Search results

  1. S

    Semoga En. Azhar Diberkati

    Assalamualaikum.. Saya dah join pesonaanggerik dan memang banyak ilmu boleh dapat kat situ..Thanks 4 inisiatif..kenapa la saya tak buat cam tu...banyak pahala saya dapat dalam menyebarkan ilmu ni... Tahniah Tahniah Tahniah Kim salam kat kak rosmah hi hi hi
  2. S

    Panas!!! Panas!!! Jutawan Tsunamiwang Ditangkap....Sila Baca

    Maaf..Bukan Tuannya Tetapi IDEA HEBATNYA...Saya Dah Tau Macammana... Assalamualaikum... Saya yakin semua yang ingin buat bisnes online dah baca buku tsunamiwang...tapi setakat itu sahaja kah... Bagaimana jika anda pula yang membuat bisnes affiliate sendiri...
  3. S

    Software For Afiliate, Network Marketing, Autosurf, HYIP

    Assalmualaikum...Sapa Boleh Bantu Untuk Dapatkan Software2 Ni...Kiranya cam saya nak buat program afiliate saya sendiri la...
Top