Search results

  1. S

    Internet MLM....satu kajian!

    Salam sejahtera , erm lama juga aku tak masuk , dulu aku masuk pada waktu tu aku mula nak buat biz MLM ni secara online , sekarang dah setahun aku terlibat dan Alhamdulillah melalui bantuan online aku dapat terus mengembangkan rangkaian ke seluruh Malaysia , Brunai , Indonesia dan...
  2. S

    Pure MLM ke Penipu punya MLM...?

    akum , waa banyak juga respon tentang MLM pure n tak pure ni yer , dapat juga saya dapat info ... Saya pun baru jer terlibat dan tercebur diri dalam MLM dan sebelum ni tak minat langsung .. Entah macam mana ianya terjadi apabila boleh di buat secara online. Dan tentang pure tak pure ia akan...
  3. S

    halimhazlin.com

    assalamu'alaikum che code7 ,, oo u punyer client Hijjaz ker , wa hebat juga la che code7 ni ,, apa yang hebat sangat susu tu sampai hijjaz pun teringin nak buat , betul ker statement hang ni code7 .... .... Kenapa tajuk Halim Hazlin tapi masuk citer macam-macam .... he he saya tukang...
  4. S

    Internet MLM....satu kajian!

    Waa , matiue ,, u ni penuh dengan kesabaran ,, aku pun perasan apa yang matiue kata ,, dah mula jadi trend sekarang org dok promosi guna VCD , berkesan juga rupanya er.. Nanti saya citerkan la cik suth sbb saya tak niat nak citer syarikat MLM tapi just sharing tentang online MLM jer ,, saya...
  5. S

    Internet MLM....satu kajian!

    hello en matiue ,, blh tanya sikit tak ,, income dah dapat berapa yer dan dah berapa lama join ,, bukan nak spesifik income ,, anggaran kasar jer ,,, sbb org yang join MLM ni kebanyakkan nak dapat income ,, blh la share ,, klu ok blh kita buat bwh en matieu pulak k
  6. S

    Internet MLM....satu kajian!

    Assalamu'alaikum Saya org baru dalam ni just nak share pandangan tentang kajian MLM online ni ... Sebelum ni saya cuba buat MLM memang rasanya diri ini tak boleh buat secara offline , tapi saya cuba dengan satu beberapa MLM online yang ada tapi tak boleh juga ,,, hingga la jumpa salah satu...
Top