Search results

  1. slare04

    Servis Naikkan Like Fanpage - Harga Termurah Dipasaran ( Malaysia dan Wolrdwide )

    pm harga utk likes putrajaya/shah alam/nilai/kajang/bangi?
  2. slare04

    Nak lepaskan fanpage jual jersi bola segera

    alhamdulillah..dah dapat buyer. sorang anak muda yg tengah excited. harap dia dapat teruskan legacy yg sy telah tinggalkan dgn lebih berjaya. insyallah sayu hati nak lepaskan, tapi hidup perlu diteruskan.
  3. slare04

    Nak lepaskan fanpage jual jersi bola segera

    fyi, malam ni dah ada appointment ngan sorang bro nak jumpa. harap jadi. dia nak sy coach. insyallah sy akan tunjuk apa yg sy tahu dan list dropship pd dia. insyallah
  4. slare04

    Nak lepaskan fanpage jual jersi bola segera

    beratus. sy ada rekod semua tu dalam komputer dan buku catitan. sy akan serahkan senarai kpd new owner
  5. slare04

    Nak lepaskan fanpage jual jersi bola segera

    Salam, saya dengan berat hati ingin lepaskan fanpage www.facebook.com/jersitakumi kerana agak rumit utk diuruskan memandangkan sy kerja kerajaan dan baru ni dah keluar surat larangan terlibat ngan online biz. sy boleh je nak hide supaya x dikesan tapi rasanya x elok dari segi keberkatan...
  6. slare04

    Sistem best sangat nak dapatkan likes percuma

    saya tahu nak dapatkan likers agak susah. kalau ada pun kita kena bayar kan?katakan rm70 per 1000 likes. bg yg biz kecik2 atau utk hobi parah juga. skang ambo baru jumpa fb likes exchange yang mana kerja korang kena likes kan fanpage orang lain dan akau akan diberi point yg mana point ni akan...
  7. slare04

    Mencari fanpage jersi bola untuk dibeli

    saya tutup thread ni kerana sy dah dapat akses semula www.facebook.com/jersitakumi
  8. slare04

    Mencari fanpage jersi bola untuk dibeli

    saya tutup thread ni kerana sy dah dapat akses semula www.facebook.com/jersitakumi
  9. slare04

    Mencari fanpage jersi bola untuk dibeli

    salam, saya sedang cari fanpage jersi bola dengan sekurangnya 5k likers. dok belek2 x perasan plak mana satu yg masih on atau dah sold. tq
  10. slare04

    Mencari fanpage jersi bola untuk dibeli

    salam, sy sedang mencari fp juak jersi yg dah sedia ada likes 5k keatas. sy dah biasa kendalikan fp jersi bola, malahan fp sy dah capai 24k likes tapi malangnya di tutup oleh fb atas alasan infringement rights. usaha sy utk naikkan semula fp jersi baru nampaknya x kemana kerana fb tetap dapat...
  11. slare04

    ++ PERCUMA ++ 15 Laporan Eksklusif Pemasaran FB

    x bleh download "bandwidth exceeded"..please rectify
  12. slare04

    Aplikasi Tarik Like Fanpage [PERCUMA]

    x dapat masuk ler
  13. slare04

    Servis Facebook LIKE Dan Subscriber Dengan Kadar Yang Termurah !

    macamana skang?nampaknnya dah banyak komplen2 kerja x siap dan x bagi balik refund. tapi x mendapat maklum balas dari tt. sy pun berminta jugak tapi KIV dulu sebab banyak komplens macam tt x peduli je??
  14. slare04

    Fan Pages Jersi Untuk Di Jual 100% dropship.

    ok. disebabkan ramai yg nak tahu, sy nak share PERCUMA je . cuma syarat dia kena like FP sy dulu, lepas tu kita chat kat sana. bagitau je dari wangcyber :)
  15. slare04

    Fan Pages Jersi Untuk Di Jual 100% dropship.

    sy dah dapat rahis camna nak daptkan supplier yg anytime boleh check stok, sistem penghantaran memang cantik dan pilihan yg sangat banyak..itu pun terjumpa sendiri
  16. slare04

    Fan Pages Jersi Untuk Di Jual 100% dropship.

    betul. sy kalau ada yg claim boleh naikkan likes dlm masa satu jam..hmmm..tergaru garu kepala. mana datang manusia dlm sejam 1000 orang???risau gak. sy amik satu mamat ni dia naikkan dlm masa 3 hari lebih 1k. dan dia minta jadi admin utk 3 hari. nampak la lojiknya kan.
  17. slare04

    Fan Pages Jersi Untuk Di Jual 100% dropship.

    alhamdulillah, semalam memang kencang order.malahan ada yg nak order buat jersi pasukan.. likes pun dah 8300 pagi ni
  18. slare04

    Fan Pages Jersi Untuk Di Jual 100% dropship.

    pertanyaan banyak tapi yg beli masih perlahan lg. x pa itu semua rezeki. hari ni dah 8,239 likes.
  19. slare04

    Fan Pages Jersi Untuk Di Jual 100% dropship.

    ambo sedang dlm proses memperkemaskan sistem order, banyakkan pilihan dan tentunya tambah likers. alhamdulillah ambik dulu dalm 1670 pd 6/1/13. skang dah 7,609 !!! ada ambo upah sorang mamat tu jadi co admin..akan cuba dan terus mencuba lg.
Top