Search results

  1. BlackWoods

    Paksa diri anda sendiri...

    Paksa diri berhenti procrastination, dapat buat banyak hal lebih cepat dan tepat.
  2. BlackWoods

    Macam mane nk dapatkan traffic untuk blog?

    Kalau ada user base atau subscribers sendiri, boleh pakai email marketing, sangat effective bagi sekarang. Nak buat CPC ads, boleh consider Facebook ads atau Google AdWords juga.
  3. BlackWoods

    U mobile memperkenalkan pelan pascabayar 3gb pada harga rm38 sebulan, hadir dengan...

    Memang best, setakat ini hanya Maxis belum masuk price war ni +Haha+
  4. BlackWoods

    Digi menawarkan pakej promosi rm36 sebulan – hadir dengan 3gb data dan 100 minit panggilan...

    Price war sekarang, lebih baik untuk customers seperti kami semua. uMobile juga tawar RM28, 3GB, 50 mins dan 100 sms
  5. BlackWoods

    Servis Web design servis dari rm999

    Mari dapatkan promosi yang hebat ini! Website RM999, Percuma RM150 Google Ads credit!
  6. BlackWoods

    Dishonored 2 diumumkan secara rasmi : boleh memainkan dua watak berasingan

    Game ini amat popular, saya main di PS3 tapi rasa susah sikit munkin kerana view FPS.
  7. BlackWoods

    Kanak kanak mahupun orang dewasa filem minions wajib ditonton semua

    Banyak dialu-alukan, x tau macam mana dia nak berdialog ni, haha
  8. BlackWoods

    Servis Web design servis dari rm999

    Ingin dapatkan website anda sendiri? Sudahkah anda berminat untuk memulai perniagaan online? Dapatkan website anda sekarang dari RM999 sahaja! Harga dari RM999, anda akan dapat: - 4 pre-designed webpages - Boleh buka lebih banyak webpages sendiri - Unlimited emel - 1 borang kenalan - Google Map...
  9. BlackWoods

    Cara Kumpul Senarai Email

    Buat website dulu, dapat traffic, dan buat pop up untuk kumpul emel address dengan offer freebie macam free guide atau free ebook
  10. BlackWoods

    Website & wordpress theme, kurang dari rm3

    Sudahkah anda bersedia untuk membuat website sendiri? Biasa mengguna Wordpress? Sekarang ada Premium Wordpress themes offer, kurang daripada RM3 untuk satu theme. Biasa orang beli dari Themeforest tapi mahal, sekurang-kurangnya RM150 untuk satu theme. Sekarang kamu boleh dapat Premium...
  11. BlackWoods

    Cara bagaimana mendaftar DOMAIN .com TERMURAH - edisi 2015

    Selepas dapat domain, boleh beli Wordpress theme dengan murah dan buat website dengan sendiri. Beli di sini, kurang dari RM3 bagi satu Premium theme. Daftar di sini
  12. BlackWoods

    Case study : Membeli di Taobao dan Ali express

    Aliexpress guna USD, tapi MYR>USD sekarang amat buruk, semua barang jadi mahal. Beli dari Taobao dan 1688 masih lebih murah, tapi hendak cari seller atau supplier yang jual murah.
  13. BlackWoods

    Xiaomi vs Yoobao Powerbank

    Both jugak ok, both juga guna b4. Cuma semasa beli mesti check powerbank tu original atau fake, kalau fake susah lah, charge 1-2 kali sudah tak boleh guna.
  14. BlackWoods

    steam card giveaway

    Scam, better stay away
  15. BlackWoods

    Apa yang orang malaysia suka di internet untuk anda buat duit!!!!

    Itu niche market..walaupun kalau tak ramai orang beli, orang yang beli sanggup bayar dengan harga yang tinggi..bisnes lah yang dapat untung
  16. BlackWoods

    Apa Orang Malaysia Suka Beli Di Internet?

    Saya sentiasa beli dari internet, online store dan marketplace..kerana sekarang ecommerce website sudah biasa. Saya beli kerana malas nak keluar...trafik jam dan panas kalau nak keluar..hehe
  17. BlackWoods

    'PING' Step-By-Step. Siapa Tahu?

    Sekarang ping sudah banyak cepat dan automatic dari Google, ping tak begitu berguna lagi
  18. BlackWoods

    Hati-hati elak hilang MyKad

    Kalau hilang mesti buat report segera...
Top