam biasa bangun tido online buka fesbuk... tiba2 jumpa sastu iklan nie.. hebat sungguh! lepas ni harap2 ramai jutawan kat malaysia. ;)
  17. fiziebiz

    Dimana nak cari website template yg percuma dan berkualiti?

    salam pakar2 website.... boleh kongsi dgn saya dimana saya bleh dpatkan website template yg percuma, berkualiti, dan cantik.... terima kasih....
  18. fiziebiz

    GEMPAR!!! U.F.O di Sabah

    petikan dari harian metro.. iye ke tu? ada sesiapa pernah nampak ke?
  19. fiziebiz

    [tolong....] software untuk menyusun alamat email

    salam gengzs WC... sya tak tahu nak letak tajuk thread macm mna... hehe... sya cma nk tnya ada tak software yg dpat membantu myusun alamat email supaya tak ada alamat email yg duplicate? lg satu macam mana kita nak tahu alamat email tu aktif ke tak? terima kasih.....
  20. fiziebiz

    agak2 berapa harga domain ni kalau dijual?

    smalam... sja2 tergatal tangan beli domain .info kat godaddy.. so skrg nk mnta pndapat warga WC.. agak2 berapa harga klu jual balik..? domain : iphone4-review.info
Top