Search results

  1. A

    Artikel plagiarisms, dn lain2 isu berkaitan..

    Maksud plagiarisms.. http://gervaseprograms.georgetown.edu/hc/plagiarism.html jauhi diri anda daripada perbuatan plagiarisms.. bawah ni..ni khusus untuk yg baru berjinak dlm bidang blogging. *jangan ambil walau sebaris ayat blogger lain. (copy+paste)* anda boleh kene saman...
  2. A

    cammana nk naikkan traffic ranking website/blog?

    leh share idea tk cammana korang tarik traffic gi website ataupun blog .? tak kisahla traffic tu berkualiti ataupun tidak. asalkan tk langgar google tos mahupun mana2 program....lagi bagus kalau ada strategi untuk dapatkan unique visitor.. ;) btw, aku nk kongsi 5 cara utama aku dulu: 1)...
  3. A

    Software terbaik untuk submit link ke directory..??

    aku rasa semua org sini tahu yg submit website ke directory adalah cara yg bagus untuk dapatkan traffic, seo, serta page rank..ni aku nk mintak pendapat korang.. software apa yg bagus unutk buat bende tu,. seo elite? lazy seo, etc.. recommend please.. ;)
  4. A

    software untuk edit pdf..sesiapa leh share software yg percuma+ bagus..?

    aku dh search google + bende2 lain..tp keluar iklan jer da.. so sesapaer yg biasa buat e-book sini mintak tolong bagitau software yang boleh edit file pdf yang sedia ada.. (untuk tujuan viral marketing) thank you. :) -fuad-
  5. A

    tapis iklan adsense murahan (MFA)

    aku nk senarai..ada sesapa tahu..? leh kongsi sini. Aku dh perhatikan website yg tawarkan service tapis website MFA ni tak berapa reliable.
Top