Search results

  1. zamrie

    Jogging Untuk Kuruskan Badan

    Dah ada kategori kesihatan rupanya WC ni.. bagus betul. Cara aku dapatkan motivasi untuk berjogging.. 1) Ajak member.. masalah utama. Member tak mau berjogging. Tak minat la..apa la. Solution dia.. pergi tempat orang berjoging.. cari kawan kat sana. Awek-awek pun ramai. Lagi la semangat...
  2. zamrie

    rasanya SIFU IM,WARGA WC,mesti ada masalah ni kan ?

    Split test bro.. naikkan slow slow.. Statistik sekarang.. 1000 trafik sebulan = 10 sale. Maksudnya cuma 1% yang convert. Memang consider rendah. Kalau tak naikkan peratus jualan.. Nak 500 sale, kena dapatkan trafik 50,000 sebulan. Pengalaman peribadi, lepas split test.. tweak itu ini...
  3. zamrie

    ALHAMDULILLAH SYUKUR,3000 dolar pada bulan pertama sebagai affiliate marketer !!!

    Tahniah bro.. Ada masa.. cuba test platform youtube. Aktif jugak promote 1 produk berkaitan 6 pack ni, sale pun sedap jugak.
  4. zamrie

    Pendapatan Yang Anda Sudah Jana Dalam Clickbank

    CB.. susah sebenarnya. Kita nak jual informasi berbentuk digital saja. Harga pulak bukan murah. Tapi still orang akan beli, sebab diorang rasa informasi tu penting untuk diorang. Siapa diorang tu? Kenapa penting? Identify 2 benda tu.. CB jadi mudah, seronok serta lumayan. Identify 2 benda tu...
  5. zamrie

    Fiverr.... Akhirnya......

    Sekadar motivasi untuk kawan-kawan.. sikit sikit lama-lama jadi bukit.
  6. zamrie

    [MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

    Tadi aku cek akaun kempen 3 bulan lepas.. dalam ratus ratus tu.. 3 ekoq mati. Selamat tinggal..
  7. zamrie

    Saya nak bagi duit Raya RM1,000. Siapa nak?

    Tahniah bro.. moga bro terus usaha cari penjual dan pembeli.. ada potensi jadi lubuk baru.
  8. zamrie

    Enam Tahun Try Clickbank tapi tak pernah dapat sales!

    Kepada TT.. ada masa, add saya di facebook. Nanti boleh borak-borak.. manatau boleh membantu. https://www.facebook.com/Zamrieishere
  9. zamrie

    Program mana yg betul2 dpt jana income?

    mungkin micro job sesuai untuk puan Tria. Cuba cari maklumat yang lebih detail berkaitan tempat tempat yang boleh sis buat kerja dengan bayaran. Antara tempat yang popular..macam microworkers dan mturk. Puan hanya perlu sign up dan pilih kerja apa yang available untuk Puan. Cumanya.. kebanyakkan...
  10. zamrie

    [CLICKBANK] Alhamdulillah..Hasil TRY&ERROR Newbie akhirnya Berhasil!

    aku ada tengok 2 3 video yang bro post tu.. ternganga mulut aih! Boleh cerita proses buat video tu ka bro? Guna software apa.. dan yang penting.. berapa lama (purata) untuk siapkan satu video. So far yang aku faham.. 1) Buat background dulu. Guna saiz yang betul (tah berapa saiznya). 2) dah...
  11. zamrie

    Yeah! Berjaya membuat sales dengan Amazon!

    ada benda best pasai pinterest ka bro.. mai la share :D manatau boleh tweak + tune jadi benda power. Boleh tembak banyak tempat.. takkan Amazon saja kot.. :D
  12. zamrie

    Fiverr.... Akhirnya......

    cerita fiverr ni.. macam-macam. Tapi aku share sikit mana yang sempat. Nak share tentang masalah-masalah yang selalui di hadapi oleh penjual di fiverr. 1) Buat gig, order takdak langsung. Zero sale. Dalam situasi macamni ada banyak faktor. Kemungkinan : - Gig takdak permintaan. Syok sendiri...
  13. zamrie

    [MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

    lama tak jengok sini..rajin pingu update. Bulan 6 ni mai jengok lagik :D Yang follow thread ni.. kalau takda apa benda nak buat.. join la market dekat youtube. Masyukk. Makin banyak saingan makin syok.
  14. zamrie

    Bantu saya untuk berkahwin..! Pohon nasihat kawan-kawan

    tambah sikit... rajin rajin puasa sunat.. :)
  15. zamrie

    [MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

    dah macam jejak kasih... keh keh.. :D
  16. zamrie

    Buat duit dengan tinyurl.com

    count me in bro.. minat nak tau benda-benda misteri ni
  17. zamrie

    >>> VIDEO MARKETING V_V Dijamin 1000 Views Youtube Video Dalam Masa 24-48 Jam <<<

    eloknya explore dan dapatkan 2 3 method.. lepas tu guna sendiri sendiri saja :) benda macam ni tak sesuai nak dikongsi.
  18. zamrie

    [MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

    kalau zero langsung.. sakit la sikit nak outsource. Eloknya bagi ada 2 3 income stream dulu. Lepas tu guna la duit tu untuk outsource. Tak payah kacau duit lain dah. Yang penting kapasiti hangpa jadi besaq. CB ni aku tengok persaingan mmg ramai.. tapi kebanyakkan pesaing kita tu newbie saja...
  19. zamrie

    [MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

    dah 1 hb.. berapa sale dah :D aku dah create akaun CB baru.. mau test teknik baru blajar. Kalau sesuai dikongsi..aku share kat group nanti.
  20. zamrie

    [MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

    Go Pingu.. Go! Go.. pingu Go! (gaya pom pom girl)
Top