Search results

  1. arie-tpg

    8 sebab kenapa anda masih berhutang

    Ye tak yer juga. Nak setel terus kena tanya. Lambat bayar..lagilah tanya. Siap amaran mahkamah lagi. [Reply juga, walaupun thread dah lama]
  2. arie-tpg

    Selamat berbuka puasa buat warga WC di sini. Semoga dipermudahkan untuk tingkatkan amal ibadah...

    Selamat berbuka puasa buat warga WC di sini. Semoga dipermudahkan untuk tingkatkan amal ibadah sunnah di bulan Ramadhan ini. Aaamiiiiinn
  3. arie-tpg

    6 Tips Mudah Bina Instagram

    Assalam Tuah Hakim. Ini dah kira spam thread orang lain ni. Kesian tuan yang buka thread ni. Macam mana pun, terima kasih buat rose18 sebab sudi berkongsi tip Instagram ni.
  4. arie-tpg

    Simpanan Emas Dengan Gold Accumulation Program (GAP) Dari Public Gold Ada Sijil Patuh Syariah

    Alhamdulillah dah mula meyimpan di sini. Tapi nak konsisten tu yang susah. Tuan Azrin boleh bagi tip ? Ada berapa cara ataupun kaedah nak menyimpan di PG ni yer ?
  5. arie-tpg

    Jana 1k sehari Dgn Jutawan Cloud

    Banyak hasil. Alhamdulillah
  6. arie-tpg

    Rahsia Pemasaran Facebook 2017 (TERBARU)

    Tawaran masih dibuka nie. Kalau tuan berminat boleh grab & praktikkan.
  7. arie-tpg

    FireSale Amal - Manfaat DIsebalik Amalan ini ?

    Terima kasih Masdeal kerana berkongsi tip. Masyaallah
  8. arie-tpg

    Kisah nyata wanita cantik berzina dengan dukun karena mahu melariskan bisnes

    Dipermainkan oleh jin yang sesat lagi menyesatkan. Manusia memang mudah terpedaya dengan pujukan syaitan dan nafsu. Semoga kawan-kawan di WC ni tidak terjebak dengan perkara khurafat ni.
  9. arie-tpg

    Lucu How to Make Your Wife Happy

    Tulah pasal. Tak payah susah-susah. Layan jerr... Kalau ikhlas dan penuh kasih sayang, lagi banyak pahala.
  10. arie-tpg

    Salam Perkenalan | Nabil Zakaria

    Waa'laikumussalam @Nabil Zakaria . Salam perkenalan. Semoga ada manfaat bersama dari setiap perkongsian ilmu pemasaran internet. Rajin-rajin singgah yer !
  11. arie-tpg

    Salam Perkenalan

    Salam perkenalan. Semoga ada manfaatnya. Selamat datang
  12. arie-tpg

    Salam perkenalan

    Salam perkenalan. Selamat datang ke WC forum
  13. arie-tpg

    Assalammualaikum w.b.t

    Waa'laikumussalam...semoga ada manfaat untuk perkongsian ilmu bersama. Selamat datang ke WangCyber
  14. arie-tpg

    Dalam Negara Remaja rasuah polis RM50 tak pakai helmet didenda RM5,000

    Ini kerja polis yang amanah. Kalau ramai polis macam ni, aman negara Malaysia kan ! Rasuah hukumnya HARAM. Bahkan boleh menghancurkan negara.
  15. arie-tpg

    Income Pasif Seumur Hidup

    Betul tu @rawsarmizi saya setuju dengan pandangan anda. Rezeki Allah cukup luas. Kita hanya perlu berusaha untuk cari jalan bagaimana untuk menampung kos sara hidup masa kini. Cabaran setiap orang cukup berbeza. Semoga usaha menambah pendapatan oleh rakan-rakan forumer di sini diberkati Allah.
  16. arie-tpg

    Dalam Negara 2 lelaki direman gara-gara ambil daun semambu di rumah orang

    Tak pasal-pasal kena reman. Apalah nasib mereka yer ?
  17. arie-tpg

    Pengguna di Malaysia layari Facebook 3 jam sehari

    Memang betul lah kajian nie. Cuba sesekali lepak di stesen komuter ke, monorel ke, MRT ker mesti kalau buka handphone mesti skrin warna biru.
  18. arie-tpg

    Macam Mana Sosial Media Boleh Tampung Hidup Anda???

    Pada pandangan saya, apa yang paling penting kita perlu RAJIN berusaha TANPA henti. Kena ada caranya. Sosial media ni macam-macam latar belakang penggunanya. Kalau boleh saya nak tahu juga...betul ke pengguna Auto software di sosial media memang boleh buat duit lumayan ? Mungkin ada rakan kat...
  19. arie-tpg

    Jual Isteri Kat Ebay

    Apa kisah penghujung mereka nanti yer ? Memang tak boleh bawa berbincang langsung ni.
  20. arie-tpg

    Pelaburan Emas vs Bitcoin. Mana Lebih Baik ?

    Nak tanya rakan forum kat sini tentang pelaburan manakah yang lebih baik pada masa kini di antara Emas & Bitcoin ? Tolong bagi pandangan boleh ?
Top