Search results

  1. usri

    Updated - jawatan kosong terkini

    Utk melihat jawatan kosong terkini sila lihat di last page thread ini. Tq... Feedback yang diterima melalui thread ini:
  2. usri

    Kupon Facebook Ads Bernilai $USD50 Berharga RM30 je...

    Bagi mereka yang ingin mempromosikan perniagaan dan service dengan platform Facebook Advertise, saya ada menyediakan Kupon Facebook Ads. Sebelum itu, sila lihat syarat2 bagi penggunaan kupon fb ads : 1. Akaun fb ads anda MESTI lah baru berusia kurang dari 14 hari. 2. Anda TIDAK PERNAH menebus...
  3. usri

    Dapatkan 14,000 Facebook LIKE Dengan Harga RM30 SHJ Setiap 1,000 Like!!!!

    Facebook Fans LIKES Pakej Ramadan {TAWARAN TAK MASUK AKAL** Adakah anda semua nak tambah liker untuk fanpage bisnes anda? Nak gunakan FB ads tapi kosnya tinggi.. Saya ada tawaran istimewa buat anda! 1) 1000 LIKE = RM30 [Tempoh 4 hari] 2) 3000 LIKE = RM90 [Tempoh 6 hari] 3) 5000 LIKE =...
  4. usri

    Updated - Jawatan Kosong Terkini 2013

    Utk melihat jawatan kosong terkini sila lihat di last page thread ini. Tq.... Respon
  5. usri

    Jawatan Kosong Terkini 2012

    Untuk makluman sila rujuk page terakhir utk maklumat Jawatan Kosong Terkini. Tq.
  6. usri

    Semak arah kiblat di sini....

    Semak arah kiblat di sini.... http://www.steprofit.com/arah_kiblat Tq....
  7. usri

    Petua Tahan Lama

    PETUA TAHAN LAMA KELAPA PARUT Untuk lebih tahan lama selama 2 tahun. Belah kelapa dan ambik sebelah sahaja. Gunakan sebelah pada 31 December 2010. Dan sebelah lagi pada 1 January 2011. Wah...tahan sampai 2 tahun kan? NASI/LAUK Biar tahan lebih lama, Jangan gunakan jari pasal jari korang ada...
  8. usri

    The Red Warrior Akan Pastikan 4 Piala Milik Mereka

    Pada musim 2011 ini team Kelantan (The Red Warrior) telah mendapat 1 piala iaitu Sumbangsih pada awal tahun ini lagi. Hanya tinggal 3 lagi piala untuk mereka miliki sepertimana target Tan Sri Anuar Musa iaitu dalam saingan Piala FA, Liga Super dan Piala Malaysia. TRW telah bekerja keras sejak...
  9. usri

    iPhone 5 - Next Generation iPhone

    Ada ura2 iphone 5 akan keluar pada 2011. Betul ke? Ada sesiapa yg dapat sahkan maklumat ni.
  10. usri

    Hosting Godaddy Dan Namecheap. Ok ke tak ok?

    Sy dalam perancangan nak menghostingkan website. So, nak tanya kpd sesiapa yg tahu mana lagi ok. Hosting Godaddy ke Namecheap? Dari segi kelajuan server plak mcm mana ye?? Harga sy xkisah sgt asalkan service memuaskan.
  11. usri

    Cara Nak Ramaikan Follower Kat Twitter

    Salah satu cara nak ramaikan follower kat twitter ialah follow byk2 kawan2 anda kat twitter. Tapi pihak twitter telah limitkan twitterer utk follow rakan2 tidak melebihi 2 ribu org melainkan jika orang dah follow kita pada sekitar 2 ribu org. Nak ramaikan org follow kita, so followlah sy...
  12. usri

    Kelantan 2 - 1 N. Sembilan Piala Malaysia!!

    Setelah berhempas pulas bermain dalam perlawanan Piala Malaysia akhirnya pasukan Kelantan berjaya menundukkan N. Sembilan dengan kemenangan bergaya 2 - 1 di Stadium Bukit Jalil. Kemenangan ini amat bermakna buat pemain dan penyokong pasukan Kelantan setelah sekian lama menunggu untuk...
  13. usri

    Kreatif Video. Kreatif + Lawak...

    video ini adalah rekaan sendiri oleh MysteryGuitarMan. kreatif jgk org ini. saksikan di sini... http://www.7veo.com/creative_man1.htm
  14. usri

    Game Sambung Ayat...

    Aku tau game ni dah ramai orang main kat internet, kat sini aku belum jumpa lagi, aku taktau la buleh laku ke dak topik aku ni, tetiba rasa nak buat lak kat sini.. Kat nogold aku dah wat lama dh. Game ni ialah game sambung ayat sebanyak 3 perkataan sahaja ingat 3 PErkataAN sahaja....Ok...aku...
  15. usri

    Tembok Pemisah Terpanjang Di Dunia

    Mesin perang pengganas Zionist mengganas lagi dengan mengacau bilaukan kampung-kampung menembusi tembok. Oleh sebab itu dia meminda rancangan untuk rampasan dan keyahudian di puncak perubahan kepentingan Zionist dlm proses apa yang tinggal di West Bank hingga cantons terpisah berasaskan dengan...
  16. usri

    Top 10 Brand In The World

    1. 2. 3. 4. 5. China Mobile 6. Marlboro 7. Walmart 8. Citibank 9. IBM 10. Toyoto Sumber:http://sekutawar.blogspot.com
  17. usri

    Wow !! One Wheel Bike !

    Source:Sekut Tawar™ - Gedung Ilmu Anda
  18. usri

    Ada Sesiapa Nak Jual Paypal?

    Ada tak sesiapa nk jual paypal..? Kalau ada yg nak jual paypal sudi2 kan lah contact me on ym: im_usri tq.
  19. usri

    Web Iklan Free/Berbayar

    Utk bgnkan web iklan software/script ape yg kita mesti pakai? Dan macam mana nak install dia kat hosting kita> Ada sesiapa yg tahu tak?? Boleh explain skit...:confused:
  20. usri

    Dengar Radio Secara Online...

    Dengar radio secara live melalui internet... Untuk mendengar anda perlu... Log on to website http://steprofit.com/blog dan seterusnya klik pada link Live Radio... Pilih stesen radio kegemaran anda... Selamat mendengar...
Top