Search results

  1. tuahemas

    aku kecewa dengan business internet

    baru beberapa hari cuba dah kuciwa? relek brader. kalo nak hasil cepat cuba guna Adwords. kalo silap langkah rugi cepat. kalo betul langkah, jangan terkejut tengok komisen. dah rasa? --------------------------------------------------------------------- saya dh rasa... saya masih...
  2. tuahemas

    jutawan-siber.com? betul ke ni?

    bak kata nabil... dasat... nak percaya pun susah :D
  3. tuahemas

    Ayat POWER dalam PERNIAGAAN

    copywriting skill mmg amat penting dlm IM. memannnggg sangattt penting. saya highlight kat situ :p ayat power bole jadi produk yg entah apa2 jadi power, sebaliknya juga kalau produk terover power tapi ayat copy tak power, maka hancus la produk tersebut. yg penting kita tahu kelebihan &...
  4. tuahemas

    MaharajaVideo.com

    hmm 'style' copywriting dia nampak obvious dgn salesletter2 yg byk tipu org sebelum ini... hahaha net profits RM100 per minute? drp youtube? ya, youtube mmg senang tarik mass trafik, tapi kualiti trafik kureng utk generate sales... mungkin sbb audiences dia ramai bwh umur atau remaja yg...
  5. tuahemas

    Tragedi OKTOBER

    wah... kat sini pun ada diskas pasal topik ni ek? :D Camner pun CB ni dah mula tarik minat IMer kita since dah open kat Malaysian. Saya ada kongsi salah satu tips sepanjang pengalaman saya promote produk CB... 2 tahun kebelakangan ini tanpa perlu menanggung kerugian melampau... maksudnya...
  6. tuahemas

    Jualan Meningkat 400% Kalau Guna Kad Kredit !!!

    bole guna 3rd party processor spt 2checkout.com. kalo ada modal lebih boleh guna WorldPay. skrg derang ada promotion boleh setup dgn modal RM600++. Disamping support currency RM.
  7. tuahemas

    Tolong aku!!!

    mmg setiap org ada pengalaman -ve. sampai tak lena tido malam... lagi2 kalau asyik kena scam aje. pesan saya. dah lepas, lepas... fokus dengan apa yg anda ada sekarang, dan mula semula gerak dari situ... gud luck.
  8. tuahemas

    Baru Menapak Ke Perniagaan Internet

    betul, betul, betul (mcm Upin Ipin) selain tu cuba cari Mentor IM. tak semestinya otai. at least somebody yg dah ada experience dan boleh guide. Baru bole gerak dgn laju dan penuh keyakinan... just my 2 rupiah...
  9. tuahemas

    Bagaimana Buat Duit dengan Associated Content- Payment Prove

    ok, saya dlm mood utk berdiskas secara +ve disini (sambil menyampuk therad ini...hehehe) agar sesetengah drp anda jangan terlalu paranoid dgn isu2 -ve. Sebenarnya US skrg ni byk wujudkan rules merumitkan kpd foreigner spt kita selepas wujudnya Patriot Act. Untuk makluman, ya saya...
  10. tuahemas

    Bagaimana Buat Duit dengan Associated Content- Payment Prove

    ya, saya faham kisah anda. saya daftar Clickbank dan CJ pakai alamat saya di US. still hantar W8-BEN sbb tiada SSN/TIN. so, kes ni dikire US alien :p Melainkan masa daftar AC tu anda declare 'Legal resident/citizen of' sbg US, mmg sendiri cari pasal la... hahaha... sbb nak dptkan upfront...
  11. tuahemas

    Bagaimana Buat Duit dengan Associated Content- Payment Prove

    IRS W-9 hanya boleh dihantar oleh US Resident yg ada SSN (mcm no kp) atau majikan atau pekerja yg ada TIN (Taxpayer Identification Number) sahaja. Sbb nak hantar W-9 ni wajib isi SSN atau TIN. Kalau takde dua2 tu... mcm saya ni la, kita boleh hantar W8-BEN sahaja. Banyak network atau...
  12. tuahemas

