Search results

  1. zulyusoff

    Doa mohon rezeki yang halal

  2. zulyusoff

    Doa pembuka dua belas pintu

  3. zulyusoff

    Doa memohon kebaikan hari

  4. zulyusoff

    Income usd dengan trafficwave

    ada strategy utk dapatkan mailing list.. salah satunya kita beri hadiah e-book mengenai produk kita. Prospek yg minat akan beri nama & alamat e-mail utk dapatkan e-book itu. Bila dah dpt e-mail address, tugas autoresponder ialah utk hantar link utk download e-book tu. Kita akan program kan...
  5. zulyusoff

    Income usd dengan trafficwave

    How Can You Use AutoResponders? Web Designers and Email Marketing Web Designers use email marketing to increase customer loyalty and boost profits. By using TrafficWave.net AutoResponders to manage your Email Marketing campaign, you can... announce new services and offers. send digital...
  6. zulyusoff

    Income usd dengan trafficwave

    ok Top internet marketers d M'sia spt Mazlan Abas, Arid Riduan & zamri nayan guna trafficwave utk promote produk mereka. tuan cuba guna free sebulan, klik kat siggy sy d bawah.
  7. zulyusoff

    Income usd dengan trafficwave

    SETUJU 100%
  8. zulyusoff

    Siapa lagi berminat nak pakai Autoresponder percuma selamanya? 10 orang je dapat..

    sapa sapa nak cuba autoresponder trafficwave.. free sebulan click kat siggy d bwh.
  9. zulyusoff

    Kelebihan surah as-sajadah

    Dari Abu Hurairah ra. Bahwa Rasulullah saw. Bersabda, “Bila seorang anak Adam membaca surat “As Sajadah” kemudian ia bersujud, maka pergilah syaitan menepi seraya menangis dan berkata, “Betapa celakanya aku! Anak Adam diperintah untuk bersujud, ia pun bersujud, maka ia mendapatkan surga...
  10. zulyusoff

    Kelebihan surah as-sajadah

    Bersabda Nabi saw., “Alif Lam miim As Sajadah datang di hari Kiamat dengan mempunyai dua sayap yang menaungi pembacanya, seraya berkata: Tak ada jalan bagi orang lain atas engkau, tak ada jalan bagi orang lain atas engkau.” (HR. Abu ‘Ubaid).
  11. zulyusoff

    Kelebihan surah as-sajadah

    Jabir ra. Berkata, “Biasa Nabi saw. Tidak tidur sehingga membaca surat Alif lam mim Tanzil Assajadah, dan Tabarakalladzi biyadhil mulku.” (HR. Ahmad, Tirmidzi, An-Nasa’i, Al Hakim).
  12. zulyusoff

    Kelebihan surah as-sajadah

    Surah As-Sajdah pada Shubuh Jum’at Abu Hurairah ra meriwayatkan bahwa Nabi saw pada shalat shubuh jum’at membaca ”Alif lam mim Tanzil” (Surah As-Sajdah) dan ”Hal ataa” (Surah Al-Insan).” (HR. Muslim dan Ahmad).
  13. zulyusoff

    Kelebihan surah as-sajadah

  14. zulyusoff

    Apa program affiliate paling untung kat malaysia?

    bulan pertama free.. bulan ke2 & seterusnya USD17.95 ( RM80)
Top