Search results

  1. S

    Semoga En. Azhar Diberkati

    Assalamualaikum.. Saya dah join pesonaanggerik dan memang banyak ilmu boleh dapat kat situ..Thanks 4 inisiatif..kenapa la saya tak buat cam tu...banyak pahala saya dapat dalam menyebarkan ilmu ni... Tahniah Tahniah Tahniah Kim salam kat kak rosmah hi hi hi
  2. S

    Panas!!! Panas!!! Jutawan Tsunamiwang Ditangkap....Sila Baca

    Assalamualaikum... Saya faham maksud hairi kerana kalau kita betul-betul SEDAR dan baca paper (esp ruangan iklan kerja) isu perkauman dah wujud tetapi secara halus... a lot of jobs that being advertised ada this phrase : candiddate must be fluent in english, bahasa malaysia and mandari... atau...
  3. S

    Panas!!! Panas!!! Jutawan Tsunamiwang Ditangkap....Sila Baca

    Assalamualaikum... Terima ksih buat shuth n suffian..n every bodies Insya'Allah saya akan mengubah aproach saya... lebih banyak tentang produk info... memang sistem ni di adaptasi dari sistem indonesia yang mana sistem ini di beli oleh saya dan modify sedikit untuk kesesuaian...
  4. S

    Panas!!! Panas!!! Jutawan Tsunamiwang Ditangkap....Sila Baca

    saya rasa saya tak salah masuk forum dan tajuk..kita masih lagi dalam pengiklanan dan pemasaran... seperti awak gunakan nama irfan khairi to up kan blog awak dalam search engine..saya juga gunakan kaedah pemasaran yang sama sebab skang tsunami wang popular...jadi apa yang terkenanya..kan tu...
  5. S

    Panas!!! Panas!!! Jutawan Tsunamiwang Ditangkap....Sila Baca

    Apa maksud awak? produk berguna ? apa produk saya tak berguna ke ? awak dah cuba ke? harga berpatutatn ? awak lihat dari mata kocek sendiri ke awak dah buat business requirement analysis Anda bercerita tentang hak pengguna tum tam tum tam...awak boleh beli tapi awak tak boleh jual balik...
  6. S

    Panas!!! Panas!!! Jutawan Tsunamiwang Ditangkap....Sila Baca

    Assalamualaikum... Ayuh sahabat..bangkitkan keazaman anda...be positif...ayat belum tentu berjaya tu dah nak jadi common word of excuse for malay...buangkan ia...
  7. S

    Panas!!! Panas!!! Jutawan Tsunamiwang Ditangkap....Sila Baca

    Saudara, Thanks for comments (may be approach saya silap) and saya percaya niat saudara baik to avoid scam internet, but my intention truly to make orang ramai (yang berminat) buat bisnes affiliate... Sebelum tu saudara dah go through the system, the faq, produk (www.networkjutawan/demo)...
  8. S

    Minta tolong!!!

    alamak shuth sistem ni dah di buat hanya ahli berbayar jer dapt kemudahan...lagipun 130 jer itupun dapat kat admin 30.. jer yang lain bagi kat affiliatee... perisian kat quality.com pun 129 usd kalau tak salah saya... niat saya membantu sesama org islam...insyaAllah... jom aa join shuth...
  9. S

    Affiliate Tracking Software

    Yang saya guna ni...kalau org dah masukkan duit...dia akan konfirmkan dengan email.. dari members area, org yang masukkan duit tu akan sahkan denga menghantar emai...semuanya dengan satu klik sahaja sebab template dah ada... lagipun pakai maybank2u..pihak maybank pun akan hantar email...
  10. S

    Panas!!! Panas!!! Jutawan Tsunamiwang Ditangkap....Sila Baca

    Maaf..Bukan Tuannya Tetapi IDEA HEBATNYA...Saya Dah Tau Macammana... Assalamualaikum... Saya yakin semua yang ingin buat bisnes online dah baca buku tsunamiwang...tapi setakat itu sahaja kah... Bagaimana jika anda pula yang membuat bisnes affiliate sendiri...
  11. S

    Minta tolong!!!

    Assalamualaikum.. Matlamat NetworkJutawan ialah membantu Rakyat Malaysia khususnya Buat Usahawan Islam mempunyai bisnes affiliate dia sendiri... demo produk di www.networkjutawan/demo/ Network Jutawan akan menjual Script seperti di www.networkjutawan/demo/ kepada sesiapa yang berminat...
  12. S

    Minta tolong!!!

    Assalamualaikum.. Ni Nak Mintak Tolong Test... sebab network dalam ni gilo...nak bukak demo.networkjutawan.com pun tak boleh.. mintak tolong aaaa shuth ni la software nyer.... wassalam sabrina sasha http://www.networkjutawan.com/index.php?id=jutawansiber
  13. S

    Software For Afiliate, Network Marketing, Autosurf, HYIP

    Saya baru jer nak develope...ide tu dah ada...contoh: 1.setipa yang register akan dapat replicate website (automatik) 2. member boleh tengok downline 3. member kena sahkan new member sebelum new member boleh full use of replicated website kalau tak dia boleh guna limited features jer.. 3...
  14. S

    Software For Afiliate, Network Marketing, Autosurf, HYIP

    Assalmualaikum...Sapa Boleh Bantu Untuk Dapatkan Software2 Ni...Kiranya cam saya nak buat program afiliate saya sendiri la...
Top