Search results

  1. Safaza

    Nak kongsi teknik adsense "percuma" - berminat?

    Assalamualaikum & Hai Warga WC! Apa khabarsense? lol :) Lama betul rasany x jejak kaki ke WC. Cek2 dah tukar pakai xenforo software. hehe ;) Balik kepada tajuk thread, ada ke yg berminat nak baca teknik adsense dari sy? Sy x otai x sifu x power mana pun, cuma dalah sedikit ilmu yg sy pelajari...
  2. Safaza

    Perlukan article dalam BM

    As salam... Saya perlukan article dalam BM (bahasa malaysia). Saya malas menulis article..! :D **SEO article kalau boleh, ( keyword density 1-3% ). Keyword sy bagitau kemudian. My prefer rate: 1/500 perkataan = RM15 1/700 perkataan = RM20 Jumlah Article : 6 Article! ~4/500 ~2/700...
  3. Safaza

    Oh Tetamuku... x Sangka plak...

    Salam semua... Pernah x tetamu seperti dlm gambo di bawah bertandang ke rumah anda? :D hehe... Ada org x??... kalau ada nak masuk nii... P/s : saje buka thread ni... nk sembang2 ngan member WC semua... semoga ceria harini :)
  4. Safaza

    D Chong Wei ( Menang All England Ke-100 !! )

    Yuhuuu... Tahniah Kepada Datuk Lee Chong Wei Dah Memenangi All England Ke - 100 !! sungguh mendebarkan perlawanan yg berakhir sebentar tadi... hehe :D
  5. Safaza

    BLOGGER.COM ( Feature Terbaru !! ) - Blogger Template Designer ! :) chek it out...

    Salam sejahtera pengguna WWW.BLOGGER.COM / BLOGSPOT ! :D Hari ini Team blogger.com telah memperkenalkn feature terbaru untuk pengguna blogger.com / blogspot - Blogger template designer ! try laa fungsi blogspot terbaru nih...hehe. ni dia link latest news : blogger.com news check it out...
  6. Safaza

    Ada x bro2 kat sini langgan SEALSERVER.COM.MY hosting?

    Just nak tahu ape pengalaman bro2 yang pernah menggunakan atau melanggan servis mereka. SealServer Kalau ada kongsilah pendapat bro2 semua k... thanks
  7. Safaza

    Perlukan Khidmat Photoshoper! (RM30) + RM5 Kalau puas saya hati!!

    ;) hehe...hello semua,wahh...lama dah saya tak jenguk wc nih...harap2 semua warga wc sihat2..amin. okey...berbalik pada tujuan asal saya mengemukakan thread ini : 1. perlukan khidmat bro2 photosop kat sini. - Bajet (rm30) + rm5 kalau sy puas hati..hehehe :D - Saya,nak ubahsuai background...
  8. Safaza

    Yahoo Search Marketing Berapa Akaun Boleh...

    Yeah,salam kat semua yang sudi singah ke thread ni...you rocks guy...:) okeh,soalan saya => Bearapa banyak kah akaun yang kita boleh buka kat yahoo search marketing tuh?? contoh : **kalau aku dah buka satu akaun,target market aku us & canada. Lepas tu,aku nak buka lagi satu akaun,dengan...
  9. Safaza

    SocialNetwork setup price survey!! tolong gua

    :) ehehe...bro,saya nak tanya ni...mmmm,ada x sesiapa yang dah biasa setup [ social network website based on jomsocial dari azrul.com tu ] ?? saya nak build satu social network untuk kawan2 saya tapi,kemahiran saya belum sampai tahap social network lagi,kalau website biasa bolehla... kalau...
  10. Safaza

    CONVERT wp Theme to/ke Drupal theme ?

    Hello warga wc yg dhargai/dihormati semua... :) Ada tak sesiapa di WC ni yang boleh/terer/biasa convert theme wordpress kepada drupal theme? boleh share2 info tak?? :cool: didahului ucapan terima kasih kepada yang sudi menjawab...
  11. Safaza

    Boleh pakai - xoops cms - utk comunity/portal??

    Salam kepada bro2 wc...:-) sy nak tanya ada x pgguna xoops cms kt sini? kalau ada,sy ada soalan sikit nak tanya... boleh x xoops cms ni buat komuniti/portal/social website, mcm/ala2 tagged,friendster? terimakasih utk jwpn anda...
  12. Safaza

    Nak beli photoshop,brape harga?

    salam semuanya...:) sy nak beli dan mula pakai photoshop,tapi xpasti mane satu yang sesuai serta harganya. ade yg free ke? rasanya xde kot,kalau free try adela.. bole tolong bagitau ke? terimakasih bro2...
  13. Safaza

    Bro..! Trading online , macamana nak mula?

    Kepada senior2 / bro2 / otai2 / member2 yang dah senior dalam " online trading / forex / currency " ni bole ajar atau tunjukan sy jalan sebenar tak? saya minat nak teroka cabang online business ni...nak mulakan di mana? ; ) trimas byk2..
  14. Safaza

    KAT cj.com BIASA MACAM NI KE?

    BRO2, saya ada soalan pasal cj.com ni. Saya baru je mendaftar dengan cj ni. pastu bila saya click butang 'join program' ni yang keluar ; " Your application has been declined by this advertiser for one or more reasons. If you have a question please contact the advertiser through advertisers...
  15. Safaza

    Menghasilkan Blogger.com templates

    HELLO KEPADA SEMUA SENIOR2 & MEMBER2 SEMUA. Saya nak tanyalah, ada sape2 disini yang tahu/terer produced/menghasil blogger.com templates? saya minat nak hasilkan template ni. tapi tak tahu kat mane nak blajar... terima kasih...:)
Top