Search results

  1. scofield

    Jualan di FB Kurang Memuaskan? Ingin Tingkatkan Jualan, Jom Tengok!

    Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera Warga WC yang di hormati.. Saya pasti anda yang menjenguk kesini adalah pemilik-pemilik perniagaan di Facebook yang sudah pastinya ingin meningkatkan jualan serta memaksimumkan kadar keuntungan anda. Namun, persaingan serta kepakaran merupakan antara...
  2. scofield

    UREGNT : Web Designer Diperlukan

    Salam Warga WC.. Sy mencari web designer yg boleh buat website utk syarikt korporat.. boleh pm sy beserta portfolio dan harga. Web yg dikehendaki adalah profesional look dan boleh diupdate oleh user nanti.. Thanks.. :D
  3. scofield

    Mencari Sesiapa Yang Boleh FIX error Website PHP

    Salam Warga WC.. Hari ni bukak web sy tetiba keluar error mcm kt bawah ni : Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'bsiuser'@'libra.securen.net' (using password: YES) in C:\Domains\suterainn.com\httpdocs\home\includes\db.conn.php on line 7 I cannot...
  4. scofield

    [Facebook Page] Kenapa perlu login dahulu untuk lihat page?

    Salam geng WC.. Saya nk tanya sikit.. saya ada create satu fan pages di facebook dan dh dipublish dan dah set username utk fan pages tsb. Apabila saya logout dari facebook, saya taip url pages tersebut dan ia tidak pergi kpd pages sebaliknya ia pergi ke home facebook, iaitu saya perlu...
  5. scofield

    [URGENT] : Mencari Penulis Sales Letter Pembunuh! :)

    Salam Sejahtera Geng WC.. Selamat Tahun Baru 2012.. Blm terlambat lagi.. :) Saya ingin melancarkan produk digital saya dan mencari-cari penulis sales letter yang mempu memberikan jualan kepada produk saya.. Saya tahu ramai penulis sales letter di Thread Pengiklanan, tp msh xmampu nk...
  6. scofield

    [FaceBook Ads Kupon $50] Dapatkan FB Ads Kupon Bernilai $50 Dgn Harga Murah di Sini!

    Salam Sejahtera.. DAPATKAN KOUPON BERNILAI $50 DARI FACEBOOK DENGAN HARGA RUNTUH DISINI! JIMATKAN DUIT ANDA UNTUK MEMULAKAN PENGIKLANAN PERTAMA DI FACEBOOK! FAKTA : Facebook merupakan salah satu web yg mempunyai trafik yang sgt tinggi dan merupakan salah satu tempat yang agak baik utk...
  7. scofield

    [FaceBook Ads Kupon $50] Dapatkan FB Ads Kupon Bernilai $50 Dgn Harga Murah di Sini!

    Salam Sejahtera.. DAPATKAN KOUPON BERNILAI $50 DARI FACEBOOK DENGAN HARGA RUNTUH DISINI! JIMATKAN WANG ANDA UNTUK MEMULAKAN PENGIKLANAN PERTAMA DI FACEBOOK! FAKTA : Facebook merupakan salah satu web yg mempunyai trafik yang sgt tinggi dan merupakan salah satu tempat yang agak baik utk...
  8. scofield

    Jom pergi Outing ramai2 sambil tambah ilmu photografi

    Salam.. Kepada warga wc yang meminati bidang photografi..jom kita p kuar ramai2 pegi tangkap gambar.. smbil tu boleh share ilmu photografi masing2.. sharing is caring.. :D :D Boleh tgk update outing time di page ni : http://www.facebook.com/pages/Jom-Outing-DSLR/188348281197547...
  9. scofield

    Sapa ada Business Wordpress Theme, Saya Nk Beli!

    Salam Semua.. Saya sdg mencari-cari wp theme bercirikan kompeni yg menjual satu produk.. theme tu juga clean dari banner pengiklanan.. Cth theme nya mcm www.malamjumaat.com Sapa2 yg ada dlm koleksi nk jual boleh la pm saya. Atau tahu sumber2 kt mana boleh sy dptkan... Kasi sekali...
  10. scofield

    [WTH] Service Install Theme WP

    Salam Semua... Saya ingin memohon pertolongan berbayar dari otai2 atau expertise2 wordpress.. Saya ada membeli satu theme wp e-commerce, tp cara menginstallnya agak rumit.. so, utk jimat masa saya ingin dptkan service dr sini... Berminat? PM saya segera.. :D
  11. scofield

    [WTH] Service Buat VIDEO

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera.. Saya mencari tuan2 yang tawarkan perkhidmatan menghasilkan VIDEO promosi laman web utk di upload ke YouTube. Tuan2 yang berkebolehan boleh memberikan portfolio dan juga harga.. Boleh pm saya.. :D Sekian.. Terima kasih...
  12. scofield

    Rempit eBay dah kuar.. BEST ker?

    Salam 1 Malaysia eBayer sekalian... Hari aku tgk ebook rempit ebay telah dilancarkan secara rasminya. Tgk sales latter semua otai2 besar bagi komen dan pendapat positif... Bagi aku yg newbiess ni nk tanya la korang yang dah beli ebook nie.. ok ker utk newbiess mcm aku nie.. hehe...
Top