    PR korang paling tinggi? Fake PR?

    selalunya kalau site korang guna forum, PR mmg liat nak naik. sbb forum ni content dinamik dan google kurang gemar. tapi kalau forum aktif mmg cepat index sbb google suka new dan fresh contents.
  13. tuahemas

    1 bulan beroperasi member 61,667 ribu , ok X

    TAF jenis ni bukan blackhat. Dia combine email contact importer. 100% selamat dan mudah drp TAF. sbb kita hanya login ke email, script ni terus sedut semua contact. viral fx dia mmg efektif. konsep mcm Facebook sbb tu trafik Facebook bole lawan Google... Script TAF jomseminar memang dah...
  14. tuahemas

    Ayat POWER dalam PERNIAGAAN

    sebenarnya tiada jaminan CR yg tinggi bagi satu2 salesletter walaupun ayat tu power sampai gile :D top copywriter dunia pun tak boleh jamin bahwa salesletter yg mereka buat akan jadi top CR. so, apa yg buat copywriter ni mahal dan efektif? jawapannya.... TEST, TEST & TEST. test & track...
  15. tuahemas

    Ada offer yang terbaik?

    Pakej hebat dinamakan "Pakej Buat Duit" percuma bakal menanti anda yang bercadang memesan Pakej Rahsia 10k si Labanon daripada laman berikut: Pakej Buat Duit - Bonus Rahsia 10k Ni kira bonus 2+1. Anda dapat Pakej Rahsia 10k, maka anda juga akan dapat Pakej Buat Duit yang berharga...
  16. tuahemas

    Ketahui Bagaimana Saya Mendapat 5 Angka Sebulan! Terbukti Berkesan!

    Maaf kalo pos ni rasa tak sesuai... Jika anda nak bonus 2+1 Pakej Rahsia 10k... maksudnya dapatkan bonus saya Pakej Buat Duit percuma dengan pembelian Pakej Rahsia 10k labanon ni, sila la usha signature saya ye... tq! p/s: maaf, saya pun confuse sama ada ni kira hijack ke tak...
  17. tuahemas

    Sapa nak belajar pasal Commission Junction dari sifu yang terer!!

    jangan gado2, tak best jadinya. CJ ok. apa shj program affiliate lain yg dah terbukti pun ok. apa yg cuba disampaikan oleh sesetengah org berpengalaman di atas adalah jangan bergantung kepada 1 sumber sahaja. Split dan test. Sebab utamanya, duit kita tak kontrol. Affiliate Network mcm CJ...
  18. tuahemas

    Wordpress 2.5: Ok Ke?

    saya pun bukan full time blogger so x bleh nak komen lebiy2... :D dah pki WP 2.5 ari tu. Komen jujur, saya pun x paham apa tujuan dia tukar interface 2.5 ni? nak kata simple, ok la... laju? sama aje. fungsi? sama aje cuma problemnya dgn widgets dan plugins, especially kalo pakai theme2 yg...
  19. tuahemas

    Berapa pendapatan anda sebulan dari perniagaan Internet?

    bagi saya pendapatan semata-mata pun tak bermakna. material dgn spritual kena seiring. Kalau pendpatan menggunung tetapi jiwa kawcaw pun takde ke mana. ok ni bukan nk menunjuk-nunjuk, just live example. meskipun masa sy makan gaji dulu gaji double berbanding sy bisnes sebelum tu disamping...
  20. tuahemas

    Buat duit dengan Clickbank di Malaysia

    ramzy, tq sbb bertanya... a ah, xde masa la pula nak update :P nak buat camner saya bukan full time blogger. Tapi since Khir Toyo pun dah start blogging, saya pun kena aktif balik ni. mengikuti arus semasa kata org :D
Top