Search results

  1. A

    sy perlukan 30 USD. Urgent (nk byr bill). Payment will be made via m2u. Tq. PM me ur details...

    sy perlukan 30 USD. Urgent (nk byr bill). Payment will be made via m2u. Tq. PM me ur details...
  2. A

    Artikel plagiarisms, dn lain2 isu berkaitan..

    penciplak ni sebenarnya scaredy cat yg tk mampu nk patuhi undang2 yg telah ditetapkan. kita kt wangcyber perlu ambi berat dn tk buat plagariasm cam member yg kt forum luar negara selalu buat. diaorang mana kisah halal haram.. :(
  3. A

    Artikel plagiarisms, dn lain2 isu berkaitan..

    Maksud plagiarisms.. http://gervaseprograms.georgetown.edu/hc/plagiarism.html jauhi diri anda daripada perbuatan plagiarisms.. bawah ni..ni khusus untuk yg baru berjinak dlm bidang blogging. *jangan ambil walau sebaris ayat blogger lain. (copy+paste)* anda boleh kene saman...
  4. A

    cammana nk naikkan traffic ranking website/blog?

    leh share idea tk cammana korang tarik traffic gi website ataupun blog .? tak kisahla traffic tu berkualiti ataupun tidak. asalkan tk langgar google tos mahupun mana2 program....lagi bagus kalau ada strategi untuk dapatkan unique visitor.. ;) btw, aku nk kongsi 5 cara utama aku dulu: 1)...
  5. A

    Asal usul NICK NAME anda?

    saya pulak simple jer tp nk share jugak.. NICK NAME AKU: aad_lfcfn ASAL USULNYA DARI: a.a.d..(huruf-huruf dr nama aku).. lfcfn (liverpool fanatic fan)
  6. A

    Software terbaik untuk submit link ke directory..??

    saya rasa yg manual submission service tu untuk satu website sahaja..anyway thanks for the tips..
  7. A

    Software terbaik untuk submit link ke directory..??

    aku rasa semua org sini tahu yg submit website ke directory adalah cara yg bagus untuk dapatkan traffic, seo, serta page rank..ni aku nk mintak pendapat korang.. software apa yg bagus unutk buat bende tu,. seo elite? lazy seo, etc.. recommend please.. ;)
  8. A

    Myspace Marketing Tactic

    saya pun tk faham juga..
  9. A

    nak tengok contoh website yg ada adsense?

    betul kata azmitaufik tu..once busted, memang susah nk apply balik.. te'paksa guna nama org lain + address lain. imo, guna add blocker kalau guna firefox..test guna localhost jer.. :)
  10. A

    Myspace Marketing Tactic

    korang ni.. tk baik tau kasi direct linking nanti kering bandwidth encik gobala tu..kang merajuk pulak dia nanti.. :P ni link asal : http://www.easywordpress.com/labs/132/myspace-marketing-tactics-podcast-with-matthew-sherbone/
  11. A

    Sitemap utk blog

    ada dua jenis sitemap: site map biasa ngan sitemap xml.. "sitemap xml" cam yg aperd sangat berguna untuk seo..manakala sitemap biasa fungsi dia lebih kurang cam archive, untuk bolehkan user kita untuk check post2 terdahulu dengan mudah. -fuad-
  12. A

    Social bookmarking secara automatic! Wordpress

    yg aperd kasi tu hantar secara automatik once ko buat new post.. kt major social bookmarking sites. :)
  13. A

    Jika pelajar membuat e-biz

    takde masalah..tp better kalau sign up domain provider yg ada bg security skali untuk hide personal information.
  14. A

    Yea berjaya gak buat laman web pakai notepad.

    hampir semua bende kita leh belajar kt internet..tp kalau nk cara mudah. beli buku kt bookstore, pasa html, css , dan php. kalau tk nk code guna komputer, code guna pensel atas kertas dulu untuk memudahkan hafal sesuatu benda. software, direkomenkan dreamweaver mx.. dia leh betulkan kod yg...
  15. A

    Gobala Krishnan's Wordpress Adsense System

    kalau nk free. try 7zip..anyway, ada apa2 berita pasal rss2blog ataupun e-book gobala tu..? berminat nk tau ni.. :P
  16. A

    Adsense vs FOREX

    only the tough win. tu pendapat aku untuk adsense dan forex. cuba le dua2 baru tau cammanaer rasa dier.. :P
  17. A

    tapis iklan adsense murahan (MFA)

    diferent condition, different result..takkan semua statik je.. ..kalau main keyword mahal2, mfa memang perlu ditapis..
  18. A

    ader saper-saper yang pandai design banner iklan?

    adobe photoshop + imageready should work best!
  19. A

    Jangan Harapkan Klik Saja Untuk Berjaya

    1) adsense untuk keuntungan jangka masa panjang 2) Affiliate+hasuilkan produk sendiri untuk keuntungan jangka masa pendek ..imo :)
  20. A

    software untuk edit pdf..sesiapa leh share software yg percuma+ bagus..?

    aku dh search google + bende2 lain..tp keluar iklan jer da.. so sesapaer yg biasa buat e-book sini mintak tolong bagitau software yang boleh edit file pdf yang sedia ada.. (untuk tujuan viral marketing) thank you. :) -fuad-
Top