Search results

  1. successsor

    tanggal 12 Julai saya di buang kerja

    bertabahlah bro...
  2. successsor

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    ui, idup lagi thread ni. :D Aku pun sama mcm kau bro. dari bujang sekarang anak dah 3. still x setel. Ekekeke...
  3. successsor

    Dropship untuk peniaga tegar EBAY!!! Bukan peniaga ebay pun boleh layan

    apa2 sms la yer 014-6187979. kalau PM2 ni kompem dah sebulan terlepas br saya perasan... saya dah jarang berforum skarang ni... bukak facebook jer...
  4. successsor

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ni kan barcode. ebay nak buat mcm amazon dah... guna standart discription yg dia sediakan. xleh pandai2 buat desc sendiri... tapi boleh skip step ni rasanya...
  5. successsor

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    kalau transaction dah complete tunggu 7 hari baru duit masuk bank. biasanya mcm tu. so banyak2 la bersabar yer...
  6. successsor

    Akaun Ebay Suspens

    erk???!!! tuan mejer john?
  7. successsor

    Debit Card mana yg menjadi pilihan utk kegunaan Ebay&Paypal

    ni kerja2 dakwah suh masuk kristian ke apa ni?
  8. successsor

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    apa lagi tekan la butang thanks. hahaha
  9. successsor

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    hahaha... rayban mmg la kena... apada... kau listing zaman sekarang. kalau zaman dlu boleh cecah 30k sebulan rayban ajer.
  10. successsor

    Akaun Ebay Suspens

    software x detect kecuali turbo lister. gambar n video pulak setiap kali nak guna kat akaun yg berlainan sila rename. elakkan simpan gambar kat dalam storage website mcm photobucket dan guna berkali2 dengan akaun lain. kalau suka dengan jawapan ini klik butang thanks yer... :D
  11. successsor

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    ui idop lg thread ni. actually sampai sekarang si uzair tu x refund aku. kontek aku pun tidak. sekarang dia create id baru kat wc ni, pastu jual ebook. lupa ebook apa. id baru pun x tau gak. tp dia mmg ada kat sini.
  12. successsor

    Apa pendapat otai2 tentang MC067 NOTICE: eBay Listing(s) Canceled

    pendapat aku jual lagi pakai akaun lain... huhuhu...
  13. successsor

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    aah kan. member yg 5 tahun lepas suma dah hilang mana tah g...
  14. successsor

    Akaun Ebay Suspens

    cakap jer kat ebay tu " dont worry i have more than 100 ebay account standby for situation like this"
  15. successsor

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    bible......?
  16. successsor

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    setting. edit signiture. :D Kalau suka klik like. hehehe...
  17. successsor

    Dropship untuk peniaga tegar EBAY!!! Bukan peniaga ebay pun boleh layan

    skarang ni yg free tinggal mp rejek jer. rijek mean time print warna dia lari sikit or print tersenget. kalau nak bank in duit pos rm1 untuk sekeping mousepad. aku anta pakai pos biasa jer. ahaha...
  18. successsor

    # Fan Page Dominate by PinguSpy | Fan Page Dominate by PinguSpy #

    bro aku dah dapat n dah baca. masalahnya sekarang contoh aku buat page tajuk manchester united. pastu katakan page tu dapat 10k like n aku nak tuka nama page tu. persoalannya boleh ke aku tuka nama page tu? nampak mcm x boleh jer. kalau x boleh kira sia2 la aku kumpul like banyak2... sbb contoh...
  19. successsor

    # Fan Page Dominate by PinguSpy | Fan Page Dominate by PinguSpy #

    bro payment sent... check email yer...
  20. successsor

    Reliable supplier produk utk ebay atau borong

    ok... err... pastu camana? x nampak mcm nak jual pun...
Top