Search results

  1. K

    Agent Sim Frenz Mobile Diperlukan!

    Or...facility telco mana yang dia guna? Macam berminat lah pulok
  2. K

    Dalam Negara Sehingga jam 9 pagi, Selva Kumar belum kelihatan

    Macam artis pulak dia ni...media coverage..fuuuhh hardcore
  3. K

    Dalam Negara Rakaman bergaduh dalam masjid jadi viral, abang beri penjelasan

    Yang orang tua tuh pon satu....kalau betul lah apa yg abg dia cerita..haish..macam-macam hal orang kita sekarang ni
  4. K

    Dalam Negara Rakaman bergaduh dalam masjid jadi viral, abang beri penjelasan

    Yang orang tua tuh pon satu....kalau betul lah apa yg abg dia cerita..haish..macam-macam hal orang kita sekarang ni
  5. K

    Ajaib Yusof selamba tangkap ular sambil betulkan rambutnya

    Setuju....kalau jumpa orang pon..dia yang akan lari dulu...kalau kes yang kena patuk...punca yang selalu dengar sbb terpijak ekor...kalau terserempak dengan kita pon..selalunya dia yang akan undur dulu kalau tak diprovoke..
  6. K

    Ajaib Yusof selamba tangkap ular sambil betulkan rambutnya

    Yes tn...dengan gedabak and garang dia...selalu kalu masuk hutan...doa bebanyak jangan jumpa tedung selar ni...jumpa hantu takpa lagi...jangan tedung selar +Aghh++Aghh+
  7. K

    Rakyat Malaysia Perlu Berjaya Dlm Bisnes & Tukar Mentaliti Kita

    Belajar sendiri boleh....tapi laaaammmbat dan banyak dugaan kena tempuh...hati pon kena kental
  8. K

    Duit Halal + Duit Haram = ?

    Terima kasih...pengkongsian yang menarik dan bermanfaat
  9. K

    RM40 000 sebelum 6/6/2008

    Dah 2017...Thread ni masih lagi kat atas.....boleh baca satu2 ni
  10. K

    Lucu How to Make Your Wife Happy

    Gahahahahahaha...dua je list nak bagi laki happy...nice one
  11. K

    Ajaib Yusof selamba tangkap ular sambil betulkan rambutnya

    Fuyooooo....kawe jumpa ular pucuk and ular lidi pon...habis satu kampung dengar jerit...inikan tedung selar...TEDUNG SELAR weiiii
  12. K

    Ajaib Yusof selamba tangkap ular sambil betulkan rambutnya

    Fuyooooo....kawe jumpa ular pucuk and ular lidi pon...habis satu kampung dengar jerit...inikan tedung selar...TEDUNG SELAR weiiii
  13. K

    Dalam Negara Running Man sah tamat Februari 2017

    Aiiikk...bukan tak jadi ke? Sambung balik. Habislah kalau tamat...Xda dah hiburan di opis pada hari senin
  14. K

    Dalam Negara Kek hari jadi Neelofa berharga RM20,000

    Fuuhhh..kek saja sampai 20k...Untunglah rezeki murah
  15. K

    Agent Sim Frenz Mobile Diperlukan!

    Sim Frenz Mobile ni dia piggyback line mana?
  16. K

    Kartun Lagu tema kartun thundercats

    Rasa macho gila bila beli n pakai baju lambang thundercat.. Sekarang letak dekat lambang kereta pulak...kereta proton...huhuhu
  17. K

    (Newcomers IM) Bagaimana cara mengelakkan diri daripada tertipu di Internet (SCAM)

    Prinsip sy...kalau timbul persoalan dalam diri sendiri seperti "Betul ke semua ni??", petanda awal lah tu.. Macam omputih cakap.."Too good to be true"
  18. K

    Luar Negara Suami penggal isteri curang sebelum jinjing kepalanya ke balai polis

    Mencari gambar uncensored...+Peace++Peace+
  19. K

    salam perkenalan

    Salam perkenalan juga..saya pun newbie juga...saja lepak sini nak tambah info
  20. K

    Dalam Negara Lelaki tembak jandanya sebelum bunuh diri di Menara Centara

    Perghhh...jumpa gambar x censored sini..gila hardcore...macam koboi daaa
Top