Search results

  1. epalmuda

    Rahsia Ebay - Ketahui Teknik Membina Empayar Bisnes di Ebay

    Assalamualaikum Hari ni saya nak kongsikan kepada anda sedikit untuk dapatkan pendapatan 5 angka dengan Ebay. 1. Multiple akaun - buat akaun 3 atau lebih akaun ebay. Katakan 1 akaun anda boleh jana 250USD (RM1109). Kalau anda 10 akaun? USD250 x 10 akaun = USD2500 (RM11097) WOW! 2. Barang tak...
  2. epalmuda

    KONSISTEN - Kunci Kejayaan

    Dalakm setiap pekerjaan tak kira dalam IM atau,bidang lain. Perkara yg paling dititikberatkan adalah KOnsistensi, Atau lebih cantik kalau saya katakan "istiqamah". Ya, memang saya akui, buat suatu perkara secara konsisten memang susah. Tapi, perlu selalu setkan minda yg kerja yg kita buat tu...
  3. epalmuda

    ******** Rumah + Ubah suai rumah

    Salam WC Members, Saya nak tanya ni, saya ada target sebuah rumah yang harganya RM100k. Boleh tak kalau saya nak **** RM150k? Lebihan 50k tu untuk saya buat ubah suai rumah. Kalau boleh, boleh tunjuk ajar macam mana? TQ :)
  4. epalmuda

    FB tool untuk Add member di Group

    Salam, saya sedang mencari tool untuk fb yang dapat add member group yang targeted. Ada tak tool macam tu? Kalau ada, boleh beri nama dia dan link sekali. Thanks
  5. epalmuda

    VIDEO: Highlights Liga Super Malaysia

    Salam, thread ni saya nak kongsikan video highlights untuk Liga Tempatan Malaysia. Boleh kongsikan Video anda juga di sini. Liga Super Game 5: 15 Februari 2014 http://www.youtube.com/watch?v=O5OzvynUsSQ
  6. epalmuda

    Produk yang Dijual di Ebaynjsj

    Salam Peniaga Ebay sekalian, Cuba anda senaraikan yang sesuai dijual di ebay bermarketkan worldwide
  7. epalmuda

    Tips Asas Dalam Perniagaan Online

    Salam WC members, Hari Sabtu ni baru ada masa sikit nak share sesuatu kepada kalian. Tambahan pulak waktu macam ni waktu yang sesuai nak tulis thread sebab ramai yang online. Kalau weekdays, mestilah orang nak kerja kan? Sebenarnya tips yang saya nak kongsikan ni sangat common kepada...
  8. epalmuda

    Iklan Percuma di Iklan Kedai Online

    Salam, Aband-abang, kakak-kakak yang ada ada produk/servis, sangat dialu-alukan untuk iklankan di group Iklan Kedai Online. Tak perlu bayar apa-apa pun. Malah saya beri 10 Ebook Bisnes Online PERCUMA!.
  9. epalmuda

    Tutorial Photoshop Bahasa Melayu di Youtube

    Salam, Saya nak tanya, berbaloi tak kalau saya buat tutorial Adobe Photoshop dalam Bahasa Melayu di YouTube?
  10. epalmuda

    Kisah Shrek Si Biri-biri

    Seekor kambing biri-biri bernama shrek melarikan diri ke dalam sebuah gua di New Zealand selama 6 tahun. Bila ditemui pada tahun 2004, Bulu Shrek menjadi sangat tebal iaitu seberat 60 pound & mampu untuk membuat 20 suit. Pelbagai gabungan cerita boleh dibuat ni. 1) shrek 2) kisah si...
  11. epalmuda

    Stayreward.com. Betul ke Bohong?

    Sapa tahu pasal stayreward.com. Betul ke tak? Kalau betul, ada tak yang dah dapat hasilnya?
  12. epalmuda

    Mencari Team Untuk Subtitle BM

    Salam, Saya sedang mencari team untuk membuat subtitle BM untuk anime, drama, filem Jepun & Korea. Faham kan? Kelayakan : - umur : 18-35 tahun - berminat dengan drama korea & jepun/ anime - konsisten dalam bekerja - fasih berbahasa melayu, BI (at least Band 3 Kalau MUET)...
  13. epalmuda

    Kredit Kad 0% Interest

    Salam, saya ada plan nak apply kredit kad. Pernah cuba apply dengan maybank tapi kena reject. Ada tak kredit kad selain maybank yang offer 0 interes jugak?
  14. epalmuda

    Helikopter Tentera Syria Jatuh

    Helikopter tentera syria jatuh. TENGOK VIDEO
  15. epalmuda

    Dah tak ada kerja lain?

    LAGI GAMBAR:D
  16. epalmuda

    60 Tahun tak Mandi??? YULK!

    60 TAHUN TAK MANDI!! :( FARS - IRAN. Seorang lelaki warga Iran dipercayai tidak pernah mandi sejak 60 tahun lalu kerana percaya ‘kebersihan itu sebagai punca penyakit’. BACA SETERUSNYA
  17. epalmuda

    Saya Belum Bergelar Jutawan - NL

    SAYA BELUM BERGELAR JUTAWAN 15 Jan – Penyanyi popular, Najwa Latif menafikan dirinya berpendapatan RM1 juta setahun seperti yang dilaporkan sebuah akhbar mingguan. Baca Lagi
  18. epalmuda

    LG G2 Mampu Menggugat Samsung

    LG G2 Mampu Menggugat Samsung Jika melihat pada ciri-ciri fizikalnya, sememangnya seperti smartphone biasa. Namun, LG G2 mampu menyaingi Samsung daripada aspek dalamannya. Anda ppastinya terkejut dengan spefikasi yang terdapat dalam smartphone ini. :) Baca Seterusnya...
  19. epalmuda

    Malaysia Pilihan Saya - Jurulatih Baru HM

    The experienced Frenchman has publicly declared his interest in taking over the Malaysian national team, despite a plethora of offers from around the world Former Japan head coach, Philippe Troussier has publicly revealed his interest in being appointed as the next Malaysian national team...
  20. epalmuda

    Survey Pakej Baru jersi

    Salam, saya nak buat servei untuk harga jersi sebab saya ada buat pakej baru. Objektif adalah nak tahu sama ada terlalu murah? terlalu mahal atau sedang2 saja.. Gred AAA : 1 Helai : RM45/Helai 2 Helai : RM38/Helai = RM76 (Jimat RM14) 3 Helai : RM35/Helai = RM105 (Jimat RM30) Gred...
Top