Search results

  1. tungkelly

    Minyak enjin Shell Helix HX8

    kereta kita pun boleh maut kalau pakai minyak enjin fake dekat online wkwkwkwk
  2. tungkelly

    Minyak enjin Shell Helix HX8

    Cari yg murah tu bahaya. Kena cari tempat yg betul mcm petrol station ke baru okay!
  3. tungkelly

    Teknologi Lenovo laptop Malaysia

    lenovo thinkpad, ideapad, yoga, legion (gaming). Mana satu yg best untuk korang?
  4. tungkelly

    Teknologi Pelan unlimited calls

    Sekarang ni semua pelan bagi unlimited calls. Apa pendapat korang? Pelan apa yang best dapat unlimited calls plus other benefits macam internet quota and rewards for the user. Meh meh share korang punya pendapat
  5. tungkelly

    CCTV penting untuk rumah

    dia katakan tm berepa hebat jer, tapi speed internet adelah slow, x blh nak bersaing dgn negara lain pun
  6. tungkelly

    CCTV penting untuk rumah

    siape kata x ade? dulu kwn aq yg tinggal kat kws pedalaman guna YES utk internet..
  7. tungkelly

    CCTV penting untuk rumah

    beberepa tahun lepas dah blh connect cctv dgn smartphone, senang sgt dah...kalau ade ape2 berlaku kat rumah/ kedai blh pertama masa tahu
  8. tungkelly

    CCTV penting untuk rumah

    ade sesetengah kws pedalaman blm ade wifi tm lagi, kena pasang yg lain yg speed internetnya x cepat sgt
  9. tungkelly

    CCTV penting untuk rumah

    pasang jer lah cctv, skrg blh kata semua rumah dah ade pakai cctv, selamat sikit jugak
  10. tungkelly

    CCTV penting untuk rumah

    iklan sgt haha...sbb kat kehidupan kita kalau nak famous pun bukan satu perkara mudah, kena business byk thn
  11. tungkelly

    Tips kecantikan sensitif skin

    ntah apa banyak lagi produk under malee ni kot, nak minum tu check dulu manufacturer tu. kena sentiasa hati - hati.
  12. tungkelly

    Tips kecantikan sensitif skin

    yg paling paling selamat tu masak sendiri lah, semua bacteria x ade
  13. tungkelly

    Tips kecantikan sensitif skin

    blh beli sprtizer, yg cover dia hijau tu safe sikit, kalau x just masak air sendiri lah
  14. tungkelly

    Tips kecantikan sensitif skin

    yg aq tau, ANDA yg dijual kat 7e dgn AEON BIG punya air mineral lebih baik jgn beli
  15. tungkelly

    Tips kecantikan sensitif skin

    air mineral yg dibuat oleh malee sdn bhd tu tercemar dgn bacteria, skrg dah banned oleh singapore
  16. tungkelly

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Kasih sayang daripada ibu bapa tu merupakan benda yang paling penting dengan kami perlu menghargai kerana mereka akan menjadi tua semasa masa makin lama.
  17. tungkelly

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Sebenarnya, generasi muda sekarang banyak tidak menghormati ibu bapa mereka memang malu dengan tindakan mereka tu.
  18. tungkelly

    Motivasi diri

    Makin kita dewasa, makin banyak yang perlu diperbaiki
  19. tungkelly

    Jom share iklan raya

    Walaupun adik beradik semua sibuk dengan kerjaya masing masing, hari raya tetap juga beraya kat rumah mak ayah
  20. tungkelly

    Missed out

    True enough. By being a BIG member, you won’t be missing any of their promo. IN FACT, YOU’LL BE AMONG THE FIRST ONE TO KNOW ABOUT THEIR PROMO!
Top