Search results

  1. O

    Verified By Visa kena Locked la pulak.. huhu

    Seperti yg tertera kat atas... ada sesaper pernah kena? Aku rasa aku xmasuk nma penuh ibu aku la (beserta dgn binti)... sbb sebelum ni biasanya customer support suruh aku bg nama ibu aku jer.. huhu.. any help?
  2. O

    Login Paypal Guna Celcom Broadband

    Salam kengkwn sumer... ada x sesaper kat cni yg pakai celcom brukband n login paypal? so far xder mslh pe2 ker guna paypal? coz celcom brukband kan pakai dynamik ip... Kut2 terkena limited account ke? :D thanks.
  3. O

    Cimb clicks login problemo..

    Ada sesaper yg tahu x nape bila je nk login cimb clicks kuar mcm ni... Either you have already logged in or you have not logged out properly from the previous session. Kindly try again after 5 minutes. Tp dah try dah pas 5minute tu, still xleh gak... Huhuhu.. Any solution...
Top