Search results

  1. websurf

    Cover Page FB Cantik MURAH

    ada lagi servise ni? saya nak minta design fanpage header saya. boleh?
  2. websurf

    Unlimited Fan Untuk Fanpage Anda Untuk Traffic Gerenti Meletup !

    berminat. tlg reply and PM saya kembali
  3. websurf

    Sape Boleh Tambah like 10,000 fans untuk Fanpage MASUK SINI....URGENT

    sama. saya pun nak.. Target 5,000 like
  4. websurf

    Kuntao Marketing: 10h Trial...Test dlu bru tau

    saya cuba guna untuk clickbank program.. tapi banyak template yang saya pakai, tak boleh suite dengan clickbank ads... siapa ada guna untuk clickbank program? Boleh share website yang anda bina dan template mana yang digunakan?
  5. websurf

    Salam tuan, Ini ker harga nya? email ke saya lazimdaud@gmail.com. Saya ni jarang2 bukak...

    Salam tuan, Ini ker harga nya? email ke saya lazimdaud@gmail.com. Saya ni jarang2 bukak wangcyber.. 500 like ----> RM 50 --------- Kurang dari 24 jam 1000 like --->RM 100 ---------Dalam 24 jam 1500 like ---> RM 150 ---------Kurang 2 hari 2000 like --->RM 200 ---------Dalam 2 hari...
  6. websurf

    salam Bro, u punya landing page and profil fb,siapa buat?

    salam Bro, u punya landing page and profil fb,siapa buat?
  7. websurf

    nak tanya kalau renew insurans kereta awal

    tak de la. ncd tetap sama walaupun kita renew awal.masalah yang timbul,bila kita key-in info, i.e bhg ncd kenderaan, by default dia akan set 0%, so kita lah kena choose berapa % ncd kita. kalau tak choose apa-apa, system motortakaful akan ambil 0%. kita boleh check ncd kenderaan via SMS ataupun...
  8. websurf

    SHARE cara membuat duit dengan adsense..

    saya ada dua blog, kedua-duanya di #1 page google. satu blog dengan carian lebih 4,000 sebulan dan satu lagi lebih 18,000 sebulan. kedua-dua blog guna blogspot. tapi kenapa tiada orang pun yang masuk website saya. dalam sehari 4 atau 5 visitor shj yg view kedua2 blog tsb. kalau nak kata...
  9. websurf

    USD42 dalam sehari

    Kalau beli sekarang, berapa harga sebenarnya? RM19.00, RM29.00 atau RM78.00.
  10. websurf

    Testimonial RefererX

    Bro, Tak paham laa.. Widget recent referer tu apa dia? kat mana boleh dapat benda tu... dan kalau dah dapat benda tu, nak kena masuk ke dalam website kita ker?
  11. websurf

    Jangan Sia-Siakan Usaha Penulisan Artikel Anda

    Apa article submitter yang boleh kita gunakan dengan kos yang minimum. Saya selalu guna isnare.com. USD2.00 per atricle dan dia akan submit ke 1000 directory article. Guys, ada service lain lagi tak. maksud saya yg kos tak begitu tinggi...
  12. websurf

    Teknik Black Hat SEO

    jangan sampai google ban rakyat malaysia, macam clickbank sebelum ini.
  13. websurf

    boleh bagi ttahu sdr subscribe mailing list mana? ----- Aku ada subcribe satu mailing list drd...

    boleh bagi ttahu sdr subscribe mailing list mana? ----- Aku ada subcribe satu mailing list drd seorang IM oversea... Yg bestnya... dia ada kongsi cara, niche serta keyword yg dia guna utk adsense dsbnya..... tiap2 minggu dia akan bagi sesuatu yg berfaedah... bukannya promote produk aff...
  14. websurf

    [PANTAS] Index Site Anda dalam masa 5 minit!

    macam mana nak submit link kat sini? satu lagi saya nak tanya, saya nak guna teknik artikel marketing, kat mana kita boleh dapatkan ghost writer atau plr artikel yang boleh kita gunakan utk tujuan artikel marketing
  15. websurf

    Seminar Ebook VS Konvesyen Jutawan

    minat tu minat gakkk, tapi bila seluk poket, ada cukup2 makan bulan nie jer. Ni la dilema newbie,
Top