Search results

  1. Dzoolhelmi™

    akaun baru ebay

    nak jual berapa RM ? ada berapa feedback?
  2. Dzoolhelmi™

    WTS Google Adwords voucher worth RM125

    Salam, Den nk jual voucher Google Adwords yang bernilai RM125 dengan harga RM60 (nego) Voucher nie expired pada 15/5/2011 Code voucher akan dihantar melalui email @ SMS dlm masa 5 minit selepas pembayaran dilakukan. Menerima pembayaran melalui akaun M2U, CIMB, PUBLIC BANK dan AMBANK...
  3. Dzoolhelmi™

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    nk gi bangi nanti singgah laa sban dulu. leh den tumpang ko. huhuu
  4. Dzoolhelmi™

    Debit Card mana yg menjadi pilihan utk kegunaan Ebay&Paypal

    setakat ni yg den dh guna: DC PB Day2day DC PB Visa Electron DCPB Esso Mobil DC MBB Visa Debit yg terbaik DC PB sbb lepas key in no. kad boleh terus call PB utk dptkan expuse no. DC MBB kena tunggu dlm 12-24 jam utk dptkan expuse no.
  5. Dzoolhelmi™

    Dropshipping?

    den guna D.H.G.A.T.E ok je open dispute pon dpt je refund btw kalo dh otai sgt biz ebay kenapa nk jual video? sales dh x masyuk ke? :))
  6. Dzoolhelmi™

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    nak gi TT gak. newbie nak belajar ilmu ebay. tunjuk ajarku sifu :D
  7. Dzoolhelmi™

    SCAMMER LIST !!!! BUYER PENIPU !!!! (eBay)

    den pon pernah kena kes yg lebih kurang cam ko buyer beli barang semata2 nak tinggalkan -ve feedback mungkin dia dengki sbb jual barang yg sama guna akaun lain tapi sales dia kurang :)) apa yg perlu ko buat ialah report kt ebay kt report tue ko pilih feedback manipulation kalo xsilap nanti...
  8. Dzoolhelmi™

    to all ebayer tegar. nak share pengalaman aku bersama paypal USD5000 transaction

    apa niche sampai leh kumpul USD5k tue? tunjuk ajarku sifu :D
  9. Dzoolhelmi™

    macam mana taknak penat

    elakkan menghadap FB berjam2 mesti xpenat :D
  10. Dzoolhelmi™

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    den bagi ko royalty nanti jgn risau bro :D
  11. Dzoolhelmi™

    keyword hot yg berkaitan dgn 'Malaysia'

    keyword hot sepanjang zaman "melayu malaysia boleh" xda ke?
  12. Dzoolhelmi™

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    den dah tau vcc tue. nak wat ebook lah RM200 je 1 copy. komisyen affiliate RM100 sapa nak beli PM je :))
  13. Dzoolhelmi™

    Keliru dengan status Power Seller! Mintak Tolong!!

    bila lah den nak kayo cam sifew2 sekalian...
  14. Dzoolhelmi™

    Pengalaman deal dengan Dropshipper T-shirt DTG Tuan Megat

    sapa2 yg rekomen ds nie dulu ada nak komen apa2 tak ? :))
  15. Dzoolhelmi™

    VCC Masih Boleh Guna Kat Ebay?? :D :D

    sokong! kalo TT share cara create vcc tue kat wc nie lagi banyak pahala TT dpt.. ehehehe.. betul x ?
  16. Dzoolhelmi™

    VCC Masih Boleh Guna Kat Ebay?? :D :D

    sian korang sekolah x tinggi. meh sini den yg sekolah tinggi setingkat nak komen sikit 2-3 bulan lepas den ada beli vcc alamniaga lebih kurang 10 vcc utk link ngan paypal tak pastilah samaada TT ingat ataupon tak. tgk avatar den yg ensem nie mungkin ko ingat kot :D yg bestnya SEMUA AKAUN KENA...
  17. Dzoolhelmi™

    Jutawan ebay terkantoi angkara VERO!

    LONCON: Seorang lelaki yang meraih lebih sejuta paun dengan menjual pakaian tiruan menerusi eBay menangis selepas dia dihukum penjara 21 bulan, semalam. Amit Sharma memiliki pelbagai kereta mewah, termasuk sebuah Lamborghini berharga �120,000 (RM600,000) dan beberapa rumah hasil...
  18. Dzoolhelmi™

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    akaun ebay je ke problem ? akaun paypal ? den guna vcc utk akaun ebay ok je. xda masalah setakat nie. paypal je asik kena limit. nak restore punya lah susah. tak macam dolu2
Top