Search results

  1. W

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    waa..terbaik sifu Faez... supplier x de ke? newbie nak tumpang cari rezeki..
  2. W

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Saya berminat.. boleh join team sifu x?
  3. W

    berapa harga vcc sifu...?

    berapa harga vcc sifu...?
  4. W

    kursus/seminar/workshop ebay

    100% based on eBay rules.... say no to b.hat.... x de pehda nyeeee...:D
  5. W

    kursus/seminar/workshop ebay

    DVD usahawan eBay.... adalah panduan terbaik sepanjang zaman...:D dpt segera sementara stock masih ada....
  6. W

    " ebay "siapa yang lebih arif ???

    malas baca dptkan DVD usahawan eBay....sementara stock masih ada...:D
  7. W

    Dropshipping?

    good bro.... 1st kali aku minta maaf atas apa yg aku tulis.... lebih good klu SS tunjuk sebelum dan selepas sale... that realiti..:D yg lain² dh bgs...:D so di situ pembeli akan melihat situasi yg jelas tentang situasi sebenar... and lg pun dlm video bro kan ada cara utk nk meminta refund dgn...
  8. W

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ok...biar lah rahsia....wakakaka
  9. W

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    klik dkt ID pas tu ada send 'privet massage' bukan perdana menteri nooooo....
  10. W

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    aik ye ke x leh pakai? ok dh edit..:D entah ler... aku jarang dpt buyer UK...hehehe
  11. W

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    kasi kat den niche tu... klu jln den kasi tau dc murah dan senang nk dpt expuse..:D apa mcm??? ada bran PM den...
  12. W

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    meh newbie yg hina ini nk kongsi ckit Local Post Office - Online Tracking seluruh negara... ada yg bole track dan ada yg x boleh track... - australia kena email - argentina/brazil dkt 45-55 hari gak ler baru update - yg lain try sendiri...:D p/s: jgn buat eBuku arrrr.....:D
  13. W

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    dc + pc hehehehehe :)
  14. W

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    sifu awe kan keja ngan citibank kat UK......:D opsss......lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............................
  15. W

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    yg terbaru bole guna:- rhb cash connect - RM100 sekali akaun simpanan ambank i talk - RM25
  16. W

    Dropshipping?

    Wasalam... Mungkin nasib tuan begitu baik dan nasib tidak menyebelahi saya.. just peringatan utk kawan² semua tiada niat utk menjatuhkan sesiapa..:D
  17. W

    Dropshipping?

    kenapa semua hanya menceritakan keindahan? Maaf aku bukan nk condem sesiapa...... skrin shot yg ditunjuk semasa mendapat sale mmg sgt hebat.... bagaimana selepas sale? apa yg terjadi???? tu belum lagi dispute case....MC0XX.... hehehe yg mana berdasarkan pengalaman yg baru 2 hari berdropship...
  18. W

    Senarai Wholeseller dan Dropshipper

    Statement x bole blah........ suruh sayang akaun.... ajar register guna DC...... last² ajar jual veRo...... dh tu recommend web sendiri plak tu.... dh x larat kena MCXXX ke? confused newbie mcm aku nie....:(
  19. W

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    klu betul² ada selain entropay boleh g tahu x? semua dc dlm malaysia nie dh apply... x larat nk tanggung duit denda kehilangan kad...:(
  20. W

    Senarai Wholeseller dan Dropshipper

    klu ujan tgh hari ok lg mod.... aku nie pg² ujan dh turun....:D
Top