Search results

  1. amim

    Warna Perniagaan Yang Terbaik

    Warna Perniagaan Warna perniagaan adalah amat penting dalam memenuhi corak perniagaan, kesinambungan dan pencetus idea. Tahukah anda warna sebenarnya boleh memberi kesan yang mendalam kepada pengunjung? Sekiranya anda ditanya apakah jenama perniagaan popular yang berwarna merah? Apakah...
  2. amim

    Bina Batu Bata Ilmu – Rahsia Kejayaan

    Rahsia Kejayaan Kisah Benar. “Saya pernah gagal dalam perniagaan internet , tetapi saya tidak pernah menyesal walaupun saya sudah kehabisan hampir RM10k kerana ilmu yang saya pelajari suatu masa dahulu boleh saya praktikkan pada hari ini” kata seorang lelaki yang namanya dirahsiakan...
  3. amim

    Pedulikan Apa Orang Kata , Kita Buktikan Kejayaan

    Pedulikan Apa Orang Kata Jika kita menurut sahaja orang yang perli kita tentang usaha yang dilakukan pastinya tidak akan habis. Orang yang sudah berjaya berkata “jika ikut sahaja kata orang, ini salah, apa yang kau buat ini tidak betul, maka sampai bila pun kita tidak berjaya”. Kita Pedulikan...
  4. amim

    Orang Berjaya Keluar Daripada Kegagalan – Rahsia Kejayaan

    Rahsia Kejayaan Apakah erti kejayaan kepada anda? Selalu melihat kejayaan orang lain memang tidak akan pernah habis. Namun kejayaan orang lain yang sering kita lihat seringkali menyebabkan diri kita berfikir tentang kejayaan diri sendiri dan berfikir apakah rahsia kejayaan orang lain...
  5. amim

    [TERHAD] Ebook PLR Bahasa Melayu FRESH hanya RM3 untuk 20 orang sahaja !

    Salam Warga WC.. Saya membuka tawaran untuk 20 orang sahaja. dan saya akan TUTUP TAWARAN ni setelah 20 kuota tamat. Ok. Saya telah menyiapkan dua buah ebook yang fresh lagi dan saya akan berikan anda lesen PLR untuk kedua-dua ebook ini. Anda BOLEH BUAT APA SAHAJA yang anda mahu dengan ebook...
  6. amim

    [TERHAD] Panduan Membuat Aplikasi Update Status Via di Facebook...

    TERHAD ~! Salam Warga WC semua... Adakah anda pernah menggunakan aplikasi Update Status di Facebook ? Jika anda tidak tahu, biar saya terangkan secara ringkas. Adakah anda pernah tengok rakan2 FB anda update menggunakan via Blackberry, mobile web, iPhone dan macam2 lagi. Tapi adakah anda...
  7. amim

    Anda pernah gunakan aplikasi Update Status Via di facebook ?

    Salam Semua :) Kat sini saya nak tanya adakah anda sendiri pernah gunakan aplikasi Update Status kat Facebook ? Lihat gambar ini untuk lebih faham : Ataupun anda sendiri boleh cuba kat sini, http://apps.facebook.com/nokia_lama/ http://apps.facebook.com/laptopayah/ Saya harap anda faham apa...
  8. amim

    [Bonus Usahawan Blog] Sape Dah Beli Usahawan Blog, Mesti Tak Senang Duduk Tengok Ni !

    Saya yakin semua dah tau tentang produk baru Usahawan Blog dari Saudara Amirul Hafiz. Jadi, x perlu lah saya terangkan lagi apa itu Usahawan Blog. Tujuan saya di sini adalah untuk memberikan anda tawaran bonus DA BOMB jika anda beli Usahawan blog melalui link saya. OK. Bonus apa yang saya...
  9. amim

    Siapa tau nak transfer database ?

    Salam semua . saya ada masalah nak transfer database ni .. sebelum ni dah 2 website saye transfer oke je . xde masalah . gune phpmyadmin. tibe2 satu website ni xboleh pulak .. sebabnye file besar . so xboleh guna phpmyadmin kan ? saya guna bigdump . dah buat ikut step by step . sampai...
  10. amim

    AMMAR ZAHAR Nak Ajar Teknik Super Affiliate[PERCUMA]. Rugi beli KURSUS AFFILIATE !!

