Search results

  1. wanabdhafidz

    Kupon Facebook Ads & Google Adwords Murah

    Ye bro..insyaAllah..:-) Selamat berpuasa juga bro:-)
  2. wanabdhafidz

    Kupon Facebook Ads & Google Adwords Murah

    Tak pe la bro..manusia. kdg2 teremosi.. Transaksi pertama aku beli kupon mula-mula x de msalah.. Tapi yang ke 2 ni..aku beli 2 kupon tu..mungkin aku termiss baca.. Maklum la..orang baru kenal dunia internet..jadi, aku tak tahu la plak kupon tu boleh gune 1 je.. Tu yang aku TEREMOSI..maaf...
  3. wanabdhafidz

    Kupon Facebook Ads & Google Adwords Murah

    Ok. REFUND RM30 dah dpt. Terima Kasih! Masalah settle! p/s: Aku bayar RM60. Aku x dpt gune kopun tu..dan aku di beri REFUND RM30 sahaja. Ok, tak de msalah. Tetap..jika bro jual semual KUPON tu..dan bro dapat RM60 semula..dan kupon tu buleh di guna oleh customer lain..aku ada hak ke atas RM30...
  4. wanabdhafidz

    Kupon Facebook Ads & Google Adwords Murah

    Bukan nak gaduh bro..tapi kalau nk refund betul2..mesti la pantas..kalau die rugi..aku byk rugi woo..aku nk die refund rm30..settle..x kan nk tunggu berjam2..
  5. wanabdhafidz

    Kupon Facebook Ads & Google Adwords Murah

    Aku tunggu ko REFUND RM30..X kan amik masa lama kot..
  6. wanabdhafidz

    Kupon Facebook Ads & Google Adwords Murah

    Ok bro. Aku x nak citer panjang2. Ko bg je REFUND RM30 ..lepas tu settle.. Aku pun malas nk panjang2 cerita dgn bro..sebab ko niaga..ko tahu mcm mane nak layang customer bile ade msalah..
  7. wanabdhafidz

    Kupon Facebook Ads & Google Adwords Murah

    Bro, aku nk REFUND aje RM60..settle masalah.. Kupon x leh guna..jgn la minta refund RM60 x leh bagi.. Apih Marang 013-2449295
  8. wanabdhafidz

    Hadith Bukhari vol.1 no. 364

    Thanks for sharing!
  9. wanabdhafidz

    Memulakan perniagaan buah-buahan

    eemm..pening juga tu..tapi idea yang bagus!
  10. wanabdhafidz

    Cabaran PPL Ebook Buat Duit Dengan Mudah.my - Hadiah RM4000 untuk diagihkan!

    Ohh..tidak..baru no 4..x leh ni..:-)
  11. wanabdhafidz

    Live support

    Em...payah juga nak wat live support ni..
  12. wanabdhafidz

    Debit Card mana yg menjadi pilihan utk kegunaan Ebay&Paypal

    Banyak nye debit card..
  13. wanabdhafidz

    Komik Koleksi komik paling Lawak

    Tu la..berat sgt tu..
  14. wanabdhafidz

    Shopping cart untuk blogspot?

    Kalau ade cun juga..huhu
  15. wanabdhafidz

    ***Salam Perkenalan & Salam Sayang kepada warga WC***

    Selamat datang dan salam bulan rejab:-)
Top