Search results

  1. iskandar

    Jual Website Pelancongan Melayu - Income Adsense RM 400-600 P/Mth

    Website pelancongan Bahasa Melayu yg buat duit dari Adsense RM400-600 sebulan utk dijual. NGAPA OFFER NI TEMPTING? ======================= Kalau beli website saya, anda dpt shortcut. Boleh dpt duit bulan2 dengan Adsense. Nak bagi website naik makan masa punya la lama. 6 bulan belum tentu...
  2. iskandar

    Researcher diperlukan

    Saya perlukan researcher utk :- 1. Cari acara pelancongan negeri2 seluruh Malaysia. 2. Masukkan maklumat dan gambar (yg diambil dari bahan promosi acara itu) ke laman web saya. BAYARAN 1. RM 7 utk setiap posting Kalau berminat boleh contact terus iskandarsuhaimi@gmail.com
  3. iskandar

    Mencari Penulis Berbakat. RM 15 per artikel

    Saya mencari 2 penulis yg boleh tepati deadline dan menulis, bukan copy+paste utk laman web saya. Apa Yg Anda Perlu Buat 1. Tulis artikel berbentuk artikel berinformatif ttg tarikan pelancongan. Contoh seperti ini : http://www.jomjalan.com.my/listings/muzium-perang-penang/ Perlu...
  4. iskandar

    Review Website Saya - RM20 per post

    Okay. Saya perlukan beberapa review utk laman web saya. Saya bayar RM 20 utk satu review. Website perlu dah hidup 2 tahun ke atas. Tak kisah domain sendiri atau blogspot. Tapi mesti aktif. Berminat? Tempat terhad. Sila PM saya dan beri link website dan agak2 tarikh bila boleh siap.
  5. iskandar

    Nak Beli - Laman Web Blogspot/Wordpress Yang Dah Tak Pakai

    Salam. Sesiapa yg ada laman web bahasa Melayu di blogspot/wordpress.com dan apa2 laman blogging percuma yg dah tak update dan terbiar, boleh jual pada saya. Lagi lama terbiar lagi saya mau. RM20 satu blog. Daripada terbiar, bagi sini, dan dptkan duit free. Sila PM terus pada saya ok? p/s Yg...
  6. iskandar

    Penulis Artikel Bahasa Melayu diperlukan RM 15 satu artikel

    Saya perlukan seorang penulis artikel pelancongan berbahasa Melayu utk JomJalan.com.my Kerja 1. Tulis maklumat tempat pelancongan lengkap dengan harga tiket, waktu operasi, gambar seperti ini 2. Research anda buat sendiri melalui laman web rasmi tempat itu, wikipedia, tripadvisor etc...
  7. iskandar

    Voucher KFC sebagai balasan mewar-warkan laman web JomJalan

    Saya mewakili JomJalan sedia memberikan anda satu voucher KFC Snack Plate untuk imbalan anda mewar-warkan mengenai laman web JomJalan di laman anda. Tidak kisahlah samada laman anda laman blogspot atau PRnya rendah, perkenalkan sahaja JomJalan kepada pembaca laman/blog anda dan kami akan...
  8. iskandar

    Sapa terer PHP ? Boleh tolong adjust kan kod ni tak ?

    Salam, Saya ada code php yg tak compatible dgn version php lama. Ada sapa boleh adjust kod kat bawah supaya boleh guna tak? Error dia kata problem kat line no 3 tu <?php global $attachmentsName; $attachments = new Attachments( $attachmentsName ?: 'customposttypes_attachments');?>...
  9. iskandar

    Melayu ***** ?

    Betul ke orang Melayu tak bijak ? Baca kisah benar kejayaan orang Melayu dlm peristiwa Serangan Subuh Malaysia ke atas kota London pada tahun 1981.
  10. iskandar

    Saya Nak Bagi 1 Squidoo Lens. Sapa Nak ?

