Search results

  1. slimshady88

    Rumah Orang Tua atau Rumah Sendiri

    Aku dah tgk website caregiverasia ni. Dah la boleh pilih, siap boleh bagi review utk setiap penjaga lagi. Mcm grab dah haha. Mmg bagus inisiatif site ni bagi servis mcm ni +Terbaik+
  2. slimshady88

    Rumah Orang Tua atau Rumah Sendiri

    Right on bro. Takde keputusan yg sempurna, mesti ada risiko punya. Kita ni kena minimum kan bahaya tu la. Jgn amik org sukati je, takut org pun amik upah sbb nkn duit, pastu family kita terabai
  3. slimshady88

    Rumah Orang Tua atau Rumah Sendiri

    Bagus jugak mcm ni. Flexible so takde la bayar ikut bulan. Orang pun kadang2 tak perlu penjaga tu so rasa rugi pulak kalau bayar bulan2. Boleh ikut timing sendiri je
  4. slimshady88

    Anime Review anime

    Kalau minat shounen selalunya org rekomen boku no hero, kuroko no basket, one punch man ah. Skrg saya tgh tgk seishun buta yarou wa bunny. Lawak gila :)
  5. slimshady88

    Rumah Orang Tua atau Rumah Sendiri

    Org tua kita kalau boleh jgn la hantar kat rumah org tua. Balas la jasa mereka dgn kita yg jaga sendiri. Kesian la diorg dulu penat2 jaga kita skrg bila dah besar hantar kat org pulak. Dpt pulak kes mcm pukul2 org ni, tak ke kesian
Top