Search results

  1. chukai

    www.moneybookers.com

    SCAMMER NEW ID WC : Paypal Traders OLD ID WC : h3ndi85 http://www.wangcyber.com/forum/membe...l-traders.html YM : b3st.exchanger@yahoo.com Nama : HENDI +62 877 63788862 016 346 0731 Account Number : Maybank 114115222284 Cimb 06160005004528 Account Holder Name : Hendi
  2. chukai

    [WTB] Moneybookers => Paypal

    SCAMMER NEW ID WC : Paypal Traders OLD ID WC : h3ndi85 http://www.wangcyber.com/forum/membe...l-traders.html YM : b3st.exchanger@yahoo.com Nama : HENDI +62 877 63788862 016 346 0731 Account Number : Maybank 114115222284 Cimb 06160005004528 Account Holder Name : Hendi
  3. chukai

    kAWASAKI versys... Tanya pendapat?

    hampir2 nak beli tp tak jadi sbb berkenan yg lain..
  4. chukai

    Amah Indon buat satu kerja dapat gaji RM700

    saya tak pernah pakai amah sbb tak selesa ada 'stranger' dalam rumah sendiri...
  5. chukai

    Sneak peek SeductiveX V3 :)

    memang rugi sebenarnya jual sx dan rx. kebanyakan reason org jual sebab tak nak guna pada masa tu. saya takan jual sx dan rx sampai bila2 tak kira apa reason sbb bro Azlan akan sentiasa upgrade sx dan rx dengan features baru yang power :)
  6. chukai

    Sneak peek SeductiveX V3 :)

    dah ada 3 sx..perlu tambah lagi ke tak ek...
  7. chukai

    $USD DALAM MASA 3 HARI - IMFlippa.com -Teknik Saya Jana RM20k Dalam Masa 4 Bulan

    Salam, Saya dah apply apa yang diajar dalam IMFlippa. Minggu pertama saya dapat jual 3 blog dengan hasil jualan $500+. Oklah tu untuk permulaan bagi saya. Duit ni saya buat modal beli domain dan develop blog baru untuk jual lagi kat Flippa. Apa yang menarik dalam IMFlippa semua diajar step by...
  8. chukai

    Servis Penghantaran Targeted Web Traffic Pelbagai Niche Termurah - Adsense Safe!!

    dah nampak keluar campaign tu...tengah tunggu traffic masuk. Kalau ok boleh reorder..
  9. chukai

    Servis Penghantaran Targeted Web Traffic Pelbagai Niche Termurah - Adsense Safe!!

    Saya dah try beli dari website tapi kat mana nak tengok yang boleh pause campaign tu? Saya test yang paling murah dulu..dah activate dan login tp cuma nampak contact support link, your homepage link dan click here reorder link..
  10. chukai

    >>TERHAD<< Pre Launch IM Flippa! Rahsia Bagaimana Saya POW Lebih RM20k Dari Flippa.

    Saya rasa cikgu hafis kena upgrade ke wc premium. Ramai yang menyerang inbox :)
  11. chukai

    Tolong!! Siapa tau macam mana nak jadikan satu baris?

    Thanks bro KMZack. Saya dah test, memang exactly ini yang saya nak. klik klik settle. Delivery pun cepat. Tgh bayo, download link dah sampai dulu :)
  12. chukai

    Jadikan Impian anda Menjadi Kenyataan - Upah Saya Buat Software - Harga Berpatutan :)

    Bro KMZack create satu app simple yang sangat memudahkan kerja saya. Saya dah test, memang exactly ini yang saya nak. klik klik settle. Delivery pun cepat. Tgh bayo, download link dah sampai dulu :) Recommended...
  13. chukai

    Tolong!! Siapa tau macam mana nak jadikan satu baris?

    2. keyword,keyword,keyword
Top