    Tarik nafas dulu .... Baca apa yang cuba saya nak sampaikan.. Anda nak beli Kursus Affiliate dari Rahman Basri ?? RUGI !! YES !! Memang rugi kalau anda tidak meneruskan pembacaan anda ! Pertama sekali saya sarankan supaya anda TIDAK Membeli Pakej Video Kursus Affiliate Rahman Basri tu sebelum...
  11. amim

    [WTB] Ebook Buat Coklat

    Salam, saya berminat nak beli panduan buat coklat di [buatcoklat dot com] .. Ada x sesiapa kat sini yang jadi affiliater untuk produk nie ? Tapi saye pun x pasti ebook ni ade affiliate ke xde. Cuma bertanya mana tau ade ke kan .. thanks :)
  12. amim

    [RM329 PERCUMA sehingga 27.9.2010] Bonus 'Panduan Buat Duit dgn Mudah'

    Salam Warga WC. Hari ni saya ingin menawarkan bonus yang bernilai RM329 bagi 'PANDUAN BUAT DUIT DENGAN MUDAH.MY' Tawaran ini SAH sehingga 27 September 2010 sahaja !! Apakah bonus2 yang saya sediakan? Jom tengok!! Untuk membaca lebih lanjut tentang bonus ini, sila layari ...
  13. amim

    Nak beli keropok lekor Original dari Terengganu....

    Salam.... Adoi... Nak dekat2 puasa ni tringin lak nak makan kopok lekor... =P~ Ada x sesiapa kat sini jual keropok lekor atau tahu lamanweb jual keropok lekor yang murah2? yang penting ori la dari terengganu / kelantan. kalau yg x ori, kedai depan umah ni pon ade jual... huhu.. kalau...
  14. amim

    [HOT] Budak untuk di JUAL. ??...RM15 sahaja!

    available : Maaf ! Tawaran tamat
  15. amim

    PRODUK PLR terhad... Buka Sekarang!

    Salam warga WC, Saya baru sahaja menyiapkan pakej Produk PLR.. Di dalam pakej ini, terdapat 17 buah ebook PLR antaranya : & banyak lagi.... Kesemuanya saya pakejkan dalam satu harga yang memang tak masuk akal. Tidak lupa juga, saya menyediakan BONUS yang sgt menarik.. Antaranya anda akan...
  16. amim

    Mencari Rebet untuk rahsia Flippa.

    Salam. Saya nak rembat satu ebook Rahsia Flippa. Sebelum tu nk tau jugak sapa2 ada tawaran rebet atau bonus yang menarik.. :) tq
  17. amim

    Buatkan akaun adsense.. RM ?

    Salam.. Saya nak cari sape2 yg boleh buatkan akaun adsense utk saye.. :) soalnye akaun ku telah di 'teeett' sblm nie... sebab ape tah.. :confused: so, nak buat yg baru ni, malas la pulak. rase nk suruh org buatkan.. Ade sape2 x yng nk bagi best price utk buatkan ni ? :)
  18. amim

    Sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah mak saya.

    Salam.. Hrp dpt sdkhkn Al-fatihah utk mak sye yg bru shja menghembuskn nafas trakhernye pkl 5.30 a.m 7hb februari d h0sptl sg.bul0h .. Pd asalnya hanya skt perut je. Tp mgkn Allah lbh sygkan die. Doakn sm0ge dia ditempatkn dgn 0rg2 yg beriman. Aminn...
  19. amim

    Tolong Doakan Mak Saya Selamat..

    Salam warga WC. Kat sini, saya ade satu berita sedih utk diri saya sendiri.. Smlm bwk my mom gi masok wad. mule2 dokto xdpt detect saket pe. pastu area mlm td dokto da dpt kesan my mom saket ape. Dokto kate die ade ketumbuhan kecik kat hati, pastu saluran darah utama die pecah, and...
  20. amim

    [TERHAD] Promosi 200 Template Minisite Gergasi untuk warga WC !

    Salam warga wc, Assalamualaikum & salam sejahtera.. Di sini, saya ingin Memperkenalkan Pakej Minisite Gergasi! Apakah minisite gergasi ini? Minisite gergasi ialah koleksi 200 lebih minisite dari pelbagai warna dan jenis yang telah dibina oleh grafik designer profesional bagi memudahkan...
Top