    Salam, Offer ni saya tawarkan pada semua yg punyai laman web/blog berbahasa Melayu. Offer saya - Saya buatkan 1 laman squidoo ke laman anda. Dan anda beri 1 link dari blog anda ke laman web pelancongan saya. Yg berminat boleh emailkan butir2 laman web ke iskandarsuhaimiXgmail.com (ganti...
  11. iskandar

    Cari Penulis Artikel Bahasa Inggeris ? Squidoo, EzineArticles, GoArticles & Hubpages

    servis ditutup sementara utk siapkan tugasan sedia ada Anda mahu artikel berbahasa Inggeris utk backlink anda? Anda mahu artikel yg boleh lulus dgn mudah bila dihantar ke Hubpages atau EzineArticles? Anda mahu artikel yg grammar-nya betul dan bunyi-nya seperti ditulis oleh mat saleh? Kalau...
  12. iskandar

    Website reviewer diperlukan

    Saya ada sebuah laman web pelancongan baru yg perlukan komen dan promosi dari blogger2 malaysian Sesiapa yg ada blog dan sudi mer review laman saya di blognya - tak kisah la bahasa melayu atau inggeris, boleh pm Saya bayar rm 15 sebagai imbalan atas promosi atau review tuan. Tqvm
  13. iskandar

    WTB: Website & Software Review

    Saya ada sebuah website http://www.my-inspirational-quotes.com Saya akan bayar RM10 utk anda test software saya (version 1) yg boleh di download kat site tu DAN buat review di website anda mengenainya. PM kalau berminat. Terhad utk 15 org saje. Bukan apa, nak test software tu okay ke tidak...
  14. iskandar

    Aik! payment utk bulan February dah keluar hari nih?

    Biasanya, kena tunggu sebulan baru keluar. Dan payment February patut dpt 30 haribulan ni. Tapi aikk .. hari ni baru 9 Mac, Google email kata payment dah release. Pi check wei.
  15. iskandar

    Boleh tolong DIGG ?

    Salam kengkawan, Boleh mintak tolongkan digg-kan artikel ni fasal penanam kentang tua yg menang marathon sejauh 500km (hampir sama jarak Johor ke Kedah)? Ni site lama saya. Kalau rasa artikel tu bagus, mintak tolong bagikan digg satu. Timaseh! Link dia: http://digg.com/d31EmtQ
  16. iskandar

    Bekas Mufti Perlis kena cekup polis

    Malam tadi Dr. Asri - bekas mufti Perlis kena tangkap dgn 40 polis. Sebab ? Bagi ceramah kat sebuah rumah kat Ukay Perdana, Selangor. Org yg jaga hal ehwal agama kat Selangor, Dr. Hassan Ali kata org yg nak bagi ceramah kat Selangor kena ada tauliah dari JAIS. Dr. Asri takde tauliah...
  17. iskandar

    Berita buruk buat pemilik kereta lama

    Utk yg pakai kereta lama, Polisi Automotif Nasional terbaru (lepas Bajet Najib) ada 2 berita buruk utk anda (dan aku gak) :- 1. Import spare part second hand akan di hentikan Jun 2011. 2.Kereta 15 tahun ke atas perlu pengesahan "fit for the road" sblm boleh di bawak di jalanraya. Selepas...
  18. iskandar

    Lonjakkan Pendapatan Adsense Anda hingga 3 Kali Ganda Sekarang! ( Free Preview )

    TAWARAN TELAH DITUTUP Memperkenalkan Buat Pertama Kalinya: Kick Ass Adsense Placement Guide. Contoh penggunaan Adsense yg hebat2 dari seluruh dunia. Dikumpulkan dalam satu buku. Tahukah anda, selain traffik, ada 2 perkara yang membezakan website2 guru adsense dan orang baru? Bezanya...
  19. iskandar

    Cabutan Bertuah Gile! Hadiah Premium Wordpress Theme - 5 hari aje yop!

    SORRY! TAWARAN DAH DITUTUP Mahu Theme FREE ? In cabutan bertuah. So, sapa nasib baik aku bagi free theme dari http://premiumthemes.net/wordpress-themes-store Macammana Nak Masuk Cabutan Ni ? Ambik mana2 post hang yg sedia ada. Hang edit sikit post tu dan link kan ke mana2 topik kat dalam...
  20. iskandar

    [GRAPHIC] Pereka wallpaper diperlukan

    MAAF, TAWARAN TELAH DITUTUP Mencari 1 pereka wallpaper utk 20 wallpaper motivasi. Bayaran RM15 utk setiap 1 wallpaper design (negotiable) Setiap design perlu ada versi standard dan widescreen Ciri2 wallpaper: Simple Typography cantik. Contoh wallpaper: Yg berminat, sila beri contoh...
Top