Search results

  1. M.Y.A

    Salam Pengenalan Otai-otai

    Salam Otai-otai semua. Selamat berkenalan. Harap sudi membantu saya yang masih baru dalam dunia bisnes internet. - Yazid - :)
  2. M.Y.A

    m2u vs cimbclicks. Wahai newbie-newbie. singgah kejap !

    Salam Hormat. hari ini saya nak share sikit berkenaan online banking. gambar ini saya ambil pada 7.50pm, 7Jan 2013. tujuan sharing ini untuk menunjukkan dua medium online transaction yang terhangat di Malaysia. Maybank(m2u) dan Cimbclicks. melalui survey saya, rakyat malaysia...
  3. M.Y.A

    [survey] contest design baju! Hadiah pasti ada!!

    Salam hormat. saya nak bertanya, ada tak sesiapa kat sini nak join kalau saya anjurkan contest design baju. niche: islamik tema: bebas ( selagi tidak melanggar hukum syariat) hadiah sudah tentu disediakan!! sekiranya ada yang berminat, saya akan jalankan contest ini nanti! :D
  4. M.Y.A

    Rahsia subscriber!

    Salam sejahtera semua. Ada sesiapa kat sini yang beli produk ini? boleh bagi review tak? (newbie digalakkan baig review..heee :D ) Terima kasih. :D
  5. M.Y.A

    Slot pertanyaan broadband unlimited maxis--rm69 per month

    Salam sejahtera semua. Thread ini saya buka untuk sebarang pertanyaan mengenai broadband unlimited maxis. Sebarang keraguan ataupun pertanyaan boleh tanya di sini. Insyaallah saya cub bantu sedaya yang mungkin. heee :D Saya tidak menjual broadband tersebut. nak beli? cari kat thread...
  6. M.Y.A

    bercuti dengan rm90??? jeng jeng jeng

    assalam. ada tak kat wc ni yang pernah dapatkan servis kat http://www.streetdeal.my kalau ada, bagi review skit.. harga kat situ murah gilerr! takut2 ada hidden charge pulakk! ^^ tq in advance ! ^^
  7. M.Y.A

    Website Segera- by tuan Hafizi

    Assalam warga WC yg comel n hensem2 ! haha! ada sesiapa kat sini dapatkan produk "website segera" daripada tuan Hafizi. Saya sebenarnya xfaham n xtahu apa yang sebenarnya di jual oleh beliau. ada sesiapa yang dah beli ataupun tahu apa sebenarnya yang beliau jualkan? Tq ! ^^
  8. M.Y.A

    Ada orang nak bonus dari seorang newbie tak?

    Assalam. saya nak buat survey, ada tak kat WC ni berminat untuk beli ebook Diet kamikaze ? kalau ada yang bermiant saya nak berikan bonus (TAPI BUKAN DEKAT THREAD INI!) saya cadang nak berikan bonus : 1-buku Living the 7 habits by Stephen R . Covey (pembeli pertama) 2-buku The Leader in...
  9. M.Y.A

    ada siapa yang tahu?

    assalam. nak tny, ada tak sape kat sini yg tahu vpn apa yg lepas utk maxis skmm and umobile? sgt memerlukan kalau ada. huhhuu thanks in advance! tq !
  10. M.Y.A

    [EMERGENCY] : perlukan bantuan otai2 bisnes offline!

    Assalammualaikum. Saya nak minta bantuan sikit. kat mana saya boleh dapatkan pemborong barangan sukan seperti shuttlecock ? saya nak cuba jual dlam kawasan kampus. harap ada yang dapat bantu. terima kasih saya dahulukan. Salam ikhlas, Mohd Yazid Ahmad. :)
  11. M.Y.A

    [NEWBIE] Jomm sharee pengalaman PAHIT !

    assalamm. Saya nak share sikit pengalaman PAHIT + MASIN= SAKIT HATI!! X( ada sebuah syarikat coaching IM dtg ke U saya bulan feb/march 2012 (xingat sgt sbb MARAH). yuran pendftrn rm360. kononnya dlm 2minggu slps join coaching dorg tu dah boleh dpt income..as student dorg bgi lah kelonggaran...
  12. M.Y.A

    Backlink percuma!!

    ASSALAM SIFU2 SEMUA... nak tanya, backlink percuma yg kita bole jumpa kat internet bole pakai ke?? berkesan gak ke?? harap ada otai2 seo boleh jawabkan..TQ ! :))
  13. M.Y.A

    ada sesiapa tahu pasal prelaunchX ?

    http://prelaunchx.com/ skg kat fb saya nmpk byk org promote benda nii...ada sesiapa tahu x?? share2 laa skit..hehehe
  14. M.Y.A

    Fatwa: Pelaburan emas Genneva Malaysia tak sah

    jemput2 lah baca kat link di bawah..kot2 ada yg terlibat dengan syarikat tersebut. ^^ 1.65671http://www.sinarharian.com.my/nasional/fatwa-pelaburan-emas-genneva-malaysia-tak-sah-1.65671
  15. M.Y.A

    Nak minta tolong otai2 paypal!!! Uhuhuu

    ASSALAM..i'm facing a problem as shown below. saya xboleh buat bayaran menggunakan balance dalam akaun paypal. harap ada otai2 yg sudi bantu newbie mcm saya..huhuhuhu
  16. M.Y.A

    Nak minta tolong otai2 paypal!!! Uhuhuu

    ASSALAM..i'm facing a problem as shown below. saya xboleh buat bayaran menggunakan balance dalam akaun paypal. harap ada otai2 yg sudi bantu newbie mcm saya..huhuhuhu
  17. M.Y.A

    Article spinner

    salamm kepada smua OTAI2 WC! boleh xkorg suggestkan article spinner yg murah(kalau free lagi bagus) ? kalau bole yg work very well.. tq otai2.. saya budak baru belajar. :)
Top