Search results

  1. paktamduda

    [WTB] Nak beli Fanpage 40K Like Keatas

    Salam warga WC Saya ingin membeli mana2 fanpage niche umum yang ada like 40K keatas.. Sila PM link fanpage dan harga sekali.. Serius ni..:)
  2. paktamduda

    Trafficwave: Memang macam ni ke?

    Salam Warga WC yang aku hormati. Aku nak tanya pada sesiapa yang dah lama gunakan autoresponder trafficwave..:) Aku ada buat satu kempen untuk capture email.. Tapi dalam beberapa minggu aku check kat bahagian Subscriber Overview result yang aku dapat macam ni.. Total Active...
  3. paktamduda

    Final Liga Juara-Juara Eropah!! Ramalan Anda...

    Masa sudah berlalu..sejarah kembali berulang..Barcelona yang disebut-sebut sebagai bakal mempertahankan kejuaraan mereka telah tumbang pada semi-final kedua semalam walaupun mempunyai kelebihan seorang pemain..Impian mereka untuk muncul pasukan pertama dalam sejarah mempertahankan kejuaraan...
  4. paktamduda

    Skrip PHP-tukar nilai Rp kepada RM

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya memiliki beberapa website skrip php dari negara jiran (rasanya skrip tu popular kat sini)..saya dah berjaya mengubahsuai hampir kesemua skrip tersebut mengikut kesesuaian bahasa kita.. Malangnya saya masih buntu untuk mengubah simbol Rp (rupiah)...
  5. paktamduda

    Cara Pantas dan Mudah Explore Post-Post Target kat WC

    Salam sejahtera..hari ini aku nak berkongsikan satu teknik bagaimana kita nak explore secara menyeluruh topik-topik tertentu pada post2 di WC ni. Memang terdapat fungsi "search" pada sidebar WC ni, tapi aku rasa teknik yg aku nak bgtahu ni lebih friendly dan mudah digunakan dari fungsi...
  6. paktamduda

    Nak Melanggan VPS

    Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada sahabat WC semua..saya sedang berkira-kira untuk melanggan Virtual Private Server (VPS) untuk satu projek baru. Masalahnya saya masih kabur dengan penggunaan VPS ini..saya dah explore semua thread berkenaan topik VPS ini di WC, tetapi ada beberapa...
  7. paktamduda

    Kenapa Jarang Kita Lihat Otai2 IM Mempamerkan Aset Mereka??

    Salam sejahtera, mungkin thread ini agak panas, tapi saya yakin kebanyakan daripada anda pernah terfikir mengenai perkara ini tetapi kurang mengendahkannya kerana pelbagai faktor.. Saya bukan mahu bersikap skeptik, sekadar untuk perbincangan kita..Perasankah anda, sehingga hari ini, terdapat...
  8. paktamduda

    website pay perclick

    salam semua..ada tak sesiapa yang tahu macam mana nak dapatkan panduan untuk menyiapkan website pay perclick..ada tak mana2 IM kat malaysia ni yang sediakan panduan tersebut? terima kasih
Top